Farmasi és egyéb termékek

Hammam - a fürdés mûvészete alkategria

A Therme Hammam termékeit a régi arab fürdõkultúra inspirálta. A Hammam a fürdés mûvészete, tisztálkodási rituálé a testnek és a léleknek. A Hammam termékek kelet misztikus szépségét rejtik, mindent, amit a természet ajánl. A keletiek virágokkal és gyógynövényekkel kapcsolatos õsi tapasztalatát használja fel a Therme laboratoriuma a Hammam ttisztító és tápláló kezelésében.

A kategria termkei 1-3-ig, sszesen 3 db.

61730 Török fürdõ fürdõolaj
A Hammam fördûolaj a frissítõen édes cédrisfa és az olívaolaj esszenciájával a Hammam fürdõkultúra évszázadait idézi. A cédrusillatot az önbizalom erõsítésére és a félelem leküzdésére használták. Az olívaolaj egy tiszta, lágy összetevõ, melynek segítségével a bõr újra tiszta, és élettel teli lesz. A Hammam fürdõ a növényi kivonatoknak köszönhetõen elragadóan illatossá varázsolja a bõrt és az egész fürdõszobát. Az esszenciális olajok összetevõit belélegezve relaxáló hatású, a bõrön keresztül felszívódó A, E, F, és H vitaminok táplálják a bõrt. Nem tartalmaz tartósító szert.
100ml.

www.farmasi.sokoldal.hu
www.farmasi.superwebaruhaz.hu

Rgi ra: 3 899 Ft (Megtakarts 299 Ft!) r: 3 600 Ft

darabszm:
61732 Törük fürdõ olívás tusfürdõ
A Hammam olívás tusfürdõ, mely nagy koncentrációban tartalmaz cédrus illetve olíva olajat. A régi arab fürdõkultúrában a cédrus illatát arra használták, hogy az önbizalmat erõsítsék. Az olíva olaj tisztítja és táplálja a bõrt. PH-semleges, szappanmentes.
200ml.

www.farmasi.sokoldal.hu
www.farmasi.superwebaruhaz.hu

Rgi ra: 2 499 Ft (Megtakarts 499 Ft!) r: 2 000 Ft

darabszm:
61733 Török fürdõ pumpás hidratáló olaj száraz bõrre
A Hammam pumpás hidratáló olaj édes cédrusfa és olívaolaj esszenciája a régi arab fürdõkultúra évszázados hagyományait idézi. Az olívaolaj pótolja a bõr elveszített nedvességtartalmát, táplálja a nagyon száraz és érzékeny bõrt. A pumpás kiszerelés megkönnyíti az olaj használatát, gyorsan és hatékonyan el lehet oszlatni a bõrön. Rögtön felszívódik, nem hagy olajos érzetet. A cédrusfa és olívaolaj lágy illatával varázsolja el használat közben.
125ml.

www.farmsi.sokoldal.hu
www.farmasi.superwebaruhaz.hu

Rgi ra: 3 699 Ft (Megtakarts 399 Ft!) r: 3 300 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.026 s