Potencianövelõ, vágyfokozó

Potencianövelõ, vágyfokozó alkategria

ismertetõ

A kategria termkei 1-1-ig, sszesen 1 db.

El Torito potencianövelõ és vágyfokozó kapszula minden korosztálynak!
Étrendkiegészítõ kapszula FÉRFIAKNAK A MÁR JÓL ISMERT HARD NIGHT HELYETT, hasonló hatással!

Tartalom: 6 db Minõségét megõrzi: a dobozon feltüntetett idõpontig /nap/ hónap/év/.

Alkalmazási javaslat: természetes étrend-kiegészítõként 3 naponta 1 kapszula. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Magas vérnyomásban, szív- és érrendszeri betegségben szenvedõknek nem ajánlott. A termék Gyermekektõl elzárva tartandó,

Összetevõk: Radix Panax Ginseng, Fructus Serenoa repens, Cinnamonum Cassia, Menthae piperitae, vasoxid vörös, (E 172) Gelatine, d-alphatokopherol Hatóanyag tartalom napi adagra / 1 kapszula kivetítve: D-alpha tocopherol 6 mg (50 RDA%) Mentholum 5 mg, ginsenosid 1,8 mg. Nettó tömeg: / kapszula 300 mg.

Tárolás: száraz, hûvös helyen, fénytõl védve.

Származási hely: Kína

OÉTI: 6904/2010

Még több információ termékrõl:

Új megoldás az El Torito a Hard Night kapszula helyett minden felnõtt korosztály számára nem csak buliból, de szükségbõl is kiválóan alkalmazható! Speciálisan, a potenciára pozitívan ható gyógynövényekbõl összeállított kapszula. Természetes alapanyagú, régi bevált kínai recept alapján, különbözõ gyógynövények felhasználásával készült. Ha nehézségei vannak, javulhat a szexuális teljesítmény már egy tabletta bevétele után néhány órával, prosztata gondok esetén is igazi áttörés lehet!

Elegendõ 3 naponta egy kapszula bevétele! Az El Torito kapszula hatása hasonló a már jól ismert és bevált Hard Night termékkel, aminek a gyártását, forgalmazását a közelmúltban beszüntették. Akik már korábban használtak potencianövelõ hatású termékeket és nem hajlamosak a magasabb vérnyomásra az El Torito készítmény áldás a használója számára az intim pillanatokban. Gyorsabban és élénkebben reagálhatsz a szexuális ingerekre, hosszabb ideig tartó erekcióra lehet számítani az aktus során, de a regenerációs idõ is lerövidülhet és kezdheted elölrõl a játékot. Nem elhanyagolható a korai megömlés ténye sem, ami felett nagyobb kontrollal bírsz az alkalmazás során és a prosztatára is áldásos hatása lehet. A bevételt követõen, rövid idõn belül, általában 30-45 percen belül érzékelhetõ a jótékony hatása, ami akár több napig is eltarthat így elegendõ három naponta bevenni egy kapszulát! A szexuális problémáktól még mentes férfiak esetében is fokozható a vágy és a teljesítmény az El Torito kapszula használatával. A fiatal férfiak esetében egy hirtelen ötlettõl vezérelt vad éjszakát hozhat össze a készítmény segítségével, ami lenyûgözi a partnereket.

Ki ne szeretne úgy szeretkezni, hogy lenyûgözze a szexpartnerét és emlékezetes legyen a teljesítménye mindkettõjük számára? Igazi lepedõakrobatává válni és élvezni, hogy a partner le sem tudja venni a szemét a szokottnál jobban duzzadó, megnagyobbodott férfiasságról, ami hosszasan és többször is ki tudja elégíteni a kedvesét, aki elismerõen és kielégülten nyugtázza a figyelemre méltó növekedést és teljesítményt.

Ezek az igények ma már nem csak álmok és ábrándok a megoldás benne van az El Torito kapszulában!

Elõfordult, hogy az egésznapi munka után szeretted volna kielégíteni a szexuális vágyaidat, de nem voltál igazán megelégedve a nyújtott teljesítménnyel, esetleg bele is sültél a dologba? A jövõben ezzel sem kell számolnod, ha alkalmazod a kapszulát aktus elõtt fél, háromnegyed órával. A természetes alapú készítmény hatóanyagai potencianövelõ hatásúak és élénkítik a szexuális vágyat, fokozza a teljesítményt. Igazi lepedõakrobatává válhatsz és többet, jobbat tudsz nyújtani, mint azt gondolnád. Az El Torito kapszula elegendõ energiát és vágyat gerjeszt benned egy egész éjszakás kalandhoz és segít kitartani hosszú idõn keresztül!

TERMÉSZETES HATÓANYAGOK

Az El Toríto kapszula kizárólag természetes hatóanyagokból tevõdik össze! Nem alkalmaztak a gyártás során vegyi anyagokat és nincsenek ismert mellékhatásai, ha csak az ajánlott mennyiséget túl nem lépi, nagyobb mennyiséggel.

GARANTÁLT HATÁS

Miért javasolt az El Toríto használata?

A természetes alapú készítmény már az elõdje a Hard Night alapján is bebizonyította hatékonyságát és azt, hogy minden férfi számára alkalmazható, akik fokozni szeretnék a szexuális teljesítõképességüket vagy az erotikus vágykeltést, szeretnék emelni esetenként vagy rendszeresen. A kapszula bevétele után a hatás 30-45 percen belül már érzékelhetõ és 2-3 napig is eltarthat.

ELLENÕRZÖTT MINÕSÉG
A termék bevizsgált az Országos Élelmiszerbiztonsági és Táplálkozástudományi Intézet által! Ebben a kategóriában kevés hasonló termék rendelkezik OETI regisztrációs számmal és ez megnyugtató lehet az Ön számára a termék összetételét és hatóanyagait illetõen.

Legyél egy tökéletes szexpartner, ébreszd fel az erotikus vágyaidat az El Torito segítségével, fokozzd a szexuális szenvedélyed és növeld a potenciádat! Gyors, hosszantartó hatásra számíthatsz az El Torito hatékony megoldás lehet a szexuális zavarok kezelésében.

A MEGRENDELÉS MENETE:
A rendelés mezõbe adja meg a kért szállítási információkat, megrendelõ neve, címe, telefonszáma stb. és azt, hogy hány doboz terméket kíván rendelni? Egy dobozban 6db. El Torito kapszula található ennek ára 5.625 Ft + szállítási költség! Ezt követõen kolléganõnk felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott telefonszámon vagy e-mailban leegyezteti Önnel a megrendelését és a szállítási címet és máris küldjük a terméket! Ezen a ponton fenntartjuk Önnek azt a lehetõséget, hogy a megrendelésétõl indoklás nélkül elálljon! Erre a késõbbiekben már nem lesz lehetõsége! A megrendelés és szállítási cím leegyeztetése után a csomagokat a futárszolgálat, posta jutatja el Önnek, utánvétes csomagként.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDÕ, FIZETÉS:
A szállítás várhatóan 1-2 munkanap, fizetnie csak a küldemény átvételekor kell a futárnak, postásnak. Amennyiben Ön nem tartózkodik otthon amikor a futár, postás megkísérli a küldemény kézbesítését, hagy egy értesítõt Önnek, melyen meghagyva a futár a telefonszámát, fel tudja vele venni a kapcsolatot, hogy egy újabb kiszállítási napot meghatározzanak, illetve a postai címet, ahol a csomagot át tudja venni. A csomag újbóli kiszállítására az elsõ csomagkiszállítás megpróbálása után 5 nap áll rendelkezésre.

A szállítási költség a csomag súlyától és értékétõl is függ!

AZ UTÁNVÉTEL DÍJA: ( a csomag súlyától és értékétõl függõen a futárszolgálat, posta díjszabásai szerint változhat, általában 900 és 1000 Ft. között)

KÖSZÖNJÜK A VÁSÁRLÁST! REMÉLJÜK TERMÉKÜNK AZ EL TORITO MEGFELEL AZ ÖN ELVÁRÁSAINAK!

Ha kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, írjon nekünk e-mail az el [kukac] eltorito [pont] hu címre vagy hívjon bennünket a +36-70-511-2010 számon!

www.eltorito.hu


r: 5 625 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.026 s