Farmasi és egyéb termékek

Afrikai shea - bőrgyógyító terápia alkategória

A Therme afrikai shea vaj bőrgyógyító terápiája a sivatag, a szafari kalandos világát idézi. A shea fából kinyert tiszta vaj híres tápláló és gyógyító hatásáról. Az afrikaiak a shea fára mint szent fára tekintenek. A Therme afrikai shea termékei nagy koncentrációban tartalmazzák a legjobb minőségű shea vajat és intenzív ápolást nyújtanak még a legigénybevettebb és legérzékenyebb bőrnek is. A shea vaj A és D vitamint is tartalmaz, mely elősegíti a bőr gyógyulását, a shea vajban természetesen megtalálható E-vitamin antioxidáns hatású és az F-vitamin a bőr rugalmasságát állítja vissza.

A kategória termékei 1-2-ig, összesen 2 db.

61711 Afrikai shea vajas testápoló
Az afrikai shea vajas testápoló tej lágy és krémes összetételű, intenzív vízpótló hatású, mely táplálja és védi még a legigénybevettebb bőrt is, amely lággyá és simává válik. Ideális napozás utáni használatra is. Természetes E-vitamint tartalmaz.
200ml.

www.farmasi.sokoldal.hu
www.farmasi.superwebaruhaz.hu

Régi ára: 3 499 Ft (Megtakarítás 99 Ft!) Ár: 3 400 Ft

darabszám:
61712 Afrikai shea vajas fürdő krém
Az afrikai shea vajas krém nagy koncentrációban tartalmazza a shea vajat az intenzív bőrápoláshoz. Az irritált bőr megnyugszik és lággyá válik. A természetes E-vitaminnak köszönhetően antioxidáns hatású, megerősíti a bőr védőrétegét. PH-semleges, szappanmentes.
200ml.

www.farmasi.sokoldal.hu
www.farmasi.superwebaruhaz.hu

Régi ára: 2 499 Ft (Megtakarítás 399 Ft!) Ár: 2 100 Ft

darabszám:

2005 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.024 s