Út az egészséghez

Grapefruit tisztítószerek alkategria

A Wellnet háztartási tisztítószer családját a grapefruit kivonat teszi különlegessé. A gyümölcs kivonat fertõtlenítõ és tisztító tulajdonsága miatt kedvelt alapanyaga a modern kozmetikum- és háztartásvegyiparnak. A család tagjai: * Mosogatószer, * WC és fürdõszoba tisztító, * gyapjú mosószer, * finom mosószer, * öblítõ. A család minden tagjára elmondható, hogy koncentrátumok, magas hatóanyag-tartalommal készülnek. Általában jellemzõ, hogy a kiemelkedõ tisztítási hatásfokot több hatóanyag szinergikus hatásának eredményeként érjük el. Kimagasló minõségû gondosan válogatott bõrbarát és bõrkímélõ alapanyagok felhasználásával gyártjuk a készítményeket, melyek az egészségre nem károsak, a környezetet nem rombolják, biológiailag könnyen lebomlanak. A koncentrátumokra, így természetesen a Wellnet tisztítószer családra is jellemzõ, a fajlagosan alacsony költség.

A kategria termkei 1-2-ig, sszesen 2 db.

Wellnet Grapefruit mosogatószer 500 ml
A háztartások talán legfontosabb vegyipari terméke, a nap mint nap kézbekerülõ mosogatószer.

A korszerû, kézi tisztítószereknél ma már igen magasak a minõségi elvárások, ennek megfelelõen a Wellnet mosogatóval szemben is magas követelményeket támasztottunk.

Magas koncentrációjának és kiváló hatóanyagainak köszönhetõen hideg vízben is erõs zsíroldó és tisztító hatású. Cseppmentesen szárad, a kozmetikumoknál ismert visszazsírzó glicerin és a bõrvédõ betain hatására a készítmény kíméli és védi a kezet.

Adagolás: 5 liter vízbe 2-4 ml mosogatószer

r: 1 490 Ft

darabszm:
Wellnet Grapefruit WC és fürdõszoba tisztító 750 ml
A sokrétûen használható háztartási tisztítószer intenzív hatóanyagainak köszönhetõen hatékonyan távolítja el a vízkövet és a szennyezõdéseket a konyhai és fürdõszobai felületekrõl.

Alkalmazás: Króm -, rozsdamentes acél -, kerámia és mûanyagfelületek (kád, csempe, WC-kagyló, mosdókagyló, konyhai mosogató, csaptelep) tökéletes tisztításához. Súrolás nélkül is eltávolítja a vízkövet, a szappanlerakódást és a rozsdafoltot.

Adagolás: A szennyezettségtõl függõen töményen, vagy max. 5 %-os hígításban alkalmazható. Vigyük fel a tisztítandó felületre a szert, rövid ideig hagyjuk rajta, majd öblítsük le.

r: 1 785 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.021 s