Farmasi és egyéb termékek

Afrikai shea - bõrgyógyító terápia alkategria

A Therme afrikai shea vaj bõrgyógyító terápiája a sivatag, a szafari kalandos világát idézi. A shea fából kinyert tiszta vaj híres tápláló és gyógyító hatásáról. Az afrikaiak a shea fára mint szent fára tekintenek. A Therme afrikai shea termékei nagy koncentrációban tartalmazzák a legjobb minõségû shea vajat és intenzív ápolást nyújtanak még a legigénybevettebb és legérzékenyebb bõrnek is. A shea vaj A és D vitamint is tartalmaz, mely elõsegíti a bõr gyógyulását, a shea vajban természetesen megtalálható E-vitamin antioxidáns hatású és az F-vitamin a bõr rugalmasságát állítja vissza.

A kategria termkei 1-2-ig, sszesen 2 db.

61711 Afrikai shea vajas testápoló
Az afrikai shea vajas testápoló tej lágy és krémes összetételû, intenzív vízpótló hatású, mely táplálja és védi még a legigénybevettebb bõrt is, amely lággyá és simává válik. Ideális napozás utáni használatra is. Természetes E-vitamint tartalmaz.
200ml.

www.farmasi.sokoldal.hu
www.farmasi.superwebaruhaz.hu

Rgi ra: 3 499 Ft (Megtakarts 99 Ft!) r: 3 400 Ft

darabszm:
61712 Afrikai shea vajas fürdõ krém
Az afrikai shea vajas krém nagy koncentrációban tartalmazza a shea vajat az intenzív bõrápoláshoz. Az irritált bõr megnyugszik és lággyá válik. A természetes E-vitaminnak köszönhetõen antioxidáns hatású, megerõsíti a bõr védõrétegét. PH-semleges, szappanmentes.
200ml.

www.farmasi.sokoldal.hu
www.farmasi.superwebaruhaz.hu

Rgi ra: 2 499 Ft (Megtakarts 399 Ft!) r: 2 100 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.026 s