TERMÉKAJÁNLÓ

Vedd most webáruház.

SuperGreens lúgosítás, savtalanítás alkategória

SuperGreens lúgosító, savtalanító, méregtelenítő termékek, Prime pH Oxygen katalizátor cseppek Az akciós árak 2012. augusztus 31-ig érvényesek!

A kategória termékei 1-2-ig, összesen 2 db.

4 (pHour) só por
A legtökéletesebb antioxidáns, antibakteriális, gyulladáscsökkentő, öregedés gátló és gombaölő hatású só keverék. Segít a táplálkozás és az anyagcsere által okozott savasodás csökkentésében, ami által támogatja a tesA legtökéletesebb antioxidáns, antibakteriális, gyulladáscsökkentő, öregedés gátló és gombaölő hatású só keverék. Segít a táplálkozás és az anyagcsere által okozott savasodás csökkentésében, ami által támogatja a test lúgos egyensúlyának fenntartását.

Javasolt szedés: 3x1kanál a SuperGreens-es italba keverve vagy kb 2dl vízben feloldva.t lúgos egyensúlyának fenntartását.

Régi ára: 12 700 Ft (Megtakarítás 610 Ft!) Ár: 12 090 Ft

darabszám:
SuperGreens - 420 gramm por, lúgosításhoz
Könnyen emészthető szerves alkotórészei lúgosítják, energiával töltik fel, és táplálják a sejteket, miközben kiegyensúlyozzák a szervezet pH-értékét. Biotermesztésű fűfélék, zöldségek, csíráztatott magvak, levelek és magas rezgésű ásványok hatékony keveréke, amely lúgosítja, energetizálja és táplálja a sejteket azáltal, hogy egyensúlyba hozza a test pH értékét. A SuperGreens természetes növényi összetétele segít semlegesíteni a savat és visszaadja a vér és a szövetek ideális lúgosabb állapotú egyensúlyát. - 4 havi adag, amelyhez az optimális lúgosító hatás érdekében a 120 ml-es LL Prime pH cseppet ajánljuk

Régi ára: 41 000 Ft (Megtakarítás 3 411 Ft!) Ár: 37 589 Ft

darabszám:

2005 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.019 s