Vedd most webáruház.

Szájspray alkategria

Szájspray

A kategria termkei 1-2-ig, sszesen 2 db.

TetroBreath Szájspray
Kényelmesen használható bármikor, bárhol, kiegészítve és meghosszabbítva a szájvíz és a foggél hatását. Lehetõvé teszi a „TetroBreath ” hatóanyagainak a garat mélyebb részeihez való eljuttatását.

Kiszerelés: 60 ml (66 Ft/ml)

Kimondottan a kellemetlen leheletre ajánlott termék

Úgye nem felejti, hogy 8500 Ft feletti vásárlás esetén ingyen szállítunk

r: 3 990 Ft

darabszm:
TetroBreath PlusNasal & Sinus Drops orrcsepp
Az elsõ természetes alapanyagú készítmény, amely kombinálja az OXYD-8Ÿ oxidáló és az ausztráliai teafa olaj (melaleucca anternifola) fertõtlenítõ hatását.

A legtöbb orrcsepp a hozzászokás veszélyét hordozza magában nem úgy a California Breath Nasal Sinus orrspray, amelyet tetszõleges ideig lehet a hozzászokás veszélye nélkül használni.

Azoknak a betegeknek ajánljuk, akiknek a kellemetlen lehelet kialakulásában szerepet játszik az orrból vagy az arcüregbõl származó fokozott nyáktermelõdés, amely a garatban csorogva állandó, bõséges táplálékot biztosít a garatba a mandulák tájékán és a nyelvgyökön található fehérjebontó baktériumok számára.

Használat

A napi rendszeres szájápolás után fújja ki alaposan az orrát, majd a fejét hátrahajtva spricceljen mindkét orrjáratba 1-2 adagot a California Breath Nasal-Sinus spraybõl. Hagyja, hogy csorogjon hátra a folyadék egészen a garatig. Néhány percig ez után ne fújja ki az orrát.

r: 5 400 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.028 s