Exkluziv

Motorolaj adalékok alkategória

A METABOND olajadalék nyomás alatt a fémekkel kémiai reakcióba lépve azok saját anyagát nemesíti fel. Az így kialakult rendkívül kemény és nagyon sima felület ellenáll a súrlódásból adódó sérüléseknek, károsodásoknak akár szélsőséges, extrém terhelés esetén is. Az így létrejött felület az ideális feltételeket biztosítja a kenőolajok számára. Az érintkező felületek simaságuknál fogva könnyedén szétválaszthatók egy homogén olajfilm segítségével.

A kategória termékei 1-6-ig, összesen 6 db.

METABOND C 250ml
A METABOND C alacsony oldószertartalma következtében az idősebb motorok, berendezések fémfelület-nemesítője. A METABOND C különösen gyors és tartós beépülési mechanizmusának köszönhetően kiválóan alkalmas a dinamikus terhelésnek igénybevett dízel- és benzinüzemű gépjárművek motorjának kezelésére. Sokban hasonlít a METABOND M termékhez.
Használata:

- minden olyan helyen, ahol kényszerolajzás van és a súrlódáscsökkenés kívánt eredmény
- elsősorban ipari berendezéseknél, dízel üzemű és öregebb benzinüzemű motoroknál

Használata nem igényel szakértelmet és szerszámot, nem kell kevergetni csak egyszerűen
5-10%-os arányban (1 liter olajhoz 0,5 dl adalék) a friss kenőolajhoz adagoljuk. Nem egyszeri kezelést alkalmazunk, hanem lehetőleg minden olajcserénél pótoljuk. Utókezelésnél a keverési arány 2,5%.

Kiszerelés: 250ml-es és
5l-es ára: 179900 Ft


Törzsvásárlóknak és viszonteladóknak 20-30 %-s kedvezmény a vételárból!
Ha rendelkezik kártyával a megrendelés megjegyzés rovatába írja be a számát.

Ár: 10 000 Ft

darabszám:
METABOND Gold 250 ml
A legtöbb gépjármű esetében az üzemanyag által létrehozott energia 60%-a súrlódás által veszik el. Ezt a súrlódási veszteséget a Metabond GOLD 50%-kal csökkenti. A motorolaj a polikerámiás mikrorészecskéket minden olyan helyre eljuttatja, ahol súrlódás alakulhat ki. Mikro méretük miatt eljutnak a hengerek, dugattyúk, csapágyak, gyűrűk, fogaskerekek stb. fémes súrlódási felületeinek felszíni egyenlőtlenségeibe, ott beraktározódnak, rögzülnek és részben beégnek. A beült mikrorészecskék a súrlódás csökkentésén kívül a tömítetlenségi problémákat is megoldják. Így az emissziós gázokban drasztikusan csökken a mérgesgázok aránya. A fémfelület-nemesítés következtében pedig ideális feltételeket biztosít az olajfilm számára, így jelentősen megnöveli a berendezés élettartamát.

A Metabond GOLD biztonsági kenést nyújt a polikerámia különösen alacsony súrlódási koefficiense miatt. Megkönnyíti a motor belső működését, ami a motor teljesítményének növekedésével és üzemanyag megtakarítással jár.

Miért polikerámiás mikrorészecskék?

A motorok és váltók fémes súrlódási felületeinek érdessége igen csekély, gyakran csak 1 mikron, így a nagyobb mikrorészecskék nem tapadnának meg a fém felszínén. Az olajszűrő szűrőelemei általában 15-25 mikron méretű szűrőstruktúrával és szűrőfinomsággal rendelkeznek (a szuperfinom szűrők 1-3 mikron finomságúak), így a Metabond GOLD 1 mikron méretű polikerámiás mikrorészecskéit nem tudja megszűrni.

A Metabond GOLD így főáramú és mellékáramú szuperfinom szűrő esetén is használható. Manapság sok gépjármű rendelkezik 1-3 mikron finomságú mellékáramszűrő berendezéssel, ezért van szükség a mikrorészecske finomságra.

A Metabond GOLD előnyei a gépjárműhasználónak:

A motor és sebességváltó kopását 50%-ig csökkenti

A motor lágy működése

A motorzaj csökkenése

Kevesebb káros anyag kibocsátás

Az üzemelési költségek csökkenése

A motor- és hajtóműolaj hőmérsékletének szabályozása

Váltózaj csökkenése

Üzemanyag megtakarítás

Menetkomfort javítása

Motorbelső tisztítása

Hosszabb élettartam

Lágyabb váltási folyamatok

Magas könnyű futási tulajdonságok

Csekély olajveszteség

Jobb motorteljesítmény

Igen jó vészfutási tulajdonságok

Jobb indítási tulajdonságok

Nagyobb stabilitás, menetrugalmasság

Alkalmazás:
A Metabond GOLD minden motortípusba betölthető, legyen az benzines, dízel, Wankel, gáz vagy turbó. A Metabond GOLD gépkocsikhoz, motorkerékpárokhoz, tehergépkocsikhoz, traktorokhoz, hajómotorokhoz és speciális motorokhoz lett kifejlesztve. A Metabond GOLD katalizátorok esetében is használható.

A Metabond GOLD az összes a kereskedelemben kapható ásványi, szintetikus vagy félszintetikus motorolajba közvetlenül betölthető.

A Metabond GOLD a jövő terméke, amely a gépjárművezető rendelkezésére áll. Csúcstechnológiát képvisel a motor- és hajtásadalékok területén, az összes eddigi terméket felülmúlja. Környezetkímélő hatása kiemelkedő, mivel a füstgázokban a mérgesgázok arányát jelentősen csökkenti. Az autózás halkabbá, takarékosabbá és komfortasabbá válik, a stabilitás nő.

Adagolás: A motorolaj mennyiség 5-10%-át, a váltóolaj mennyiség 10%-át helyettesítse minden olajcsere alkalmával Metabond GOLD-dal. Meleg motorba töltse!

Használat előtt a tartályt állítsa fejtetőre és jól rázza fel. A motort röviden működtesse, vagy a gépjárművel haladjon tovább. Előtte olaj- és szűrőcsere mindig előnyös és ajánlott.
Kapható 250 ml és
5 literes kiszerelésben.
5 liter ára 179900 Ft


Törzsvásárlóknak és viszonteladóknak 20-30 %-s kedvezmény a vételárból!
Ha rendelkezik kártyával a megrendelés megjegyzés rovatába írja be a számát.

Ár: 10 000 Ft

darabszám:
METABOND GT 250ml
A METABOND GT egy speciálisan váltók, differenciálművek illetve az ipar területén hajtóművek számára kifejlesztett kopásgátló adalék. Kiválóan alkalmas kissé kopott berendezések kezelésére, rövid idő elteltével látványos eredményeket produkál.
Használata:

Autózásban: sebességszekrény és differenciálművek
Iparban: hajtóművek, közlőművek

Használata nem igényel szakértelmet és szerszámot, nem kell kevergetni csak egyszerűen
5-10%-os arányban a friss kenőolajhoz adagoljuk. Nem egyszeri kezelést alkalmazunk, hanem lehetőleg minden olajcserénél pótoljuk. Utókezelésnél a keverési arány 5%.

HASZNÁLAT ELŐTT FELRÁZANDÓ!

Szilárdanyag-tartalma mindössze a por alakú antioxidáns, amely olajjal elkeveredve azonnal oldódik és többé nem kiválasztható (nem extrahálható).

Kiszerelés: 250ml-es és
5l-es ára: 141680 Ft

Törzsvásárlóknak és viszonteladóknak 20-30 %-s kedvezmény a vételárból!
Ha rendelkezik kártyával a megrendelés megjegyzés rovatába írja be a számát.

Ár: 7 700 Ft

darabszám:
METABOND H 250 ml
A METABOND H hidraulikus berendezésekhez kifejlesztett fémfelületnemesítő.
METABOND tartalma következtében megváltoztatja, felnemesíti az egymáson csúszó, súrlódó fémfelületeket, miközben a kenőanyagok minőségét változatlanul hagyja. Tehát nem egy 'additív', hanem valami egészen új, amit úgy hívnak: fémfelületnemesítő. A METABOND nyomás alatt a fémekkel kémiai reakcióba lépve azok saját anyagát nemesíti fel. Az így kialakult rendkívül kemény és nagyon sima felület ellenáll a súrlódásból adódó sérüléseknek, károsodásoknak akár szélsőséges, extrém terhelés esetén is. Az így létrejött felület az ideális feltételeket biztosítja a kenőolajak számára. Az érintkező felületek simaságuknál fogva könnyedén szétválaszthatóak egy homogén olajfilm segítségével.
METABOND tulajdonságokon kívül a METABOND H olyan összetevőkkel is rendelkezik, amelyeket speciálisan hidraulikus rendszerekhez fejlesztettek ki.

A METABOND H használatával járó előnyök:

- csökkenti az üzemi hőmérsékletet, az alkatrész kopást és a zajszintet
- magasabb nyomást tesz lehetővé 'rázkódás' nélkül
- csökken az energia-felhasználás, a karbantartási és leállási idő
- kopott, szimmeringes hidraulika rendszereknél csökken az olajfogyasztás, a szimmeringek megdagadnak


Felhasználási területei:
A METABOND H olyan mozgó berendezésekhez és folyamatosan működő gépekhez előnyös ahol magas a sebesség, a terhelés és a hőmérséklet. Olyan gépi szerszámok hidraulikus rendszerek, befecskendező gépek, döngölők, ahol forgólapátos vagy dugattyús szivattyút használnak. Rendkívül hatékonynak bizonyult a robottechnika területén.
Használata nem igényel szakértelmet és szerszámot, nem kell kevergetni csak egyszerűen 5 %-os arányban (1 liter olajhoz 1/2 dl) a hidraulikaolajhoz öntjük. Bizonyos alkalmazásokhoz a METABOND H magasabb arányú (10%) alkalmazása válhat szükségessé a maximális hatás érdekében. Utókezelésnél a keverési arány 2,5 %.
5 literes kiszerelés ára: 179900 Ft

Törzsvásárlóknak és viszonteladóknak 20-30 %-s kedvezmény a vételárból!
Ha rendelkezik kártyával a megrendelés megjegyzés rovatába írja be a számát.

Ár: 10 000 Ft

darabszám:
METABOND M 250ml
A METABOND M nyomás alatt a fémekkel kémiai reakcióba lépve azok saját anyagát nemesíti fel. Az így kialakult rendkívül kemény és nagyon sima felület ellenáll a súrlódásból adódó sérüléseknek, károsodásoknak akár szélsőséges, extrém terhelés esetén is. Az így létrejött felület az ideális feltételeket biztosítja a kenőolajok számára. Az érintkező felületek simaságuknál fogva könnyedén szétválaszthatók egy homogén olajfilm segítségével.
Használata:

- minden olyan helyen, ahol kényszerolajzás van és a súrlódáscsökkenés kívánt eredmény
- elsősorban fiatal, keveset futott motoroknál ajánljuk

Használata nem igényel szakértelmet és szerszámot, nem kell kevergetni csak egyszerűen 5%-os arányban (1 liter olajhoz 0,5 dl adalék) a friss kenőolajhoz adagoljuk. Nem egyszeri kezelést alkalmazunk, hanem lehetőleg minden olajcserénél pótoljuk. Utólagos kezelésnél a keverési arány 2,5%.

Kiszerelés: 250ml-es és
5l-es ára: 165620 Ft

Ha 5l-es kiszerelést kér, jelezze a a megrendelés megjegyzés rovatában.


Törzsvásárlóknak és viszonteladóknak 20-30 %-s kedvezmény a vételárból!
Ha rendelkezik kártyával a megrendelés megjegyzés rovatába írja be a számát.

Ár: 9 100 Ft

darabszám:
METABOND Old Spezial 250ml
Az Old Spezial-t magas viszkozitással látták el, hogy különösen a sok kilométert futott idősebb gépjárművek motorjának puha és nyugodt motor működését biztosítsa. A legtöbb gépjármű esetében az üzemanyag által fejlesztett energia 60%-a a súrlódás által vész el. Az Old Spezial ezt a súrlódási veszteséget 50%-kal csökkenti, ami teljesítménynövekedést és üzemanyagfogyasztás csökkenését eredményezheti. A motorolaj a mikrorészecskéket eljuttatja minden olyan helyre, ahol súrlódás alakulhat ki. Mikro méretük miatt eljutnak a hengerek, dugattyúk, csapágyak, gyűrűk, tengelyek, fogaskerekek stb. fémes súrlódási felületeinek felszíni egyenlőtlenségeibe, ott beraktározódnak, rögzülnek és részben beégnek. A fémfelület-nemesítés következtében pedig ideális feltételeket biztosít az olajfilm számára, így jelentősen megnöveli a berendezés élettartamát. Az Old Spezial biztonsági kenést nyújt a polikerámia különösen alacsony súrlódási koefficiense miatt. Megkönnyíti a motor belső működését, ami a motor teljesítményének növekedésével és üzemanyag megtakarítással jár.

Az Old Spezial használatával járó előnyök:

A motor és sebességváltó kopását 50%-ig csökkenti
A motor lágy működése
A motorzaj csökkenése
Kevesebb káros anyag kibocsátás
Az üzemelési költsége
A motor- és hajtóműolaj hőmérsékletének szabályozása
A hajtóműzaj csökkenése
Üzemanyag megtakarítás
Utazási komfort javítása
Motor belső tisztítása
Hosszabb élettartam
Lágyabb váltási folyamatok
Magas könnyű futási tulajdonságok
Csekély olajveszteség
Jobb motorteljesítmény
Igen jó vészfutási tulajdonságok
Jobb indítási tulajdonságo
Nagyobb stabilitás, menetrugalmasság
Alkalmazás:

Az Old Spezial minden kopott motortípus esetén alkalmazható, függetlenül attól, hogy benzines, dízel, Wankel, gáz vagy turbó. Az Old Spezial autók, motorok, teherautók, traktorok, hajómotorok és nagy futási teljesítményű speciális motorok és az ebből eredő kopási jelenségek miatt került kifejlesztésre. Az Old Spezial katalizátorok esetében is használható. Az Old Spezial minden kereskedelemben használatos ásványi, szintetikus vagy félszintetikus motorolajba közvetlenül betölthető. Az Old Spezial a jövő olyan terméke, amely a gépjármű-vezetőknek a motor- és hajtóműadalékok területén már ma csúcstechnológiát kínál. A vezetés halkabbá, takarékosabbá és komfortasabbá válik, a stabilitás megnő, a környezetet kíméli.

Adagolás: A motorolaj mennyiség 5-10%-át, a hajtóműolaj 10%-át helyettesítse Old Spezial-al. Az Old Spezial-t meleg motorba töltse.Használat előtt a dobozt melegítse fel 25-30°C-ra, állítsa fejtetőre, és jól rázza meg. A motort rövid ideig működtesse, vagy haladjon tovább. Az előzetes olaj- és szűrőcsere elvégzése ajánlott.

Kiszerelés: 250 ml,
5l-es ára: 190540 Ft

Törzsvásárlóknak és viszonteladóknak 20-30 %-s kedvezmény a vételárból!
Ha rendelkezik kártyával a megrendelés megjegyzés rovatába írja be a számát.


Ár: 10 500 Ft

darabszám:

2005 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.038 s