Vedd most webáruház.

Talizmánok, amulettek alkategória

A talizmánok, amulettek különleges erővel ruháznak fel minket, mely által megvédenek minket, avagy konkrét célok elérésében segítenek.

A kategória termékei 1-3-ig, összesen 3 db.

Gazdagságszütyő - gazdagság talizmán
Postai levélben rendelhető.

A gazdagságot hozó szütyő kövei erősítik a személy „pénzt vonzó képességét”. Ez természetesen nem egy látens képesség, inkább egy képletes fogalom. Mert mi szükséges ahhoz, hogy az ember „vonzza” magához a pénzt? Félelmektől való szabadság, fantázia, önállóság. Ez az, amit a füstkvarc-gránát-malachit pénzt hozó talizmán szütyő elősegít számunkra.
Az 5cmx6cm-es, díszes szütyő tartalma 1db füstkvarc marokkő, 1db gránát marokkő és 1db malachit marokkő.

Ár: 1 980 Ft

darabszám:
Szerelemszütyő - szerelem talizmán
Postai levélben rendelhető.

Serdülőkorunktól kezdve főszerepet játszik életünkben, hogy megtaláljuk azt a személyt, aki párunk lehet egy életen át. Ennek elérésére, azaz a szeretet, az önzetlenség, az érzelmi gazdagság erősítésére szolgál a szerelem talizmán szütyő hegyikristály-hematit-rózsakvarc kombinációja. Használja, ha igaz szerelmet keres, vagy ha el szeretné mélyíteni érzelmi életét, netán már meglévő kapcsolatát.
Az 5cmx6cm-es, díszes szütyő tartalma 1db hegyikristály marokkő, 1db hematit marokkő és 1db rózsakvarc marokkő.

Ár: 1 980 Ft

darabszám:
Szerencseszütyő - szerencse talizmán
Postai levélben rendelhető.

Minden féldrágakőnek megvan a maga élő energiája, rezgése. A jószerencse sok kőnek a része, de van, amikor érdemes ezeket kombinálni.
Maga a szerencse fogalma kissé misztikus köntösbe burkolódzik, többnyire úgy vélekedünk a szerencséről, mint számunkra kedvező helyzetről, helyzetek sorozatáról. De az élet egy paradoxon és árnyék csak fény nélkül nem lehet, azaz az éltető fénnyel együtt jár az árnyékos oldal is. Szerencse nem csak az, ha valami kellemes dolog történik velünk, mert a pozitív változást is többnyire a nehéz helyzetek hozzák meg. Tehát szerencse az is, ha egy krízishelyzetet megfelelően kezelve sikeresen felülkerekedünk. Mi teszi hát szerencséssé a szerencsés embert? Az EGYENSÚLY, a HARMÓNIA!
Ne feledje! Problémák és gondok mindig lesznek - azokat semmilyen talizmán vagy amulett nem űzi el -, hisz azok az élet sava-borsa, melyek nélkül tán nem is lenne élet – vagy legalábbis rettenetesen unalmas lenne. Azonban az ezekhez való hozzáállásunk, a jó idők kiélvezése, vagy éppen a nehezebb időszakok átvészelésének mikéntje már nem mindegy. Legyünk mindig harmóniában önmagunkkal!
Ebben segít a szerencsét hozó talizmán szütyő aventurin-citrin-holdkő kombinációja.
Az 5cmx6cm-es, díszes szütyő tartalma 1db aventurin marokkő, 1db citrin marokkő és 1db holdkő marokkő.

Ár: 1 980 Ft

darabszám:

2005 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.043 s