Farmasi és egyéb termékek

Bőrfeszesítés, ránctalanítás alkategória

Arcápolás

A kategória termékei 1-5-ig, összesen 5 db.

G001 Oxigenizáló arctisztító tonik
Oxigenizáló hatásának köszönhetően a bőrt frissen és puhán tartja. A Fitovitil, amely gazdag aminosavakban, B-vitaminokban és oligo-elemekben oxigenizáló hatásának köszönhetően a fáradt bőrt felfrissíti és puhán tartja. A Hidroviton optimalizálja a bőr nedvesség felvételét és megtartását, a Bisabolol hatásának köszönhetően megvédi a bőrt az irritációtól. A Hamamelis Virginiana kivonat megóvja és stimulálja a bőrt. Az oxigenizáló tonik előkészíti a bőrt a Giséle Denis arckrémek használatára.

www.farmasi.sokoldal.hu
www.farmasi.superwebaruhaz.hu

Régi ára: 2 790 Ft (Megtakarítás 190 Ft!) Ár: 2 600 Ft

darabszám:
G002 Aktív bőrfeszesítő arctisztító emultió
A finom és gyengéd emulzió aktív bőrfeszesítővel eltávolítja a sminket és megtisztítja az arc bőrét a szennyeződésektől. A növényi olajok és a puha ásványok a szója lecitinnel együtt oldják és eltávolítják a zsíros részecskéket. A papaya levének enzimjei - a papain - mely gazdag A, B és C vitaminban segítik megsemmisíteni a protein jellegű szennyeződéseket. Az új Lifidrem biomolekula egy tejprotein származék, mely karbantartja a bőr nedvességtartalmát. A Shea vaj megóvja a bőrt az irritációtól.

www.farmasi.sokoldal.hu
www.farmasi.superwebaruhaz.hu

Régi ára: 2 390 Ft (Megtakarítás 390 Ft!) Ár: 2 000 Ft

darabszám:
G003 Innovatív sminkeltávolító arctisztító gél 2 az 1-ben
Ez az innovatív tisztító gél egyesíti az arctisztító tej és tonik hatását. A gyengéd tenzioaktiv tartalmának köszönhetően a gél hatékonyan távolítja el a sminket és a szennyeződéseket, míg ápolja a bőrt a kiszáradástól. A Bisabolo, amely a kamilla hatóanyaga, nyugtató hatást biztosít, tisztává, ragyogóvá teszi a bőrt, és előkészíti a Giséle Denis arckrémek használatára.

www.farmasi.sokoldal.hu
www.farmasi.superwebaruhaz.hu

Régi ára: 2 990 Ft (Megtakarítás 90 Ft!) Ár: 2 900 Ft

darabszám:
G009 Komplex szemkörnyék hidratáló és regeneráló krém
A szem környéki terület finomabb, érzékenyebb mint az arc többi része. Ezért különleges kezelésre van szüksége. A De Ruy Laboratories kifejlesztette a legújabb kozmetikai technológián alapuló komplex kezelést. A Giséle Denis szemkörnyék hidratáló és regeneráló krém Dragoderm tartalmú, mely láthatóan puhítja és mélyen hidratálja a bőrt, simítja a felső rétegét így láthatóan csökkenti a mimikai ráncokat. Az E-vitamin acetát védelmet nyújt a szabad gyökök ellen. A formula tartalmaz Drago-Oat-aktívot is, mely ránctalanító és regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik. A kamilla Extrapon puhítja és gyönyörűvé varázsolja a szemkörnyék körüli bőrt.

www.farmasi.sokoldal.hu
www.farmasi.superwebaruhaz.hu

Régi ára: 4 590 Ft (Megtakarítás 590 Ft!) Ár: 4 000 Ft

darabszám:
G010 Ránctalanító regeneráló krém
A Giséle Denis ultra-modern receptúra alapján készítettet ránctalanító krém regeneráló ceramideket tartalmaz, melyek használata során a sejten belüli lipid mátrixba jutnak, így fokozva a bőr természetes regenerálását. A krémben lévő az Eleseril SH összetevő puhábbá teszi a bőrt és ránctalanító hatású, gömbölyű proteinekkel - protein makromolekulák, szabad aminosavak és réz-peptidek - a bőr mikrofelületének regeneráló hatását segítik elő. Anti-oxidánsként hat és megvédi a bőrt a káros szabad gyököktől, azaz a külső környezeti hatásoktól.

www.farmasi.eoldal.hu

Régi ára: 5 190 Ft (Megtakarítás 690 Ft!) Ár: 4 500 Ft

darabszám:

2005 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.053 s