Vedd most webáruház.

Talizmánok, amulettek alkategria

A talizmánok, amulettek különleges erõvel ruháznak fel minket, mely által megvédenek minket, avagy konkrét célok elérésében segítenek.

A kategria termkei 1-3-ig, sszesen 3 db.

Gazdagságszütyõ - gazdagság talizmán
Postai levélben rendelhetõ.

A gazdagságot hozó szütyõ kövei erõsítik a személy „pénzt vonzó képességét”. Ez természetesen nem egy látens képesség, inkább egy képletes fogalom. Mert mi szükséges ahhoz, hogy az ember „vonzza” magához a pénzt? Félelmektõl való szabadság, fantázia, önállóság. Ez az, amit a füstkvarc-gránát-malachit pénzt hozó talizmán szütyõ elõsegít számunkra.
Az 5cmx6cm-es, díszes szütyõ tartalma 1db füstkvarc marokkõ, 1db gránát marokkõ és 1db malachit marokkõ.

r: 1 980 Ft

darabszm:
Szerelemszütyõ - szerelem talizmán
Postai levélben rendelhetõ.

Serdülõkorunktól kezdve fõszerepet játszik életünkben, hogy megtaláljuk azt a személyt, aki párunk lehet egy életen át. Ennek elérésére, azaz a szeretet, az önzetlenség, az érzelmi gazdagság erõsítésére szolgál a szerelem talizmán szütyõ hegyikristály-hematit-rózsakvarc kombinációja. Használja, ha igaz szerelmet keres, vagy ha el szeretné mélyíteni érzelmi életét, netán már meglévõ kapcsolatát.
Az 5cmx6cm-es, díszes szütyõ tartalma 1db hegyikristály marokkõ, 1db hematit marokkõ és 1db rózsakvarc marokkõ.

r: 1 980 Ft

darabszm:
Szerencseszütyõ - szerencse talizmán
Postai levélben rendelhetõ.

Minden féldrágakõnek megvan a maga élõ energiája, rezgése. A jószerencse sok kõnek a része, de van, amikor érdemes ezeket kombinálni.
Maga a szerencse fogalma kissé misztikus köntösbe burkolódzik, többnyire úgy vélekedünk a szerencsérõl, mint számunkra kedvezõ helyzetrõl, helyzetek sorozatáról. De az élet egy paradoxon és árnyék csak fény nélkül nem lehet, azaz az éltetõ fénnyel együtt jár az árnyékos oldal is. Szerencse nem csak az, ha valami kellemes dolog történik velünk, mert a pozitív változást is többnyire a nehéz helyzetek hozzák meg. Tehát szerencse az is, ha egy krízishelyzetet megfelelõen kezelve sikeresen felülkerekedünk. Mi teszi hát szerencséssé a szerencsés embert? Az EGYENSÚLY, a HARMÓNIA!
Ne feledje! Problémák és gondok mindig lesznek - azokat semmilyen talizmán vagy amulett nem ûzi el -, hisz azok az élet sava-borsa, melyek nélkül tán nem is lenne élet – vagy legalábbis rettenetesen unalmas lenne. Azonban az ezekhez való hozzáállásunk, a jó idõk kiélvezése, vagy éppen a nehezebb idõszakok átvészelésének mikéntje már nem mindegy. Legyünk mindig harmóniában önmagunkkal!
Ebben segít a szerencsét hozó talizmán szütyõ aventurin-citrin-holdkõ kombinációja.
Az 5cmx6cm-es, díszes szütyõ tartalma 1db aventurin marokkõ, 1db citrin marokkõ és 1db holdkõ marokkõ.

r: 1 980 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.023 s