Landasin 'VITAL' szépségápolási

Volume 500 alkategria

A Volume 500 tabletta a legismertebb és leghasználtabb 100 % -ban természetes ondójavító termék a piacon. Természetes formulájának köszönhetõen akár 500 %-al képes megnövelni a magömlési mennyiségét és a sperma minõségét, ezáltal szexuális élete hihetetlen mértékben javulhat.

A kategria termkei 1-1-ig, sszesen 1 db.

Volume 500 spermanövelõ
A Volume 500 tabletta a legismertebb és leghasználtabb 100 % -ban természetes ondójavító termék a piacon. Természetes formulájának köszönhetõen akár 500 %-al képes megnövelni a magömlési mennyiségét és a sperma minõségét, ezáltal szexuális élete hihetetlen mértékben javulhat.Növelje sperma mennyiségét akár 500 %-al teljesen természetes és biztonságos módon!

A szexuális egészség az emberiség egyik fõ gondja. Jelenleg is sok férfi szenved a beteljesületlen szexuális életétõl. Gyenge erekciótól, rossz magömléstõl, gyenge orgazmustól, késõbb pedig az önbecsülés fokozatos elvesztésétõl.

A Volume 500-al azonban, mindez már nem jelenthet problémát. A Volume 500 tabletta a legismertebb és leghasználtabb 100 % -ban természetes ondójavító termék a piacon. Természetes formulájának köszönhetõen akár 500 %-al képes megnövelni a magömlési mennyiségét és a sperma minõségét, ezáltal szexuális élete hihetetlen mértékben javulhat.

De nézzük, hogyan és miért is hat a Volume 500 spermanövelõ tabletta?

A Volume 500 spermanövelõ tabletta 100%-ban természetes összetevõket tartalmaz, amelyek közvetlenül hatnak az ondótermelésre. Az ondótermelést leginkább befolyásoló összetevõk a cink (cink-oxid) és a L-dopa (dopamin). Mindkét természetes vegyület létfontosságú termékünk összetételében. Az elsõ, a cink, megerõsíti az enzimeket, amelyek a tesztoszteron termelésért felelnek. A tesztoszteron segíti az ondótermelésben részt vevõ homonokat. Míg a másik fõ összetevõ, az L-dopa egy meglepõ és nagyon erõteljes biokémiai elõ vegyület, olyan összetevõkkel, amelyek igen fontosak abban, hogy szexuális egészségét olyan jóvá tegyék, amennyire csak lehet. Amikor a pénisz merev állapotban van, az egyik folyamat során a vér felszívódik a barlangos és a szivacsos testekbe. Ezek a tabletták e terület véráramlásának növelésével fejtik ki hatásukat, azon túl, hogy tápanyagokat biztosítanak a sperma minõségének javításához. Másik jelentõs elõny, amit figyelembe kell venni, hogy mindössze néhány hetes kezeléssel ondója jobb minõségû lesz.

A Volume 500 spermanövelõ tablettával a következõ eredményeket érheti el:

- Jobb sperma minõség és nagyobb mennyiség.
- Fehérebb, testesebb, egészségesebbnek látszóbb sperma.
- Nagyobb és erõteljesebb magömlések.
- Erõsebb ondó.
- Hosszabb erekció.
- Tovább tartó, intenzív, élvezetesebb orgazmus.
- Nagyobb libidó, szexuális magabiztosság.

Az eredmények alakulása:

1. hónap: Az elsõ hónap alatt észre lehet venni, hogy a magömlései erõsebbek és bõségesebbek.
2. hónap: Hímvesszõje keményebb és erõteljesebb erekcióra képes. Szexuális életében nagyobb gyönyörben lesz része.
3. hónap: Az elsõ két hónap eredményei megmaradnak és tovább erõsödnek. Libidója jelentõsen nõ és korábban nem tapasztalt szexuális étvágya lesz.
4. hónap: Csodálatos eredményeket érhet el ebben a hónapban, amikor is a Volume 500 hatása eléri tetõfokát, vagyis az optimális, egészséges sperma mennyiséget.

A Volume 500 spermanövelõ tabletta jótékony összetevõi:

L-dopa / Mucuna Pririens: A múltban a Murcura pruiens-t nemi izgatószerként használták. Még manapság is használják a libidó növelésére mindegyik nemnél, a Dopamin gerjesztõ tulajdonságainak köszönhetõen. A Dopaminnak ezen túl nagy hatása van a nemi funkcióra.
Cink: Nagy koncentrációban található a férfiak magömlésében és létfontosságú szerepet játszik a prosztata egészségében. Az alacsony cink szint közvetlenül összefügg a sperma rossz minõségével, különösen, ha a tesztoszteron szint alacsony.
Tribulus terrestris (földi királydinnye): Indiában több ezer éve használatos az impotencia, frigiditás és sterilitás problémák kezelésére. Lehetõvé teszi a tesztoszterontermelés 30%-os növelését és a férfi libidó stimulálását. Befolyásolja az erekció minõségét és hosszát is, ahogy a spermatogenesist is (a férfi gaméták vagy a hímivarsejtek kialakulását a herékben).

A Volume 500 tablettát neves doktorok is ajánlják, akik így garantálják, hogy az eredmények gyorsan és hatásosan elérhetõek. Ha egy terméket neves orvosok piacvezetõnek ítélnek, akkor nyugodt szívvel megbízhat benne és megvásárolhatja. Gyógynövényeket már évszázadok óta használnak és most már az orvosok is kezdik világszerte elismerni jótékony hatásukat.

Minden összetevõ 100%-ig természetes és semmiféle veszélyt nem jelent az egészségre, használatuk rövid és hosszú távon is mindenféle mellékhatásoktól mentes.

Alkalmazása: Felnõtt férfiak számára napi 1 tabletta ajánlott, étkezés közben sok folyadékkal, vagy orvosi utasítás szerint.

Tartalma: 1 doboz 30 db tablettát tartalmaz.

Összetétele 1 tablettánként: Tribilus terrestris ( Földi Királydinnye) 120 mg, Panax ginseng 50 mg, Cink 12 mg, HPMC- hidro-propil-metil cellulóz 100 mg, Fucus vesiculosus( Hólyagmoszat) 100 mg, Ganoderma lucidum ( Pecsétviaszgomba) 100 mg, Maltodextrin 100 mg, Mikrocellulóz 100 mg, Apium graveolens (zeller) 95 mg, Asparagus officinalis ( közönséges spárga) 90 mg, Carthamus tinctorius (sáfrányos szeklice) 82 mg, Actinidia chinensis (kiwi virág) 50 mg, Cinnamomum aromaticum (fahéj) 50 mg, Serenoa repens (Fûrész pálma) 50 mg, Zingiber officinale Roscoe (közönséges gyömbér ) 50 mg.


r: 10 690 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.039 s