Landasin 'VITAL' szépségápolási

Chitosan zsírmágnes alkategria

Szeretne gyorsan, éhezés nélkül megszabadulni felesleges kilóitól? A Chitosan zsírmágnes kapszulával sikerülhet. A kapszula használatával már rövid idõn belül érezheti a változást, súlyaitól könnyen megszabadulhat, anélkül hogy azok visszajönnének.

A kategria termkei 1-1-ig, sszesen 1 db.

Chitosan zsírmágnes
Szeretne gyorsan, éhezés nélkül megszabadulni felesleges kilóitól?


A Chitosan zsírmágnes kapszulával sikerülhet. A kapszula használatával már rövid idõn belül érezheti a változást, súlyaitól könnyen megszabadulhat, anélkül hogy azok visszajönnének.

A chitosan az egyik legelterjedtebb és egyik leghatásosabb zsírégetõ hatású anyag, melyet zsír mágnesnek is neveznek. A chitosan egy szenzációsan látványos zsírmegkötõ tulajdonságú rost, mely képes arra, hogy megkösse a lipideket a gyomorban, mielõtt bekerülnének az emésztõrendszerbe és ezek után a véráramba. Tehát egyszerûen fogalmazva, úgymond mágnesként magához vonzza a felesleges zsírsavakat és nem engedi felszívódni õket, majd ezek a chitosan segítségével kiürülnek a szervezetbõl. Megtisztítja a bélrendszert, kitisztítja a szervezetbõl a nehézfémeket, gyógyszerek maradványait, erõsíti az immunrendszert, tisztítja a nyirokrendszert, elõsegíti a súlycsökkenést, normalizálja a koleszterinszintet és az anyagcserét.


A gyors és látványos súlycsökkenés érdekében próbálja ki a chitosan zsírmágnes kapszulát.


Alkalmazása: Napi 3 kapszula fogyasztása javasolt, bõ vízzel.

Tartalma: 1 doboz 60 db kapszulát tartalmaz.

Összetevõk: Citozán, B1 vitamin, B2 vitamin, B6-vitamin, folsav, B12-vitamin, C-vitamin, Kapszula anyaga: kemény zselatin, Kötõanyag: kukoricakeményítõ.

A termék növényi eredetû és nem tartalmaz vényköteles összetevõket.

r: 3 950 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.035 s