TERMÉKAJÁNLÓ
TERMÉKAJÁNLÓ

Pintér Cosmetic Kft.

Italok, italporok alkategória

A Thalgo étrendkiegészítõ italai segítenek a fogyásban, a cellulit kezelésében, az immunrendszer erõsítésében, betegségbõl való kilábadozás idején, menstruációs panaszok esetén stb.

A kategória termékei 1-3-ig, összesen 3 db.

Celluceane
Celllulit kezelõ italpor

Azoknak ajánljuk, akiknek életmódja mozgásszegény, narancsbõrrel rendelkeznek, vagy szeretnék, hogy lábuk vonzó és karcsú legyen. A CELLUCEANE egy tasakban kapható fekete ribizli ízû italpor, amelyet egy üveg, vagy egy pohár vízben kell feloldani. Az ital két szinten fejti ki hatását: fokozza a vérkeringést, és gátat szab a cellulitnek.

Ár: 7 575 Ft

darabszám:
Express Océa
Karcsúsító kávé

A karcsúsító kávé koncepciója: Fogyás és élvezet:Hatékony fogyás+Egy jó kávé élvezete.
E kávé segítségével nem lesz fájdalmas az éhezés, nem fog az étkezések között enni, és nem fogja kívánni a cukrot. Finom keveréke a csodálatos Arabica aromának, a tenger hatékonyságának (fucus alga), a zöld kávénak és az aktív fogyasztó hatóanyagoknak (króm, ananász).

Ár: 7 100 Ft

darabszám:
SLIM 7
KarcsĂşsĂ­tĂł ital

Többet mutat a mérleg mint szeretné? Ruháit kicsit szûkebbnek érzi? Csupán egy hét alatt megszabadulhat felesleges kilóitól! Slim 7 az Ön segédeszköze, amely segít a karcsúsodásban, mindössze 7 nap alatt! Kezdje a visszaszámolást!

Ár: 6 450 Ft

darabszám:

2005 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.023 s