Farmasi és egyéb termékek

Bõrfeszesítés, ránctalanítás alkategria

Arcápolás

A kategria termkei 1-5-ig, sszesen 5 db.

G001 Oxigenizáló arctisztító tonik
Oxigenizáló hatásának köszönhetõen a bõrt frissen és puhán tartja. A Fitovitil, amely gazdag aminosavakban, B-vitaminokban és oligo-elemekben oxigenizáló hatásának köszönhetõen a fáradt bõrt felfrissíti és puhán tartja. A Hidroviton optimalizálja a bõr nedvesség felvételét és megtartását, a Bisabolol hatásának köszönhetõen megvédi a bõrt az irritációtól. A Hamamelis Virginiana kivonat megóvja és stimulálja a bõrt. Az oxigenizáló tonik elõkészíti a bõrt a Giséle Denis arckrémek használatára.

www.farmasi.sokoldal.hu
www.farmasi.superwebaruhaz.hu

Rgi ra: 2 790 Ft (Megtakarts 190 Ft!) r: 2 600 Ft

darabszm:
G002 Aktív bõrfeszesítõ arctisztító emultió
A finom és gyengéd emulzió aktív bõrfeszesítõvel eltávolítja a sminket és megtisztítja az arc bõrét a szennyezõdésektõl. A növényi olajok és a puha ásványok a szója lecitinnel együtt oldják és eltávolítják a zsíros részecskéket. A papaya levének enzimjei - a papain - mely gazdag A, B és C vitaminban segítik megsemmisíteni a protein jellegû szennyezõdéseket. Az új Lifidrem biomolekula egy tejprotein származék, mely karbantartja a bõr nedvességtartalmát. A Shea vaj megóvja a bõrt az irritációtól.

www.farmasi.sokoldal.hu
www.farmasi.superwebaruhaz.hu

Rgi ra: 2 390 Ft (Megtakarts 390 Ft!) r: 2 000 Ft

darabszm:
G003 Innovatív sminkeltávolító arctisztító gél 2 az 1-ben
Ez az innovatív tisztító gél egyesíti az arctisztító tej és tonik hatását. A gyengéd tenzioaktiv tartalmának köszönhetõen a gél hatékonyan távolítja el a sminket és a szennyezõdéseket, míg ápolja a bõrt a kiszáradástól. A Bisabolo, amely a kamilla hatóanyaga, nyugtató hatást biztosít, tisztává, ragyogóvá teszi a bõrt, és elõkészíti a Giséle Denis arckrémek használatára.

www.farmasi.sokoldal.hu
www.farmasi.superwebaruhaz.hu

Rgi ra: 2 990 Ft (Megtakarts 90 Ft!) r: 2 900 Ft

darabszm:
G009 Komplex szemkörnyék hidratáló és regeneráló krém
A szem környéki terület finomabb, érzékenyebb mint az arc többi része. Ezért különleges kezelésre van szüksége. A De Ruy Laboratories kifejlesztette a legújabb kozmetikai technológián alapuló komplex kezelést. A Giséle Denis szemkörnyék hidratáló és regeneráló krém Dragoderm tartalmú, mely láthatóan puhítja és mélyen hidratálja a bõrt, simítja a felsõ rétegét így láthatóan csökkenti a mimikai ráncokat. Az E-vitamin acetát védelmet nyújt a szabad gyökök ellen. A formula tartalmaz Drago-Oat-aktívot is, mely ránctalanító és regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik. A kamilla Extrapon puhítja és gyönyörûvé varázsolja a szemkörnyék körüli bõrt.

www.farmasi.sokoldal.hu
www.farmasi.superwebaruhaz.hu

Rgi ra: 4 590 Ft (Megtakarts 590 Ft!) r: 4 000 Ft

darabszm:
G010 Ránctalanító regeneráló krém
A Giséle Denis ultra-modern receptúra alapján készítettet ránctalanító krém regeneráló ceramideket tartalmaz, melyek használata során a sejten belüli lipid mátrixba jutnak, így fokozva a bõr természetes regenerálását. A krémben lévõ az Eleseril SH összetevõ puhábbá teszi a bõrt és ránctalanító hatású, gömbölyû proteinekkel - protein makromolekulák, szabad aminosavak és réz-peptidek - a bõr mikrofelületének regeneráló hatását segítik elõ. Anti-oxidánsként hat és megvédi a bõrt a káros szabad gyököktõl, azaz a külsõ környezeti hatásoktól.

www.farmasi.eoldal.hu

Rgi ra: 5 190 Ft (Megtakarts 690 Ft!) r: 4 500 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.245 s