TERMKAJNL

Pintér Cosmetic Kft.

Gyógyhatású teák alkategria

A THALGO gyógyhatású teái tengeri növényekbõl készülnek, 100%-osan természetes tápanyagokban és nyomelemekben gazdagok, emellett, kellemes gyümölcs ízûek.

A kategria termkei 1-7-ig, sszesen 7 db.

Indocéane tea
Relaxáló tea

Finom, gyümölcsízû relaxáló tea, melynek fõ összetevõi Indiából és Kínából, és a Földközi-tengerrõl származnak.

r: 3 700 Ft

darabszm:
Les Infus'Oceanes Comfort
Székrekedés elleni tea

A lelassult emésztés modern korunk egyik átka. A székrekedés, mint az emésztési problémák egyik fõ jellemzõje, korántsem számít ritkaságnak. Ez a tengeri növényekbõl készült tea a vízfelvételt gondosan kiválasztott hatóanyagok bevitelével kombinálja, melyek kedvezõen hatnak a bélmûködésre és lazítják a székletet.

Rgi ra: 2 600 Ft (Megtakarts 610 Ft!) r: 1 990 Ft

darabszm:
Les Infus'Oceanes Digestion
Emésztést könnyítõ tea

A lassú, nehéz emésztés igen gyakori panasz. Puffadás, nehéz gyomor, savas reflux, hasi görcsök, gyomorkorgás, hányinger: ezek a problémák alapvetõen a modern életforma következményei. Ez a tengeri növényekbõl készült tea 100%-osan természetes, tápanyagokban gazdag. Olyan nyomelemeket tartalmaz, melyek hatóanyagai megkönnyítik és elõsegítik az emésztést. Eredményesen alkalmazható görcsök, gyomorégés, puffadás és rossz lehelet ellen is.

r: 2 600 Ft

darabszm:
Les Infus'Oceanes Draining Infusion
Méregtelenítõ tea

Tengeri növényekbõl készült tea, amely 100%-osan természetes tápanyagokban és nyomelemekben gazdag. A drenáló hatásáról ismert cseresznyeszár aktivitását erõsíti a három, eredeti tengeri alga (Fucus vesiculosus, Ascophyllum nodosum és Chondrus crispus) és egy tengerparti növény, a Criste marine koktélja. A természetes piros gyümölcs íz totális élvezetet nyújt.

r: 2 600 Ft

darabszm:
Les Infus'Oceanes Light Legs
Fáradt lábakra tea

Tengeri növényekbõl készült tea, amely 100%-osan természetes bio alapanyagokat, tengeri algákat és növényi kivonatokat tartalmaz. Segítségével búcsút mondhat a nehézláb-tüneteknek! A piros színû Palmaria palmata tengeri alga, és a piros szõlõ segítségével megtapasztalhatja a könnyû láb felemelõ érzését. A természetes piros gyümölcs íz azonnali élvezetet nyújt.

r: 2 600 Ft

darabszm:
Les Infus'Oceanes Refining Infusion
Karcsúsító tea

Tengeri növényekbõl készült tea, amely 100%-osan természetes tápanyagokban és nyomelemekben gazdag. A zöld tea, a „macskabajusz”, más néven vesetea, és a Fucus vesiculosus nevû barna alga a diéta kiegészítõjeként tovább fokozza a felesleges kilók leadását. A természetes menta-citrom ízesítés gazdagítja az Ön fogyókúra-programját.

r: 2 600 Ft

darabszm:
Les Infus'Oceanes Serenity Infusion
Stresszoldó tea

Tengeri növényekbõl készült tea, amely 100%-osan természetes tápanyagokban és nyomelemekben gazdag.A Carpentras (egy apró ciprusfa) virága, a narancsvirág és a verbéna keveréke helyreállítja a szervezetben a nyugalmat és a harmóniát. A tea ellazító hatása a zöld Ulva lactuca algának köszönhetõ, amely magnéziumban gazdag. Természetes narancsvirág aromája kellemes ízt ad, és megajándékozza Önt a valódi nyugalom pillanatával.

Rgi ra: 2 600 Ft (Megtakarts 610 Ft!) r: 1 990 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.027 s