TERM…KAJŃNL”
TERM…KAJŃNL”

Exkluziv

Motorolaj adal√©kok alkategůria

A METABOND olajadal√©k nyom√°s alatt a f√©mekkel k√©miai reakci√≥ba l√©pve azok saj√°t anyag√°t nemes√≠ti fel. Az √≠gy kialakult rendk√≠v√ľl kem√©ny √©s nagyon sima fel√ľlet ellen√°ll a s√ļrl√≥d√°sb√≥l ad√≥d√≥ s√©r√ľl√©seknek, k√°rosod√°soknak ak√°r sz√©ls√Ķs√©ges, extr√©m terhel√©s eset√©n is. Az √≠gy l√©trej√∂tt fel√ľlet az ide√°lis felt√©teleket biztos√≠tja a ken√Ķolajok sz√°m√°ra. Az √©rintkez√Ķ fel√ľletek simas√°gukn√°l fogva k√∂nnyed√©n sz√©tv√°laszthat√≥k egy homog√©n olajfilm seg√≠ts√©g√©vel.

A kategůria termťkei 1-6-ig, Ųsszesen 6 db.

METABOND C 250ml
A METABOND C alacsony old√≥szertartalma k√∂vetkezt√©ben az id√Ķsebb motorok, berendez√©sek f√©mfel√ľlet-nemes√≠t√Ķje. A METABOND C k√ľl√∂n√∂sen gyors √©s tart√≥s be√©p√ľl√©si mechanizmus√°nak k√∂sz√∂nhet√Ķen kiv√°l√≥an alkalmas a dinamikus terhel√©snek ig√©nybevett d√≠zel- √©s benzin√ľzem√Ľ g√©pj√°rm√Ľvek motorj√°nak kezel√©s√©re. Sokban hasonl√≠t a METABOND M term√©khez.
Haszn√°lata:

- minden olyan helyen, ahol k√©nyszerolajz√°s van √©s a s√ļrl√≥d√°scs√∂kken√©s k√≠v√°nt eredm√©ny
- els√Ķsorban ipari berendez√©sekn√©l, d√≠zel √ľzem√Ľ √©s √∂regebb benzin√ľzem√Ľ motorokn√°l

Haszn√°lata nem ig√©nyel szak√©rtelmet √©s szersz√°mot, nem kell kevergetni csak egyszer√Ľen
5-10%-os ar√°nyban (1 liter olajhoz 0,5 dl adal√©k) a friss ken√Ķolajhoz adagoljuk. Nem egyszeri kezel√©st alkalmazunk, hanem lehet√Ķleg minden olajcser√©n√©l p√≥toljuk. Ut√≥kezel√©sn√©l a kever√©si ar√°ny 2,5%.

Kiszerelés: 250ml-es és
5l-es √°ra: 179900 Ft


Törzsvásárlóknak és viszonteladóknak 20-30 %-s kedvezmény a vételárból!
Ha rendelkezik kártyával a megrendelés megjegyzés rovatába írja be a számát.

Ńr: 10 000 Ft

darabszŠm:
METABOND Gold 250 ml
A legt√∂bb g√©pj√°rm√Ľ eset√©ben az √ľzemanyag √°ltal l√©trehozott energia 60%-a s√ļrl√≥d√°s √°ltal veszik el. Ezt a s√ļrl√≥d√°si vesztes√©get a Metabond GOLD 50%-kal cs√∂kkenti. A motorolaj a poliker√°mi√°s mikror√©szecsk√©ket minden olyan helyre eljuttatja, ahol s√ļrl√≥d√°s alakulhat ki. Mikro m√©ret√ľk miatt eljutnak a hengerek, dugatty√ļk, csap√°gyak, gy√Ľr√Ľk, fogaskerekek stb. f√©mes s√ļrl√≥d√°si fel√ľleteinek felsz√≠ni egyenl√Ķtlens√©geibe, ott berakt√°roz√≥dnak, r√∂gz√ľlnek √©s r√©szben be√©gnek. A be√ľlt mikror√©szecsk√©k a s√ļrl√≥d√°s cs√∂kkent√©s√©n k√≠v√ľl a t√∂m√≠tetlens√©gi probl√©m√°kat is megoldj√°k. √ćgy az emisszi√≥s g√°zokban drasztikusan cs√∂kken a m√©rgesg√°zok ar√°nya. A f√©mfel√ľlet-nemes√≠t√©s k√∂vetkezt√©ben pedig ide√°lis felt√©teleket biztos√≠t az olajfilm sz√°m√°ra, √≠gy jelent√Ķsen megn√∂veli a berendez√©s √©lettartam√°t.

A Metabond GOLD biztons√°gi ken√©st ny√ļjt a poliker√°mia k√ľl√∂n√∂sen alacsony s√ļrl√≥d√°si koefficiense miatt. Megk√∂nny√≠ti a motor bels√Ķ m√Ľk√∂d√©s√©t, ami a motor teljes√≠tm√©ny√©nek n√∂veked√©s√©vel √©s √ľzemanyag megtakar√≠t√°ssal j√°r.

Miért polikerámiás mikrorészecskék?

A motorok √©s v√°lt√≥k f√©mes s√ļrl√≥d√°si fel√ľleteinek √©rdess√©ge igen csek√©ly, gyakran csak 1 mikron, √≠gy a nagyobb mikror√©szecsk√©k nem tapadn√°nak meg a f√©m felsz√≠n√©n. Az olajsz√Ľr√Ķ sz√Ľr√Ķelemei √°ltal√°ban 15-25 mikron m√©ret√Ľ sz√Ľr√Ķstrukt√ļr√°val √©s sz√Ľr√Ķfinoms√°ggal rendelkeznek (a szuperfinom sz√Ľr√Ķk 1-3 mikron finoms√°g√ļak), √≠gy a Metabond GOLD 1 mikron m√©ret√Ľ poliker√°mi√°s mikror√©szecsk√©it nem tudja megsz√Ľrni.

A Metabond GOLD √≠gy f√Ķ√°ram√ļ √©s mell√©k√°ram√ļ szuperfinom sz√Ľr√Ķ eset√©n is haszn√°lhat√≥. Manaps√°g sok g√©pj√°rm√Ľ rendelkezik 1-3 mikron finoms√°g√ļ mell√©k√°ramsz√Ľr√Ķ berendez√©ssel, ez√©rt van sz√ľks√©g a mikror√©szecske finoms√°gra.

A Metabond GOLD el√Ķnyei a g√©pj√°rm√Ľhaszn√°l√≥nak:

A motor és sebességváltó kopását 50%-ig csökkenti

A motor l√°gy m√Ľk√∂d√©se

A motorzaj csökkenése

Kevesebb k√°ros anyag kibocs√°t√°s

Az √ľzemel√©si k√∂lts√©gek cs√∂kken√©se

A motor- √©s hajt√≥m√Ľolaj h√Ķm√©rs√©klet√©nek szab√°lyoz√°sa

Váltózaj csökkenése

Üzemanyag megtakarítás

Menetkomfort javítása

Motorbels√Ķ tiszt√≠t√°sa

Hosszabb élettartam

L√°gyabb v√°lt√°si folyamatok

Magas k√∂nny√Ľ fut√°si tulajdons√°gok

Csekély olajveszteség

Jobb motorteljesítmény

Igen jó vészfutási tulajdonságok

Jobb indítási tulajdonságok

Nagyobb stabilit√°s, menetrugalmass√°g

Alkalmaz√°s:
A Metabond GOLD minden motort√≠pusba bet√∂lthet√Ķ, legyen az benzines, d√≠zel, Wankel, g√°z vagy turb√≥. A Metabond GOLD g√©pkocsikhoz, motorker√©kp√°rokhoz, teherg√©pkocsikhoz, traktorokhoz, haj√≥motorokhoz √©s speci√°lis motorokhoz lett kifejlesztve. A Metabond GOLD kataliz√°torok eset√©ben is haszn√°lhat√≥.

A Metabond GOLD az √∂sszes a kereskedelemben kaphat√≥ √°sv√°nyi, szintetikus vagy f√©lszintetikus motorolajba k√∂zvetlen√ľl bet√∂lthet√Ķ.

A Metabond GOLD a j√∂v√Ķ term√©ke, amely a g√©pj√°rm√Ľvezet√Ķ rendelkez√©s√©re √°ll. Cs√ļcstechnol√≥gi√°t k√©pvisel a motor- √©s hajt√°sadal√©kok ter√ľlet√©n, az √∂sszes eddigi term√©ket fel√ľlm√ļlja. K√∂rnyezetk√≠m√©l√Ķ hat√°sa kiemelked√Ķ, mivel a f√ľstg√°zokban a m√©rgesg√°zok ar√°ny√°t jelent√Ķsen cs√∂kkenti. Az aut√≥z√°s halkabb√°, takar√©kosabb√° √©s komfortasabb√° v√°lik, a stabilit√°s n√Ķ.

Adagolás: A motorolaj mennyiség 5-10%-át, a váltóolaj mennyiség 10%-át helyettesítse minden olajcsere alkalmával Metabond GOLD-dal. Meleg motorba töltse!

Haszn√°lat el√Ķtt a tart√°lyt √°ll√≠tsa fejtet√Ķre √©s j√≥l r√°zza fel. A motort r√∂viden m√Ľk√∂dtesse, vagy a g√©pj√°rm√Ľvel haladjon tov√°bb. El√Ķtte olaj- √©s sz√Ľr√Ķcsere mindig el√Ķny√∂s √©s aj√°nlott.
Kapható 250 ml és
5 literes kiszerelésben.
5 liter √°ra 179900 Ft


Törzsvásárlóknak és viszonteladóknak 20-30 %-s kedvezmény a vételárból!
Ha rendelkezik kártyával a megrendelés megjegyzés rovatába írja be a számát.

Ńr: 10 000 Ft

darabszŠm:
METABOND GT 250ml
A METABOND GT egy speci√°lisan v√°lt√≥k, differenci√°lm√Ľvek illetve az ipar ter√ľlet√©n hajt√≥m√Ľvek sz√°m√°ra kifejlesztett kop√°sg√°tl√≥ adal√©k. Kiv√°l√≥an alkalmas kiss√© kopott berendez√©sek kezel√©s√©re, r√∂vid id√Ķ eltelt√©vel l√°tv√°nyos eredm√©nyeket produk√°l.
Haszn√°lata:

Aut√≥z√°sban: sebess√©gszekr√©ny √©s differenci√°lm√Ľvek
Iparban: hajt√≥m√Ľvek, k√∂zl√Ķm√Ľvek

Haszn√°lata nem ig√©nyel szak√©rtelmet √©s szersz√°mot, nem kell kevergetni csak egyszer√Ľen
5-10%-os ar√°nyban a friss ken√Ķolajhoz adagoljuk. Nem egyszeri kezel√©st alkalmazunk, hanem lehet√Ķleg minden olajcser√©n√©l p√≥toljuk. Ut√≥kezel√©sn√©l a kever√©si ar√°ny 5%.

HASZN√ĀLAT EL√ēTT FELR√ĀZAND√ď!

Szil√°rdanyag-tartalma mind√∂ssze a por alak√ļ antioxid√°ns, amely olajjal elkeveredve azonnal old√≥dik √©s t√∂bb√© nem kiv√°laszthat√≥ (nem extrah√°lhat√≥).

Kiszerelés: 250ml-es és
5l-es √°ra: 141680 Ft

Törzsvásárlóknak és viszonteladóknak 20-30 %-s kedvezmény a vételárból!
Ha rendelkezik kártyával a megrendelés megjegyzés rovatába írja be a számát.

Ńr: 7 700 Ft

darabszŠm:
METABOND H 250 ml
A METABOND H hidraulikus berendez√©sekhez kifejlesztett f√©mfel√ľletnemes√≠t√Ķ.
METABOND tartalma k√∂vetkezt√©ben megv√°ltoztatja, felnemes√≠ti az egym√°son cs√ļsz√≥, s√ļrl√≥d√≥ f√©mfel√ľleteket, mik√∂zben a ken√Ķanyagok min√Ķs√©g√©t v√°ltozatlanul hagyja. Teh√°t nem egy 'addit√≠v', hanem valami eg√©szen √ļj, amit √ļgy h√≠vnak: f√©mfel√ľletnemes√≠t√Ķ. A METABOND nyom√°s alatt a f√©mekkel k√©miai reakci√≥ba l√©pve azok saj√°t anyag√°t nemes√≠ti fel. Az √≠gy kialakult rendk√≠v√ľl kem√©ny √©s nagyon sima fel√ľlet ellen√°ll a s√ļrl√≥d√°sb√≥l ad√≥d√≥ s√©r√ľl√©seknek, k√°rosod√°soknak ak√°r sz√©ls√Ķs√©ges, extr√©m terhel√©s eset√©n is. Az √≠gy l√©trej√∂tt fel√ľlet az ide√°lis felt√©teleket biztos√≠tja a ken√Ķolajak sz√°m√°ra. Az √©rintkez√Ķ fel√ľletek simas√°gukn√°l fogva k√∂nnyed√©n sz√©tv√°laszthat√≥ak egy homog√©n olajfilm seg√≠ts√©g√©vel.
METABOND tulajdons√°gokon k√≠v√ľl a METABOND H olyan √∂sszetev√Ķkkel is rendelkezik, amelyeket speci√°lisan hidraulikus rendszerekhez fejlesztettek ki.

A METABOND H haszn√°lat√°val j√°r√≥ el√Ķny√∂k:

- cs√∂kkenti az √ľzemi h√Ķm√©rs√©kletet, az alkatr√©sz kop√°st √©s a zajszintet
- magasabb nyom√°st tesz lehet√Ķv√© 'r√°zk√≥d√°s' n√©lk√ľl
- cs√∂kken az energia-felhaszn√°l√°s, a karbantart√°si √©s le√°ll√°si id√Ķ
- kopott, szimmeringes hidraulika rendszereknél csökken az olajfogyasztás, a szimmeringek megdagadnak


Felhaszn√°l√°si ter√ľletei:
A METABOND H olyan mozg√≥ berendez√©sekhez √©s folyamatosan m√Ľk√∂d√Ķ g√©pekhez el√Ķny√∂s ahol magas a sebess√©g, a terhel√©s √©s a h√Ķm√©rs√©klet. Olyan g√©pi szersz√°mok hidraulikus rendszerek, befecskendez√Ķ g√©pek, d√∂ng√∂l√Ķk, ahol forg√≥lap√°tos vagy dugatty√ļs szivatty√ļt haszn√°lnak. Rendk√≠v√ľl hat√©konynak bizonyult a robottechnika ter√ľlet√©n.
Haszn√°lata nem ig√©nyel szak√©rtelmet √©s szersz√°mot, nem kell kevergetni csak egyszer√Ľen 5 %-os ar√°nyban (1 liter olajhoz 1/2 dl) a hidraulikaolajhoz √∂ntj√ľk. Bizonyos alkalmaz√°sokhoz a METABOND H magasabb ar√°ny√ļ (10%) alkalmaz√°sa v√°lhat sz√ľks√©gess√© a maxim√°lis hat√°s √©rdek√©ben. Ut√≥kezel√©sn√©l a kever√©si ar√°ny 2,5 %.
5 literes kiszerelés ára: 179900 Ft

Törzsvásárlóknak és viszonteladóknak 20-30 %-s kedvezmény a vételárból!
Ha rendelkezik kártyával a megrendelés megjegyzés rovatába írja be a számát.

Ńr: 10 000 Ft

darabszŠm:
METABOND M 250ml
A METABOND M nyom√°s alatt a f√©mekkel k√©miai reakci√≥ba l√©pve azok saj√°t anyag√°t nemes√≠ti fel. Az √≠gy kialakult rendk√≠v√ľl kem√©ny √©s nagyon sima fel√ľlet ellen√°ll a s√ļrl√≥d√°sb√≥l ad√≥d√≥ s√©r√ľl√©seknek, k√°rosod√°soknak ak√°r sz√©ls√Ķs√©ges, extr√©m terhel√©s eset√©n is. Az √≠gy l√©trej√∂tt fel√ľlet az ide√°lis felt√©teleket biztos√≠tja a ken√Ķolajok sz√°m√°ra. Az √©rintkez√Ķ fel√ľletek simas√°gukn√°l fogva k√∂nnyed√©n sz√©tv√°laszthat√≥k egy homog√©n olajfilm seg√≠ts√©g√©vel.
Haszn√°lata:

- minden olyan helyen, ahol k√©nyszerolajz√°s van √©s a s√ļrl√≥d√°scs√∂kken√©s k√≠v√°nt eredm√©ny
- els√Ķsorban fiatal, keveset futott motorokn√°l aj√°nljuk

Haszn√°lata nem ig√©nyel szak√©rtelmet √©s szersz√°mot, nem kell kevergetni csak egyszer√Ľen 5%-os ar√°nyban (1 liter olajhoz 0,5 dl adal√©k) a friss ken√Ķolajhoz adagoljuk. Nem egyszeri kezel√©st alkalmazunk, hanem lehet√Ķleg minden olajcser√©n√©l p√≥toljuk. Ut√≥lagos kezel√©sn√©l a kever√©si ar√°ny 2,5%.

Kiszerelés: 250ml-es és
5l-es √°ra: 165620 Ft

Ha 5l-es kiszerelést kér, jelezze a a megrendelés megjegyzés rovatában.


Törzsvásárlóknak és viszonteladóknak 20-30 %-s kedvezmény a vételárból!
Ha rendelkezik kártyával a megrendelés megjegyzés rovatába írja be a számát.

Ńr: 9 100 Ft

darabszŠm:
METABOND Old Spezial 250ml
Az Old Spezial-t magas viszkozit√°ssal l√°tt√°k el, hogy k√ľl√∂n√∂sen a sok kilom√©tert futott id√Ķsebb g√©pj√°rm√Ľvek motorj√°nak puha √©s nyugodt motor m√Ľk√∂d√©s√©t biztos√≠tsa. A legt√∂bb g√©pj√°rm√Ľ eset√©ben az √ľzemanyag √°ltal fejlesztett energia 60%-a a s√ļrl√≥d√°s √°ltal v√©sz el. Az Old Spezial ezt a s√ļrl√≥d√°si vesztes√©get 50%-kal cs√∂kkenti, ami teljes√≠tm√©nyn√∂veked√©st √©s √ľzemanyagfogyaszt√°s cs√∂kken√©s√©t eredm√©nyezheti. A motorolaj a mikror√©szecsk√©ket eljuttatja minden olyan helyre, ahol s√ļrl√≥d√°s alakulhat ki. Mikro m√©ret√ľk miatt eljutnak a hengerek, dugatty√ļk, csap√°gyak, gy√Ľr√Ľk, tengelyek, fogaskerekek stb. f√©mes s√ļrl√≥d√°si fel√ľleteinek felsz√≠ni egyenl√Ķtlens√©geibe, ott berakt√°roz√≥dnak, r√∂gz√ľlnek √©s r√©szben be√©gnek. A f√©mfel√ľlet-nemes√≠t√©s k√∂vetkezt√©ben pedig ide√°lis felt√©teleket biztos√≠t az olajfilm sz√°m√°ra, √≠gy jelent√Ķsen megn√∂veli a berendez√©s √©lettartam√°t. Az Old Spezial biztons√°gi ken√©st ny√ļjt a poliker√°mia k√ľl√∂n√∂sen alacsony s√ļrl√≥d√°si koefficiense miatt. Megk√∂nny√≠ti a motor bels√Ķ m√Ľk√∂d√©s√©t, ami a motor teljes√≠tm√©ny√©nek n√∂veked√©s√©vel √©s √ľzemanyag megtakar√≠t√°ssal j√°r.

Az Old Spezial haszn√°lat√°val j√°r√≥ el√Ķny√∂k:

A motor és sebességváltó kopását 50%-ig csökkenti
A motor l√°gy m√Ľk√∂d√©se
A motorzaj csökkenése
Kevesebb k√°ros anyag kibocs√°t√°s
Az √ľzemel√©si k√∂lts√©ge
A motor- √©s hajt√≥m√Ľolaj h√Ķm√©rs√©klet√©nek szab√°lyoz√°sa
A hajt√≥m√Ľzaj cs√∂kken√©se
Üzemanyag megtakarítás
Utazási komfort javítása
Motor bels√Ķ tiszt√≠t√°sa
Hosszabb élettartam
L√°gyabb v√°lt√°si folyamatok
Magas k√∂nny√Ľ fut√°si tulajdons√°gok
Csekély olajveszteség
Jobb motorteljesítmény
Igen jó vészfutási tulajdonságok
Jobb indítási tulajdonságo
Nagyobb stabilit√°s, menetrugalmass√°g
Alkalmaz√°s:

Az Old Spezial minden kopott motort√≠pus eset√©n alkalmazhat√≥, f√ľggetlen√ľl att√≥l, hogy benzines, d√≠zel, Wankel, g√°z vagy turb√≥. Az Old Spezial aut√≥k, motorok, teheraut√≥k, traktorok, haj√≥motorok √©s nagy fut√°si teljes√≠tm√©ny√Ľ speci√°lis motorok √©s az ebb√Ķl ered√Ķ kop√°si jelens√©gek miatt ker√ľlt kifejleszt√©sre. Az Old Spezial kataliz√°torok eset√©ben is haszn√°lhat√≥. Az Old Spezial minden kereskedelemben haszn√°latos √°sv√°nyi, szintetikus vagy f√©lszintetikus motorolajba k√∂zvetlen√ľl bet√∂lthet√Ķ. Az Old Spezial a j√∂v√Ķ olyan term√©ke, amely a g√©pj√°rm√Ľ-vezet√Ķknek a motor- √©s hajt√≥m√Ľadal√©kok ter√ľlet√©n m√°r ma cs√ļcstechnol√≥gi√°t k√≠n√°l. A vezet√©s halkabb√°, takar√©kosabb√° √©s komfortasabb√° v√°lik, a stabilit√°s megn√Ķ, a k√∂rnyezetet k√≠m√©li.

Adagol√°s: A motorolaj mennyis√©g 5-10%-√°t, a hajt√≥m√Ľolaj 10%-√°t helyettes√≠tse Old Spezial-al. Az Old Spezial-t meleg motorba t√∂ltse.Haszn√°lat el√Ķtt a dobozt meleg√≠tse fel 25-30¬įC-ra, √°ll√≠tsa fejtet√Ķre, √©s j√≥l r√°zza meg. A motort r√∂vid ideig m√Ľk√∂dtesse, vagy haladjon tov√°bb. Az el√Ķzetes olaj- √©s sz√Ľr√Ķcsere elv√©gz√©se aj√°nlott.

Kiszerelés: 250 ml,
5l-es √°ra: 190540 Ft

Törzsvásárlóknak és viszonteladóknak 20-30 %-s kedvezmény a vételárból!
Ha rendelkezik kártyával a megrendelés megjegyzés rovatába írja be a számát.


Ńr: 10 500 Ft

darabszŠm:

2005 - LHP PortŠlcsoport - Minden jog fenntartva
0.022 s