Landasin 'VITAL' szépségápolási

Chitosan zsírmágnes alkategória

Szeretne gyorsan, éhezés nélkül megszabadulni felesleges kilóitól? A Chitosan zsírmágnes kapszulával sikerülhet. A kapszula használatával már rövid időn belül érezheti a változást, súlyaitól könnyen megszabadulhat, anélkül hogy azok visszajönnének.

A kategória termékei 1-1-ig, összesen 1 db.

Chitosan zsírmágnes
Szeretne gyorsan, éhezés nélkül megszabadulni felesleges kilóitól?


A Chitosan zsírmágnes kapszulával sikerülhet. A kapszula használatával már rövid időn belül érezheti a változást, súlyaitól könnyen megszabadulhat, anélkül hogy azok visszajönnének.

A chitosan az egyik legelterjedtebb és egyik leghatásosabb zsírégető hatású anyag, melyet zsír mágnesnek is neveznek. A chitosan egy szenzációsan látványos zsírmegkötő tulajdonságú rost, mely képes arra, hogy megkösse a lipideket a gyomorban, mielőtt bekerülnének az emésztőrendszerbe és ezek után a véráramba. Tehát egyszerűen fogalmazva, úgymond mágnesként magához vonzza a felesleges zsírsavakat és nem engedi felszívódni őket, majd ezek a chitosan segítségével kiürülnek a szervezetből. Megtisztítja a bélrendszert, kitisztítja a szervezetből a nehézfémeket, gyógyszerek maradványait, erősíti az immunrendszert, tisztítja a nyirokrendszert, elősegíti a súlycsökkenést, normalizálja a koleszterinszintet és az anyagcserét.


A gyors és látványos súlycsökkenés érdekében próbálja ki a chitosan zsírmágnes kapszulát.


Alkalmazása: Napi 3 kapszula fogyasztása javasolt, bő vízzel.

Tartalma: 1 doboz 60 db kapszulát tartalmaz.

Összetevők: Citozán, B1 vitamin, B2 vitamin, B6-vitamin, folsav, B12-vitamin, C-vitamin, Kapszula anyaga: kemény zselatin, Kötőanyag: kukoricakeményítő.

A termék növényi eredetű és nem tartalmaz vényköteles összetevőket.

Ár: 3 950 Ft

darabszám:

2005 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.026 s