Vedd most webáruház.

SuperGreens akciós szettek alkategria

Akciós csomagajánlatok SuperGeens lúgosítás és savtalanítás kapcsán. Az akciós árak 2012. augusztus 31-ig érvényesek!

A kategria termkei 1-6-ig, sszesen 6 db.

SuperGreens 1 havi szett + ajándék Holt tengeri iszap (Óriási-Akció!!!)
Alaptermékünk, a SuperGreens szó szerint megfürdeti a sejteket lúgosító tápanyagokban, vitaminokban és ásványi kiegészítõkben, amelyek segítenek feltölteni és energetizálni az egész testet. A SzuperGreens próbacsomag egy havi lúgosító adagot tartalmaz: 110g zöld por és 30 ml Prime pH csepp. - 1 havi adag. Az akció keretén belül, most egy Holt tengeri iszappal (értéke 3900 Ft) ajándékozzuk meg! Az akció a készlet ereéig érvényes

Alaptermékünk, a SuperGreens szó szerint megfürdeti a sejteket lúgosító tápanyagokban, vitaminokban és ásványi kiegészítõkben, amelyek segítenek feltölteni és energetizálni az egész testet. A SzuperGreens próbacsomag egy havi lúgosító adagot tartalmaz: 110g zöld por és 30 ml Prime pH csepp. - 1 havi adag. Az akció keretén belül, most egy Holt tengeri iszappal (értéke 3900 Ft) ajándékozzuk meg! Az akció a készlet ereéig érvényes.

A termékek különlegessége, hogy az InnerLight elektromosan feltölti a zöld koncentrátumban lévõ parányi részecskéket (az elektromos vagy sztatikus feltöltés elektronok, azaz negatív töltések hozzáadását jelenti, ami a lúgos kémhatást növeli). Egy különleges eljárás során ezeket az anyagokat olyan apróra porítják, hogy azok vízbe keverve kolloidot képeznek. A kolloidban a részecskék szilárdak maradnak ugyan (kémiai értelemben nem oldódnak fel), de a keverék oldatként viselkedik. A hatóanyag rendkívül kicsiny részecskéinek összfelülete óriási, ezért a kémiai/élettani hatások nagyon hatékonyak. Egy szabadalmaztatott eljárással, a "mikro-ionizációval" érik el, hogy ezek a részecskék a késõbbiekben is különállók maradjanak.

Az akciós szett tartalma: SuperGreens próbacsomag (egy havi lúgosító adag: 110g zöld por és 30 ml Prime pH csepp) és egy csomag Holt tengeri iszap.

Rgi ra: 27 500 Ft (Megtakarts 6 511 Ft!) r: 20 989 Ft

darabszm:
SuperGreens 4 x 1 havi adag lúgosító és 4 db flakon
Mit tartalmaz a 4x1 havi SuperGreens csomag? 4 db 113 g SuperGreens por; 4 db 30 ml-es LL Prime pH oxygen katalizátor csepp; 4 db SuperGreens italflakon.

Mit tartalmaz a családi (kb. 4 havi) SuperGreens csomag?
1 doboz 420 grammos por SuperGreens; 1 üveg 120 ml-es LL Prime pH oxygen katalizátor csepp; 2 db Supergreens mûanyag flakon.


Kinek ajánljuk?
Optimális azok számára, akik egyedül fognak bele egy 90-120 napig tartó lúgosító, méregtelenítõ kúrába.


Meddig elég?
Egy ember számára hozzávetõlegesen 4 hónapra elegendõ (testsúly és elsavasodás függõ).

Rgi ra: 104 200 Ft (Megtakarts 10 728 Ft!) r: 93 472 Ft

darabszm:
SuperGreens kapszula szett, 180 kapszula + LL Prime pH 1 oz (30 ml) savtalanító csepp (Óriási Akció!!!)
Biotermesztésû fûfélék, zöldségek, csíráztatott magvak, levelek és magas rezgésû ásványok hatékony keveréke, amely lúgosítja, energetizálja és táplálja a sejteket azáltal, hogy egyensúlyba hozza a test pH értékét. A SuperGreens természetes növényi összetétele segít semlegesíteni a savat és visszaadja a vér és a szövetek ideális lúgosabb állapotú egyensúlyát. A SzuperGreens kapszula szett egy havi lúgosító adagot tartalmaz: 180 db SuperGreens kapszula és 30 ml Prime pH csepp. - 1 havi adag
A SuperGreens összetevõi tiszta, biotermesztett zöld füvekbõl, csírákból, zöldségekbõl, illetve szerves ásványi anyagokból állnak, és szuperkoncentrált töménységûek. Egy napi adag a termékbõl kb. 1,5 kg friss zöldség lúgosító erejének felel meg. A termékek különlegessége, hogy az InnerLight elektromosan feltölti a zöld koncentrátumban lévõ parányi részecskéket (az elektromos vagy sztatikus feltöltés elektronok, azaz negatív töltések hozzáadását jelenti, ami a lúgos kémhatást növeli). Egy különleges eljárás során ezeket az anyagokat olyan apróra porítják, hogy azok vízbe keverve kolloidot képeznek. A kolloidban a részecskék szilárdak maradnak ugyan (kémiai értelemben nem oldódnak fel), de a keverék oldatként viselkedik. A hatóanyag rendkívül kicsiny részecskéinek összfelülete óriási, ezért a kémiai/élettani hatások nagyon hatékonyak. Egy szabadalmaztatott eljárással, a "mikro-ionizációval" érik el, hogy ezek a részecskék a késõbbiekben is különállók maradjanak. A SuperGreens kapszula szett egy havi lúgosító adagot tartalmaz: 180 db SuperGreens kapszula és 30 ml Prime pH csepp.

Rgi ra: 3 760 Ft (Megtakarts -21 940 Ft!) r: 25 700 Ft

darabszm:
Lighten up! Könnyebbülj meg!
Tisztítókúra, hogy semlegesítse azokat a savakat amelyek eddig gátolták a normális kiválasztási folyamatokat!
Mit tartalmaz?
1 doboz 110 gr-os SuperGreens por; 1 fiola 30 ml LL Prime pH oxygen katalizátor cseppek; 1 doboz Fibrada Plus kapszula 1 fiola 30ml LL Chromium/Vanadium csepp

Kinek ajánljuk ezt a SuperGreens csomagot?
Azoknak akiknek szeretnének megtisztítani a szervezetüket és megkönnyebbülni a súlyfeleslegüktõl. A Fibrada kapszulák segítenek megtisztítani a bél falakat a chromium/vanadium pedig szabályozza a vércukor szintet. Ezáltal pedig semlegesítik azokat a savakat amelyek eddig gátolták a normális kiválasztási folyamatokat!

Meddig elegendõ?
Egy ember számára 1 hónapra elegendõ.

Rgi ra: 49 200 Ft (Megtakarts 3 785 Ft!) r: 45 415 Ft

darabszm:
SuperGreens családi csomag 1 db ajándék flakonnal lúgosításhoz
Mit tartalmaz a 4 havi SuperGreens csomag? 1 doboz 420 grammos por SuperGreens; 1 üveg 120 ml-es LL Prime pH oxygen katalizátor csepp; 1 db Supergreens mûanyag flakon.

Mit tartalmaz a 4 havi SuperGreens csomag?
1 doboz 420 grammos por SuperGreens; 1 üveg 120 ml-es LL Prime pH oxygen katalizátor csepp; 1 db SuperGreens mûanyag flakon.


Kinek ajánljuk?
Optimális azok számára, akik egyedül fognak bele egy 90-120 napig tartó lúgosító, méregtelenítõ kúrába.


Meddig elég?
Egy ember számára 4 hónapra elegendõ (napi 1-1,5 adag SuperGreens fogyasztásával számolva).

Rgi ra: 66 000 Ft (Megtakarts 4 601 Ft!) r: 61 399 Ft

darabszm:
SuperGreens lúgosító 2 havi adag flakonnal
Mit tartalmaz a 2havi SuperGreens csomag? 1 db 180 g SuperGreens por; 1 db 60 ml-es LL Prime pH oxygen katalizátor csepp; 1 db SuperGreens italflakon.

Mit tartalmaz?
1 doboz 180 gr-os SuperGreens kapszula; 1 fiola 60 ml LL Prime pH oxygen katalizátor cseppek; 1 db flakon SuperGreens italflakon.

Kinek ajánljuk ezt a SuperGreens csomagot?
Azoknak akiknek fontos a gazdaságos beszerzés.

Meddig elegendõ?
Egy ember számára 2 hónapra elegendõ (testsúly és elsavasodás függõ).

Rgi ra: 43 750 Ft (Megtakarts 7 851 Ft!) r: 35 899 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.027 s