Pintér Cosmetic Kft.

Kapszulák, ampullák alkategria

Ezek az étrend-kiegészítõk segítenek a fogyúkúrában, az emésztésben, a stresszoldásban, a haj és köröm ápolásában, az öregedés-gátlásban, a változó korban stb.

A kategria termkei 1-10-ig, sszesen 15 db.

Iodalg
Algás jódkapszula

A mai stresszes, felgyorsult, modern világunkban nagyon nehéz a tökéletes tápanyag-bevitel. Ez a 100%-osan természetes multivitamin és ásványi anyag komplex alapvetõ szerepet játszik méregtelenítõ, zsírégetõ vagy alakmegõrzõ kúra esetén. A Iodalg kapszulák természetes energiaforrások, melyek belülrõl táplálják a testet, a magas koncentrátumú vitaminoknak, ásványi anyagoknak és a 3 féle algának köszönhetõen.

r: 7 495 Ft

darabszm:
L'Océane
Tengervíz ampulla

A L'Oceane komplett, tiszta tengervíz iható formulában. Fõ javallatok: Dehidratálás, túlterheltség, energia veszteség, fizikai erõfeszítésre való felkészülés során, betegségbõl való lábadozáskor, száraz bõr esetén, fogyókúra miatti súlyveszteség esetén, növésben lévõ gyermekeknek, menstruáció idején, remineralizálásra, rehidratálásra stb.

r: 6 775 Ft

darabszm:
Ménocéane
Kapszula a változó korra

Hõhullámok, ingerlékenység, súlygyarapodás, a szép alak elvesztése, alvásproblémák, bõrszárazság, keseríti meg mindennapi életünket a változókor közeledtével, ill. a menopauza ideje alatt. A MENOCEANE*, komplett összetevõinek köszönhetõen segít, hogy megõrizze kényelemérzetét és nõiességét.

r: 8 070 Ft

darabszm:
Océa Draine
Méregtelenítõ ampulla

Nehézségérzet, telitettség, tompa arcszín? Az Ocea Draine segít finomítani alakját, teljesen kitisztítani szervezetét és tisztává, ragyogóvá tenni arcszínét. Alaposan kitisztítja a szervezetét és visszaállítja az egészséget 10 nap alatt, köszönhetõen a 100% természetes formulának.

r: 6 935 Ft

darabszm:
Océa Perfect Nails & Hair
Haj és körömerõsítõ kapszula

Annak érdekében, hogy a haj és a köröm minõségét javítsuk, külsõ és belsõ kezelések kombinációjára van szükségünk. Ez az oka, hogy a Thalgo Nutrition, a tengeri összetevõk szakértõje létrehozta az új táplálék-kiegészítõt, az Ocea Perfect Nails&Hair-t. Az Ocea Perfect Nails&Hair az elsõ táplálék-kiegészítõ, amely 3 alga kombinációjának aktív tengeri összetevõit tartalmazza, hogy fokozza a haj és a körmök szépségét, szilárdságát és életerejét.

r: 7 465 Ft

darabszm:
Ocea Skin Anti-Ageing
Öregedést gátló kapszula

Feszesíti a bõrt, csökkenti a ráncokat, hidratál, javítja a bõr tónusát. 30 éves kor felett ajánlott. Aktív összetevõk: Cartidea®: javítja az elasztikusságot és a bõr tónusát. Esti Kankalin olaj: Omega 6-ban gazdag, és védi a bõrt a kiszáradástól. E-vitamin, C-vitamin, Cink,Szelén: Erõs antioxidánsok, melyek semlegesítik a szabad gyököket.

r: 8 825 Ft

darabszm:
Ocea Skin Moisturising
Hidratáló kapszula

Száraz, dehidratált bõrre. Ragyogóvá teszi a bõrt, alkalmas minden bõrtípusra. Fõ összetevõi a halolaj, boragó olaj, E-vitamin, Odontella aurita alga.
20-30 éves korban ajánljuk használatát.

r: 7 695 Ft

darabszm:
Ocea Sun
Önbarnító kapszula

Étrend-kiegészítõ kapszula. Az OCEA SUN természetes pigmentjeinek hármas hatása van: elõkészítik, aktiválják, és tartóssá teszik a barnaságot. Belülrõl kifelé hatva lehetõvé teszik, hogy a bõr hatékonyan reagáljon a napsugarakra, ugyanakkor csökkentik a kezdeti napozás során esetleg fellépõ negatív hatásokat. Bõrszínezõ hatásuk is van.

Rgi ra: 5 935 Ft (Megtakarts 935 Ft!) r: 5 000 Ft

darabszm:
Océa Svelt
Fogyasztó kapszula

Ha néhány kilóval többet nyom a mérleg, és szeretne megszabadulni a feleslegtõl… Az Ocea Svelt segít, hogy könnyen elérje célját! Az Ocea Svelt aktív, rendkívül hatásos alapanyagaival segít elérni megfelelõ testsúlyt. 1.Fucus vesiculosus- 2. A zöld tea

r: 7 830 Ft

darabszm:
Ocea Svelt Active Control
Zsírblokkoló kapszula

Olykor az ember megengedi magának, hogy olyan ételeket fogyasszon, melyek túl zsírosak, nem tudja kontrollálni a kalória bevitelt, azonban az alakját szeretné mégis megõrizni… Az Ocea Svelt Active Control kettõs hatásának köszönhetõen segít Önnek ebben! Chitosan: tengeri kagylókból, rákfélékbõl, mészhéjú állatokból kivont rost. Ez az aktív összetevõ úgy hat, akár a zsír-mágnes. Saját tömege 15-szörösének megfelelõ zsírt tud „megfogni”. Az ételben lévõ zsírral egyesülve egy megemészthetetlen gélt alkot, amely késõbb természetes úton távozik a szervezetbõl.

r: 7 585 Ft

darabszm:

Kvetkez oldal Utols oldal


2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.038 s