Farmasi és egyéb termékek

Testápolás, intim védelem alkategria

Testápolás, higéniai termékek

A kategria termkei 1-10-ig, sszesen 10 db.

1104 Bõrmegújító testápoló tej az agarfa kivonat egzotikus illatával
Selymes, könnyen felszívódó, hidratáló testápoló tej. Az E-vitaminnal gazdagított hidratáló tej megújítja bõrét, mialatt helyreállítja a bõr nedvességtartalmát és hosszantartó hidratálást biztosít, bõre egészségtõl ragyogó lesz.
500ml.

www.farmasi.sokoldal.hu

Rgi ra: 1 599 Ft (Megtakarts 199 Ft!) r: 1 400 Ft

darabszm:
1105 Ír krém hidratáló tej extra száraz bõrre
A friss vaníliának és a karamellnek köszönhetõen kellemesen édes ír krém illattal varázsolja el. Az E-vitamin és az extra hidratáló összetevõk pótolják a bõr elveszített nedvességtartalmát és selymesen puhává, lággyá varázsolják még a legszárazabb bõrt is.
500ml.

www.farmasi.sokoldal.hu

Rgi ra: 1 599 Ft (Megtakarts 199 Ft!) r: 1 400 Ft

darabszm:
1802 Rózsaparfümmel gazdagított bõrfeszesség javító testápoló tej
A lágy összetételû rózsaparfümmel gazdagított testápoló tej segít javítani a bõr feszességét és rugalmasságát. A tápláló tej erõsíti a bõrt, mialatt gazdagon hidratálja és selymesen puhává teszi. Gyorsan felszívódik és a rózsa valódi parfümillatával varázsolja el.
Használja a Wellness masszírozó kefével.

500ml

www.farmasi.sokoldal.hu

Rgi ra: 1 899 Ft (Megtakarts 399 Ft!) r: 1 500 Ft

darabszm:
1803 Ragyogó bõr hidratáló testápoló tej eper illattal
Selymes krémes összetételû, hamar felszívódik. Gazdagon ápolja a száraz bõrt, miközben elvarázsol mennyei eperillatával. a bõr ragyogóvá, selymes tapintásúvá válik.
500ml.

www.farmasi.sokoldal.hu

Rgi ra: 1 799 Ft (Megtakarts 399 Ft!) r: 1 400 Ft

darabszm:
2801 Intim mosakodó gél kamilla kivonattal
A Farmasi intim mosakodó gél lágyan tisztít anélkül, hogy irritálná vagy kiszárítaná a bõrt. Megõrzi a bõr PH egyensúlyát, friss, higiénikus érzetet biztosít egész nap.
Használata: Masszírozza az intim területre, majd bõ vízzel öblítse le.
170ml.

www.farmasi.eoldal.hu

Rgi ra: 1 099 Ft (Megtakarts 199 Ft!) r: 900 Ft

darabszm:
2802 Hidratáló szõrtelenítés utáni krém szõrszálnövekedést lassító összetevõkkel aloe vera kivonatta
A Farmasi szõrtelenítés utáni hidratáló krém tökéletes befejezése a szõrtelenítésnek. Speciális összetevõinek köszönhetõen bõre lágy, selymes és sima marad, mialatt lelassítja a nemkívánatos szõrszálak növekedését, egész testfelületen használható.
Használata: Borotválkozás után lágyan masszírozza bõrébe.
100ml.

www.farmasi.eoldal.hu

Rgi ra: 999 Ft (Megtakarts 199 Ft!) r: 800 Ft

darabszm:
2901 Citrom illatú 3 perces szõrtelenítõ krém E-vitaminnal, aloe vera kivonattal
A Farmasi citrom illatú 3 perces szõrtelenítõ krém ideális termék azoknak, akik gyors, praktikus és megbízható szõrtelenítési módszert keresnek. 3 perc alatt eltávolítja a szõrszálakat.
Használata: Vigye fel a készítményt a szõrteleníteni kívánt felületre, hagyja hatni 3 percig. 3 perc elteltével a spatula segítségével húzza le, majd bõ vízzel öblítse le. Amennyiben elõször használja a készítményt, végezzen bõrtesztet. Próbálja ki a terméket egy kis bõrfelületen. Ha 24 órán belül nem tapasztal égetõ érzést, bõrpírt, használhatja a készítményt. Használata elõtt tisztítsa meg bõrét, száraz bõrre alkalmazza. Ne használja leégett, irritált, sérült, sebes bõrön. Tartsa távol gyermekektõl. Szembe és a nyálkahártya közelébe ne kerüljön. Szembe kerülés esetén, azonnal öblítse ki, és forduljon orvoshoz. Alkalmas a kéz, láb, hónalj, bikinivonal szõrtelenítésére. Ne használja intim területen, mellen, fejen, szemöldök, szempilla, bajusz szõrtelenítésére. A szõrtelenítés után várjon 24 óráig, mielõtt dezodort, parfümöt, alkoholos készítményt használna a szõrtelenített felületen, és mielõtt napozna. 72 órán belül ne ismételje a szõrtelenítést.
100ml.

www.farmasi.eoldal.hu

Rgi ra: 1 499 Ft (Megtakarts 399 Ft!) r: 1 100 Ft

darabszm:
2902 Rózsa illatú 5-7 perces szõrtelenítõ krém E-vitaminnal, aloe vera kivonattal
A Farmasi rózsa illatú 5-7 perces szõrtelenítõ krém ideális termék azoknak, akik gyors, praktikus és megbízható szõrtelenítési módszert keresnek. 5-7 perc alatt eltávolítja a szõrszálakat.
Használata: Vigye fel a készítményt a szõrteleníteni kívánt felületre, hagyja hatni 5-7 percig. A hatóidõ elteltével a spatula segítségével húzza le, majd bõ vízzel öblítse le. Amennyiben elõször használja a készítményt, végezzen bõrtesztet. Próbálja ki a terméket egy kis bõrfelületen. Ha 24 órán belül nem tapasztal égetõ érzést, bõrpírt, használhatja a készítményt. Használata elõtt tisztítsa meg bõrét, száraz bõrre alkalmazza. Ne használja leégett, irritált, sérült, sebes bõrön. Tartsa távol gyermekektõl. Szembe és a nyálkahártya közelébe ne kerüljön. Szembe kerülés esetén, azonnal öblítse ki, és forduljon orvoshoz. Alkalmas a kéz, láb, hónalj, bikinivonal szõrtelenítésére. Ne használja intim területen, mellen, fejen, szemöldök, szempilla, bajusz szõrtelenítésére. A szõrtelenítés után várjon 24 óráig, mielõtt dezodort, parfümöt, alkoholos készítményt használna a szõrtelenített felületen, és mielõtt napozna. 72 órán belül ne ismételje a szõrtelenítést.
100ml.

www.farmasi.eoldal.hu

Rgi ra: 1 299 Ft (Megtakarts 399 Ft!) r: 900 Ft

darabszm:
3401 Hidratáló intim nedves törlõkendõ kamilla kivonattal
A Farmasi intim nedves törlõkendõ ideális és praktikus termék az intim területek tisztítására, védi és fenntartja a PH egyensúlyt, higiénikus érzetet biztosít egész nap.
20db/cs

www.farmasi.eoldal.hu

Rgi ra: 699 Ft (Megtakarts -1 Ft!) r: 700 Ft

darabszm:
3801 Hidratáló intim nedves törlõkendõ kamilla kivonattal
A Farmasi intim nedves törlõkendõ ideális és praktikus termék az intim területek tisztítására, védi és fenntartja a PH egyensúlyt, higiénikus érzetet biztosít egész nap. Az egyesével csomagolt intim törlõkendõ ideális utazáshoz.
10 db egyesével csomagolt intim törlõkendõ/doboz

www.farmasi.eoldal.hu

Rgi ra: 799 Ft (Megtakarts 199 Ft!) r: 600 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.026 s