Könyvek és Festmények

Új Könyvek alkategria

Itt a nagyon jó állapotban lévõ, rendszerváltás után kiadott könyveket vásárolhatja meg!

A kategria termkei 1-10-ig, sszesen 10 db.

Barbra Taylor Bradford: Szerelem egy másik városban
Európa Könyvkiadó 1998


Megfeneklett házasságából menekülve a jóképû, huszonkilenc éves Jake egy connecticuti kisvárosba költözik, ahol mint elektromossági szakembert és a különleges fényhatások zseniális szakértõjét beszervezik a helyi amatõr színtársulathoz. Itt ismerkedik meg a negyvennégy éves, elvált Maggie-vel, aki belsõépítész. A tizenöt év korkülönbség ellenére szerelmük egyre mélyül, úgy tervezik, hogy Jake válása után azonnal összeházasodnak. A sors azonban - mint tudjuk - sohasem ilyen kegyes, a szerelmeseknek számtalan belátható és beláthatatlan akadályt kell leküzdeniük, míg életük révbe ér... a születést halál, a halált születés követi.

Kiváló állapotban!

r: 1 200 Ft

darabszm:
Blaskovichok emlékezete, kitûnõ állapotban!
kiadási év: 2003

A Blaskovich Múzeum fél évszázados születésnapja alkalmából ajándékozta meg a kiváló kutatók együttese az alapítókat, a múzeum látogatóit és az utókort. A könyv a Blaskovich köznemesi család három generációja különleges teljesítményének állít méltó emléket! Gyönyörû, sok színes illusztrációval gazdagított, igen értékes, különleges és érdekes munka!!! Nagyon ajánlom minden történelem és múzeum kedvelõnek!!!! Az anyag sok hónapig leköti a figyelmünket, letehetetlen és ámulatosan sok oldalú ismereteket közlõ, néprajz, mûvészet, történelem egyben!!!!

r: 2 500 Ft

darabszm:
Dr. Bernáth Zoltán Szárnyalj újra Turulmadár! kitûnõ állapotban!
kiadási év: 2008

Dr. Bernáth Zoltán a bírói ítélkezés jóformán minden területén dolgozott, Tanácsvezetõ bíróként ment nyugdíjba, 2008-ban töltötte 92. életévét, kiegyensúlyozott írás a magyarság védelmében, szélsõségektõl mentes a történelembõl és saját átéléseibõl szõtt panoráma, arról, hogy milyen csodálatos nép is vagyunk mi, és nem kell szégyellenünk semmit értékeinkbõl, éppen úgy mint más nemzetek fiainak, van helyünk a világ történéseinek színpadán… Mindenkinek ajánlom!

r: 900 Ft

darabszm:
Fidel A diktátor Fidel Castró saját mûve, Gabriel García Márquez elõszavával, kitûnõ állapotban!
kiadási év: 2005

Hogyan látja a hírhedt kubai diktátor, az Egyesült Államok esküdt ellensége saját magát, politikai pályája alakulását?

Rgi ra: 2 580 Ft (Megtakarts 580 Ft!) r: 2 000 Ft

darabszm:
Kepes András, Kepes Krónika , kitûnõ állapotban!
kiadási év: 2000

Kepes András történetei, riportjai, négy földrészrõl: többek között Wayaman apóról, az amazóniai indiánról, Éhes Farkasról, a Sziklás-hegységben élõ, magyar származású feketeláb indián vallási vezetõrõl, a dalai Lámáról, Lukács Ernõrõl és feleségérõl, akik húsz gyereket neveltek fel fácánkerti tanyájukon, a rendõrrõl, aki éjjel betörõ volt, nappal pedig „kinyomozta” saját magát és Dr. John Mack pszichiáterrõl, aki ûrlényeknek tolmácsol.
Kihagyhatatlan!!!!

Rgi ra: 3 000 Ft (Megtakarts 500 Ft!) r: 2 500 Ft

darabszm:
Kristin Hanna Maroknyi mennyország, Scotney ST.James Perzselõ vadon jó állapotú!
kiadási évek: 1993 és 1991

Mind a két könyv igazi csemege a romantikus regényeket kedvelõknek, érdekes történeti keretbe csomagolva a szerelem témáját, a Maroknyi Mennyország nõi fõszereplõje egy kis mogorva bányász falu életébe próbál fényt és vidámságot vinni, a Perszelõ Vadonban egy hölgy egy tolvajt akar elfogni aki kifosztotta a nagynénjét, vezetõül fogad az indiánoktól és banditáktól hemzsegõ õserdõn át egy félvér férfiút… a többit tessék elolvasni! 

a két kötet ára egybe: 1000Ft

r: 1 000 Ft

darabszm:
Mary Helen Stefaniak: Anyám és a török, új álapot!
kiadási év: 2004
Rejtelmes, bonyolult és valószínûtlen családtörténet, a mélyen átélt, gyönyörûen megírt regény igen olvasmányos és tanulságos, a tragikum és a komikum iránti érzéke élvezetes körképet fest az emigránséletrõl, a halál elkerülhetetlenségérõl, a tiltott és mégis boldog szerelemrõl. Az egyetemi tanár írónõnek több díjnyertes elbeszéléskötete után ez az elsõ regénye, érdemes elolvasni!


Rgi ra: 2 490 Ft (Megtakarts 1 290 Ft!) r: 1 200 Ft

darabszm:
Mocsári Tigris
DVD és kis könyv egyben

Ez a lenyûgözõ film megismertet a gyönyörû, ám ijesztõ emberevõ tigrissel, mely a Bengál-öböl mangrove mocsaraiban bóklászik, és rémületet kelt a környák állataiban!
A kis színes könyv a film legjobb képeivel egészíti ki az alkotást!

Tökéletes állapotban!

r: 1 500 Ft

darabszm:
Nemere István Magyarország története az államalapítástól a XX. század végéig, kitûnõ állapotban!
kiadási év:2007

NEMERE ISTVÁN: MAGYAROSZSZÁG TÖRTÉNETE. 989 év az államalapítástól a XX. század végéig. Nem kis vállalkozás egy ország történetét 700 lapon megírni. Mégpedig úgy, hogy az író ne csupán neveket és évszámokat, rideg történelmi tényeket közöljön, hanem figyeljen a belsõ történésekre, személyi, dinasztikus és társadalmi indítékokra is. Nemere István könyve ebbõl a szempontból nem csupán adatközlõ, tanulságos, de egyben élvezetes olvasmány is. Igazán ajánlom minden történelem kedvelõnek!

Rgi ra: 2 500 Ft (Megtakarts 300 Ft!) r: 2 200 Ft

darabszm:
Patrick Jusseax- James Pruniera Leonardo Da Vinci nyomában, kitûnõ állapotban!
kiadási év: 2006

Ismerd meg Lonardo Da Vinci lenyûgözõ történetébõl egy univerzális lángelme sorsát!
Csodálatos színes illusztrációkkal tarkított, áttekinthetõ élet és korrajz!

Rgi ra: 2 350 Ft (Megtakarts 850 Ft!) r: 1 500 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.031 s