Vedd most webáruház.

SuperGreens lúgosítás, savtalanítás alkategria

SuperGreens lúgosító, savtalanító, méregtelenítõ termékek, Prime pH Oxygen katalizátor cseppek Az akciós árak 2012. augusztus 31-ig érvényesek!

A kategria termkei 1-2-ig, sszesen 2 db.

4 (pHour) só por
A legtökéletesebb antioxidáns, antibakteriális, gyulladáscsökkentõ, öregedés gátló és gombaölõ hatású só keverék. Segít a táplálkozás és az anyagcsere által okozott savasodás csökkentésében, ami által támogatja a tesA legtökéletesebb antioxidáns, antibakteriális, gyulladáscsökkentõ, öregedés gátló és gombaölõ hatású só keverék. Segít a táplálkozás és az anyagcsere által okozott savasodás csökkentésében, ami által támogatja a test lúgos egyensúlyának fenntartását.

Javasolt szedés: 3x1kanál a SuperGreens-es italba keverve vagy kb 2dl vízben feloldva.t lúgos egyensúlyának fenntartását.

Rgi ra: 12 700 Ft (Megtakarts 610 Ft!) r: 12 090 Ft

darabszm:
SuperGreens - 420 gramm por, lúgosításhoz
Könnyen emészthetõ szerves alkotórészei lúgosítják, energiával töltik fel, és táplálják a sejteket, miközben kiegyensúlyozzák a szervezet pH-értékét. Biotermesztésû fûfélék, zöldségek, csíráztatott magvak, levelek és magas rezgésû ásványok hatékony keveréke, amely lúgosítja, energetizálja és táplálja a sejteket azáltal, hogy egyensúlyba hozza a test pH értékét. A SuperGreens természetes növényi összetétele segít semlegesíteni a savat és visszaadja a vér és a szövetek ideális lúgosabb állapotú egyensúlyát. - 4 havi adag, amelyhez az optimális lúgosító hatás érdekében a 120 ml-es LL Prime pH cseppet ajánljuk

Rgi ra: 41 000 Ft (Megtakarts 3 411 Ft!) r: 37 589 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.026 s