Vedd most webáruház.

fogkrémek alkategria

A kategóriában található termékek

A kategria termkei 1-2-ig, sszesen 2 db.

Ganozhi fogkrém
A DXN Ganozhi fogkrém nem tartalmaz szacharint és színezõanyagokat, csak jó minõségû ganodermakivonatot, Sodium Alginate-ot, mentolt és borsmenta olajat. Hatékonyan tisztítja a fogakat, kellemes ízt hagy a szánkban. A fogaink egészségesebbek és csillogóbbak lesznek.

A Ganozhi fogkrém elsõsorban ganoderma és borsmenta tartalmának köszönhetõen eredményesen használható a szájszag csökkentésében. FONTOS! Továbbra is elsõsorban a TetroBreath termékcsaládot ajánljuk azoknak, akiknek kellemetlen a lehelete vagy egyszerûen csak meg szeretnék elõzni a szájszag kialakulását. Ezt a fogkrémet elsõsorban azoknak ajánlom akik:
allergiásak, vagy valamilyen más okból nem használnak fluortartalmú készítményeket
kellemetlen lehelettõl szenvednek vagy ínybetegek, de nem tudják használni a TetroBreath termékeket
Kiszerelés: 150 g

Összetevõk:

kalcium foszfát, ionmentes víz (aqua), szukróz, glicerin, étkezési zselatin, mentol, ganoderma kivonat, borsmenta olaj, nátrium lauryl szulfát, ízesítõ anyag

r: 2 005 Ft

darabszm:
Perio Therapy Foggél
Az ínybetegségek kialakulásáért elsõsorban a fogakon felhalmozódott lepedékben található baktériumok és az általuk termelt méreganyagok (toxinok) a felelõsek. A szervezet védekezik ellenük és ez a harc vezet az íny gyulladásához és végsõ soron a fog tartószerkezetének leépüléséhez.

A Perio Therapy foggél olyan összetevõket tartalmaz, amelyek több fronton harcolnak az ínybetegségek kialakulása ellen és segítik a gyógyulási folyamatot.

A PeriO2 (szabadalmaztatott eljárással stabilizált klór-dioxid) és a cink felelõs az ínygyulladást okozó baktériumok számának csökkentéséért.
A kétféle természetes eredetû pirofoszfát a lepedék kialakulását gátolja.
A xylitol és a nátrium fluorid a szuvasodás megelõzésében játszanak szerepet.
A cink és a PeriO2 képes a kellemetlen leheletért felelõs, illó kénvegyületeket semlegesíteni.
Aloe vera tartalma gyulladáscsökkentõ hatású, segít az ínyvérzés megszüntetésében.
A Q10 a szájápolási készítményekben mostanában gyakran alkalmazott hatóanyag, amely nélkülözhetetlen a sejtek normális mûködéséhez.
A borsmenta olaj fertõtlenítõ hatása mellett a xylitollal együtt biztosítják a készítmények kellemes ízét.

A Perio Therapy készítmények nem tartalmaznak:

- Nátrium laurilszulfátot, amit a jobb habzás érdekében tesznek a legtöbb fogkrémbe. Ez, azonban, szárítja a szájat és felmerült szerepe az afták létrejöttében is.
- Szacharint, amely megkérdõjelezhetõ hatású édesítõszer.
- Mesterséges íz- és színezõanyagot.
- Benzakonium kloridot (allergén).

Felhasználási javaslat

Azoknak, akik meg szeretnék õrizni fogaik és ínyük egészségét:

1. Fogselyem segítségével naponta legalább egyszer tisztítsa ki alaposan a fogközöket, az alsó és a felsõ fogsorában egyaránt.
2. Használja a Perio Therapy gélt naponta legalább kétszer. Nem az számít, hogy erõsen dörzsölje fogait, hanem az, hogy alaposan vegye sorra az összes fogfelületet, figyelve a nehezen elérhetõ helyekre is.
Lényeges, hogy fogmosás után ne öblítse ki a száját vízzel!

3. Fogmosás után a Perio Therapy szájvízbõl töltsön egy keveset egy pohárba és ezzel a mennyiséggel öblögessen és gargalizáljon 60 másodpercig.

A szájápolás befejezése után legalább 15 percig ne igyon és ne egyen semmit!

Kiszerelés: 100 ml (59 Ft/ml)

r: 5 875 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.036 s