TERMÉKAJÁNLÓ
TERMÉKAJÁNLÓ

Landasin 'VITAL' szépségápolási

Volume 500 alkategória

A Volume 500 tabletta a legismertebb és leghasználtabb 100 % -ban természetes ondójavító termék a piacon. Természetes formulájának köszönhetően akár 500 %-al képes megnövelni a magömlési mennyiségét és a sperma minőségét, ezáltal szexuális élete hihetetlen mértékben javulhat.

A kategória termékei 1-1-ig, összesen 1 db.

Volume 500 spermanövelő
A Volume 500 tabletta a legismertebb és leghasználtabb 100 % -ban természetes ondójavító termék a piacon. Természetes formulájának köszönhetően akár 500 %-al képes megnövelni a magömlési mennyiségét és a sperma minőségét, ezáltal szexuális élete hihetetlen mértékben javulhat.Növelje sperma mennyiségét akár 500 %-al teljesen természetes és biztonságos módon!

A szexuális egészség az emberiség egyik fő gondja. Jelenleg is sok férfi szenved a beteljesületlen szexuális életétől. Gyenge erekciótól, rossz magömléstől, gyenge orgazmustól, később pedig az önbecsülés fokozatos elvesztésétől.

A Volume 500-al azonban, mindez már nem jelenthet problémát. A Volume 500 tabletta a legismertebb és leghasználtabb 100 % -ban természetes ondójavító termék a piacon. Természetes formulájának köszönhetően akár 500 %-al képes megnövelni a magömlési mennyiségét és a sperma minőségét, ezáltal szexuális élete hihetetlen mértékben javulhat.

De nézzük, hogyan és miért is hat a Volume 500 spermanövelő tabletta?

A Volume 500 spermanövelő tabletta 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz, amelyek közvetlenül hatnak az ondótermelésre. Az ondótermelést leginkább befolyásoló összetevők a cink (cink-oxid) és a L-dopa (dopamin). Mindkét természetes vegyület létfontosságú termékünk összetételében. Az első, a cink, megerősíti az enzimeket, amelyek a tesztoszteron termelésért felelnek. A tesztoszteron segíti az ondótermelésben részt vevő homonokat. Míg a másik fő összetevő, az L-dopa egy meglepő és nagyon erőteljes biokémiai elő vegyület, olyan összetevőkkel, amelyek igen fontosak abban, hogy szexuális egészségét olyan jóvá tegyék, amennyire csak lehet. Amikor a pénisz merev állapotban van, az egyik folyamat során a vér felszívódik a barlangos és a szivacsos testekbe. Ezek a tabletták e terület véráramlásának növelésével fejtik ki hatásukat, azon túl, hogy tápanyagokat biztosítanak a sperma minőségének javításához. Másik jelentős előny, amit figyelembe kell venni, hogy mindössze néhány hetes kezeléssel ondója jobb minőségű lesz.

A Volume 500 spermanövelő tablettával a következő eredményeket érheti el:

- Jobb sperma minőség és nagyobb mennyiség.
- Fehérebb, testesebb, egészségesebbnek látszóbb sperma.
- Nagyobb és erőteljesebb magömlések.
- Erősebb ondó.
- Hosszabb erekció.
- Tovább tartó, intenzív, élvezetesebb orgazmus.
- Nagyobb libidó, szexuális magabiztosság.

Az eredmények alakulása:

1. hónap: Az első hónap alatt észre lehet venni, hogy a magömlései erősebbek és bőségesebbek.
2. hónap: Hímvesszője keményebb és erőteljesebb erekcióra képes. Szexuális életében nagyobb gyönyörben lesz része.
3. hónap: Az első két hónap eredményei megmaradnak és tovább erősödnek. Libidója jelentősen nő és korábban nem tapasztalt szexuális étvágya lesz.
4. hónap: Csodálatos eredményeket érhet el ebben a hónapban, amikor is a Volume 500 hatása eléri tetőfokát, vagyis az optimális, egészséges sperma mennyiséget.

A Volume 500 spermanövelő tabletta jótékony összetevői:

L-dopa / Mucuna Pririens: A múltban a Murcura pruiens-t nemi izgatószerként használták. Még manapság is használják a libidó növelésére mindegyik nemnél, a Dopamin gerjesztő tulajdonságainak köszönhetően. A Dopaminnak ezen túl nagy hatása van a nemi funkcióra.
Cink: Nagy koncentrációban található a férfiak magömlésében és létfontosságú szerepet játszik a prosztata egészségében. Az alacsony cink szint közvetlenül összefügg a sperma rossz minőségével, különösen, ha a tesztoszteron szint alacsony.
Tribulus terrestris (földi királydinnye): Indiában több ezer éve használatos az impotencia, frigiditás és sterilitás problémák kezelésére. Lehetővé teszi a tesztoszterontermelés 30%-os növelését és a férfi libidó stimulálását. Befolyásolja az erekció minőségét és hosszát is, ahogy a spermatogenesist is (a férfi gaméták vagy a hímivarsejtek kialakulását a herékben).

A Volume 500 tablettát neves doktorok is ajánlják, akik így garantálják, hogy az eredmények gyorsan és hatásosan elérhetőek. Ha egy terméket neves orvosok piacvezetőnek ítélnek, akkor nyugodt szívvel megbízhat benne és megvásárolhatja. Gyógynövényeket már évszázadok óta használnak és most már az orvosok is kezdik világszerte elismerni jótékony hatásukat.

Minden összetevő 100%-ig természetes és semmiféle veszélyt nem jelent az egészségre, használatuk rövid és hosszú távon is mindenféle mellékhatásoktól mentes.

Alkalmazása: Felnőtt férfiak számára napi 1 tabletta ajánlott, étkezés közben sok folyadékkal, vagy orvosi utasítás szerint.

Tartalma: 1 doboz 30 db tablettát tartalmaz.

Összetétele 1 tablettánként: Tribilus terrestris ( Földi Királydinnye) 120 mg, Panax ginseng 50 mg, Cink 12 mg, HPMC- hidro-propil-metil cellulóz 100 mg, Fucus vesiculosus( Hólyagmoszat) 100 mg, Ganoderma lucidum ( Pecsétviaszgomba) 100 mg, Maltodextrin 100 mg, Mikrocellulóz 100 mg, Apium graveolens (zeller) 95 mg, Asparagus officinalis ( közönséges spárga) 90 mg, Carthamus tinctorius (sáfrányos szeklice) 82 mg, Actinidia chinensis (kiwi virág) 50 mg, Cinnamomum aromaticum (fahéj) 50 mg, Serenoa repens (Fűrész pálma) 50 mg, Zingiber officinale Roscoe (közönséges gyömbér ) 50 mg.


Ár: 10 690 Ft

darabszám:

2005 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.030 s