For-Max Kft.

Lézeres eszközök alkategória

radardetektor, lézerblokkoló, lézeres vezérlő, lézer érzékelő, traffipax elleni védelem, traffipax detektor, traffipax blokkoló, traffipax érzékelő!

A kategória termékei 1-3-ig, összesen 3 db.

KIYO LaserPRO3 lézerblokkoló - 3 fejes
Rövid leírás:
Lézerblokkoló 3 érzékelő fejjel. Hatásos védelmet nyújt a lézeres sebességbemérések ellen. Ismeri a legújabb magyarországi lézeres sebességmérő eszközöket is.

Hosszabb leírás:
A KIYO LaserPro3 képes blokkolni a legújabb sebességmérő lézereket is (pl.: SCS-102, PRO LASER III). A lézeres mérést 2000 m-en belül képes észlelni, a blokkolás pedig 100-2000 m között a legeredményesebb. Méltán szerzett magának hírnevet a 2,5 cm mélységű, aprócska lézerblokkoló "szemeivel" és kiemelkedően kedvező árával!

A készülék hangjelzéssel jelzi a lézeres mérést, amelyet azonnal el is kezd blokkolni, így a rendőrségi kamerán csupán három vízszintes vonal fog látszódni (lásd a Hasznos Információk/Videók menüpont alatti videónkat). Az eszköz folyamatosan blokkol, kikapcsolni a blokkolást a készülék kijelzőjén, vagy egy kiegészítő kapcsoló segítségével lehetséges (a csomag nem tartalmazza). A LED és a sziréna figyelmeztetést ad, ha lézerjelet érzékel. A készülék beltéri egységei teljesen beépíthetőek, míg a kültéri lézerblokkoló fejeket a lökhárítóba, hűtőmaszkba, hátsó rendszámtábla fölé, stb... kell szerelni.

Lehetőség van a jelzés hangerejének szabályozására és némítására is. A készülék áramellátását egy szivargyújtó csatlakozóval rendelkező tápkábel biztosítja, amelyet akár direkt bekötéssel is, a szivargyújtó-csatlakozó levágásával is beszerelhetünk, és így kapcsoló is beköthető a rendszerbe, aminek segítségével kikapcsolható a blokkolás (ekkor a kijelzőt is szerelhetjük rejtve).

Főbb tulajdonságok:
● kiváló ár/érték arány
● mikroprocesszoros vezérlés
● 3 transzponder (lézerblokkoló szem)
● extravékony transzponderek(érzékelő fejek)
● minden jelenleg használatos sebességmérő lézereszköz érzékelése és blokkolása
● csak a működő lézeres sebességmérő eszközökre reagál, a detektorokkal szemben nincs téves riasztása
● érzékelési tartomány 0 m–2000 m
● blokkolási hatékonyság kb. 100 m–2000 m
● lézeres mérés esetén fény- és hangriasztás
● blokkolás időtartama: kikapcsolásig
● ajánlott beszerelési pontok: elöl a lökhárítóba, hűtőmaszkba, hátul a rendszámtábla fölé

Ajánlat beszerelésre:
Kiskategóriás autóknál:
Kisméretű autóknál előre 1db KIYO LaserPro3 szerelhető fel (3 blokkoló szem), viszont ebben az esetben a hátulról érkező lézeres mérések ellen nincs védettsége az autónknak. Autópályán egyre több alkalommal mérik hátulról az autót!
Kisméretű autóknál is ajánlott 2 szett LaserPro3 vásárlása. Négy fej kerüljön előre, kettő hátulra, ezáltal az elölről és hátulról érkező lézerjelek ellen is biztonságban lesz az autónk.

Középkategóriás autóknál:
Középkategóriás autóknál mindenféleképpen ajánlott 2 szett LaserPro3 (összesen 6 blokkolófej). Négy fej kerüljön előre, kettő hátulra, ezáltal az elölről és hátulról érkező lézerjelek ellen is biztonságban lesz az autónk. Autópályán egyre több alkalommal mérik hátulról az autót!

Ár: 57 500 Ft

darabszám:
Target LaserTrack LT-400 beépített lézeres vezérlő
Leírás:
Max. érzékelési távolság: 2 km
Válaszjel: 7 másodperc
Jellemzők: LED kijelző, digitális hangjelzés, beépített kivitel
Garancia: 1 év

A sikeres LRC-100 utóda az LT-400 egy fejlett aktív lézeres vezérlőeszköz. A használt 1-es osztályú lézertechika teljesen biztonságos és megbízható mindenféle alkalmazásban. Ajánlott automata garázsajtók, céges beléptető sorompó, kültéri világítás, stb. önműködő (gombnyomás nélküli) vezérlésére.
Fixen, az autó elejére kell telepíteni, irányszöge vízszintesen 20° függőlegesen 16°. Jel észlelése esetén tájékoztató jelzést ad a vezetőnek (LED és hangjelzés) és automatikusan sugározni kezdi a saját azonosítóját. Ha a bejövő jel nem a saját bázisállomásától származik, akkor 8 másodpercen belül automatikusan kikapcsol, hogy más eszköz (pl. az ugyancsak 904 nanométeres hullámhosszt használó rendőrségi lézeres sebességmérők) működését ne zavarja. Bázisállomásként Target LT-420 alkalmazható, melybe max. 50db vezérlő kódját lehet beprogramozni.

Tulajdonságok:
● LED kijelző
● Hangjelzést ad
● Beépített kivitel

Lézer adatai
Lézer típusa: Class1
Lézer hullámhossza: 904 nanométer
Érzékelés elöl: Igen
Jellemző érzékelési táv: 100-2.000 méter
Válaszjel: 7 másodperc

Műszaki adatok
A készülék mérete: 3,9 x 2,3 x 7,8 cm
A készülék súlya: 85 gramm
Feszültség tartomány: 13.8 volt
Áramerősség: 500 mA

Ár: 124 800 Ft

darabszám:
Target LaserTrack LT-450 beépített lézeres vezérlő
Target LT-450
Autós egység bázisállomással együtt

Learás:
Max. érzékelési távolság: 2.000 m
Válaszjel: 7 másodperc
Jellemzők: LED kijelző, digitális hangjelzés, beépített kivitel
Garancia: 1 év

Automatikus aktív lézeres vezérlés gombnyomás nélkül! Az LT-450 egy komplett készlet, amely tartalmazza az LT-400 lézeres vezérlőt, az LT-420 bázis sugárzót és érzékelőt, valamint az LT-445 kódáramkört. Az alkalmazott 1-es osztályú lézertechika teljesen biztonságos és megbízható. Az LT400-at fixen, az autó elejére kell telepíteni. Jel észlelése esetén tájékoztató jelzést ad a vezetőnek (LED és hangjelzés) és automatikusan sugározni kezdi a saját azonosítóját. Ha a bejövő jel nem a saját bázisállomásától származik, akkor 8 másodpercen belül automatikusan kikapcsol, hogy más eszköz (pl. az ugyancsak a 904 nanométeres hullámhosszt használó lézeres sebességmérők) működését ne zavarja. Az LT-420 IR sugárzó és érzékelő bázisállomásként alkalmazható, melybe max. 50db LT-400 lézeres vezérlő kódját lehet beprogramozni. Az LT-420 vezérelhet automata garázsajtót, céges beléptető sorompót, kültéri világítást, egyéb eszközöket.

Tulajdonságok
● LED kijelző
● Hangjelzést ad
● Beépített kivitel

Lézer adatai
Lézer típusa: Class1
Lézer hullámhossza: 904 nanométer
Érzékelés elöl: Igen
Jellemző hatótáv: max. 2.000 méter
Válaszjel: 7 másodperc

Műszaki adatok
A készülék mérete: 3,9 x 2,3 x 7,8 cm
A készülék súlya: 85 gramm
Feszültség tartomány: 13.8 volt
Áramerősség: 500 mA

Ár: 169 900 Ft

darabszám:

2005 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.022 s