Landasin 'VITAL' szépségápolási

Nõi feromon parfüm alkategria

Szeretnéd, hogy fellendüljön társadalmi és szexuális életed? Akkor itt a megoldás! A feromon parfümünk használatával igazi romantikát, szenvedélyes szerelmet és üzleti sikert élhetsz át.

A kategria termkei 1-1-ig, sszesen 1 db.

Nõi feromon parfüm
Szeretnéd, hogy fellendüljön társadalmi és szexuális életed?

Akkor itt a megoldás! A feromon parfümünk használatával igazi romantikát, szenvedélyes szerelmet és üzleti sikert élhetsz át.

Az emberiséget évszázadok óta foglalkoztatja annak az illatnak a megtalálása, mely viselõjét abszolút ellenállhatatlanná teszi. A tudósok már régebben felismerték, hogy bizonyos hormonok - melyeket feromonnak neveztek el - erõteljes vonzódást idéznek elõ mindkét nem számára. A feromon és izolálhatóságának felfedezését követõen, a parfümipar szorgos munkához látott, hogy olyan illatot hozzon létre, mely maximális szexuális vonzerõt biztosít viselõjének. A szintetikus emberi feromonból készített parfümök kaphatók nõi és férfi változatban is.

De mik is azok a feromonok?

A feromon szó görög eredetû és az „izgalom hordozóját” jelenti. A feromonok a kommunikáció legelsõ formái, és egyben nemi viselkedésünk meghatározói. Olyan szexuális csalogatóanyagok, amelyek tudat alatt, hihetetlenül kis koncentrációban is erõsen befolyásolják az ellenkezõ nem viselkedését, és vonzóbbá tesznek számukra. Feromon parfümünk felszínre hozza a lényeges vegyi-hormoni elemeket, mellyel félreérthetetlenül jelzi a férfiak felé vonzó nõi mivoltát. Valódi, emberi nemi hormonokat tartalmaz, melyek szexuális vágyat ébresztenek a férfiakban.


Nem vesznek észre a pasik? Nincs elég önbizalmad? Sokszor visszautasítanak? Irigykedsz, hogy másnak összejön, neked meg nem? Mire vársz még?!


Válaszd a Nõi Feromon parfümünket!


Nõi Feromon parfümünk illatos változatban kapható, melynek illata finoman édeskés. Rendkívül praktikus kis parfüm, mely stílusosan kicsi méretébõl adódóan elfér még a legkisebb táskában is. Így bárhova, bármikor magaddal viheted. Használata rendkívül praktikus, csak elõveszed és golyós fejének köszönhetõen bárhol alkalmazhatod feltûnés nélkül.

Tartalma: 1 üveg 14 ml feromon parfümöt tartalmaz. Friss, édes illatú.

r: 5 900 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.030 s