Landasin 'VITAL' szépségápolási

22 napos pénisznövelõ alkategria

Ha Ön elégedetlen pénisze méretével a 22 napos pénisznövelõ tabletta a legjobb alternatíva pénisze megnövelésére. Kerülje el az operációt, és takarítsa meg költségét. Egy sokkal kisebb összegért önnek hamarosan sokkal nagyobb pénisze lehet. A tabletták elõsegítik a nemi szerv vérkeringését, amitõl pénisze vastagabb és hosszabb lesz. Szexpartnere elégedett lesz az eredménnyel.

A kategria termkei 1-1-ig, sszesen 1 db.

22 napos pénisznövelõ
Nem elégedett pénisze méretével?


Akkor ideje változtatni! Most akár már 22 nap alatt érezheti a változást.

A férfiaknak mindössze ötöde büszkélkedhet erekció közben 20 centiméter körüli hosszal, a többieknél ez a méret egy jó öt centivel rövidebb. A pénisz hossza igen is fontos és nem csak a partnere számára, hanem az Ön önbizalma miatt is. Ma már számtalan módszer létezik a pénisznövelésre. Többek között tabletták, krémek, készülékek, mûtétek és pénisznyújtó gyakorlatokkal van lehetõség a pénisz megnagyobbítására.

Ha Ön szeretné péniszének méretét megnövelni mûtéti kockázat nélkül, kis költséggel, akkor válassza a 22 napos pénisznövelõ kapszulánkat. A 22 napos pénisznövelõ termékünk egy forradalmian új pénisznövelõ módszer egyike. Alig 3 hét elteltével tapasztalhatja a változást. Pénisze nem csak hosszabb, de keményebb is lesz. Ezáltal nem csak férfiassága erõsödik meg, hanem önbizalmának is nagy lökést ad. Hatását úgy fejti ki, hogy a nemi szervbe áramló vér mennyiségére legyenek hatással, mivel ez az, ami a barlangos testeket feltölti, és egyúttal nyújtja is õket, így meghatározva a pénisz méretét. Ily módon a természetes összetevõk gyorsan hatnak, ösztönözve a péniszt a növekedésre és az erõsödésre.

Kerülje el az operációt, és takarítsa meg költségét. Egy sokkal kisebb összegért önnek hamarosan sokkal nagyobb pénisze lehet. A tabletták elõsegítik a nemi szerv vérkeringését, amitõl pénisze vastagabb és hosszabb lesz. Szexpartnere elégedett lesz az eredménnyel.


Adagolása: Napi 1 tabletta fogyasztása javasolt bõ vízzel.

Tartalma: 1 doboz 22 db tablettát tartalmaz.

Összetevõk: 200 mg szibériai ginzeng,105 mg kalcium, 100 mg L-arginin, adalékanyagok: E460, 75 mg Muira puama, 50 mg fûrészpálma (Saw palmetto), 50 mg Tribulus terrestris, 25 mg Epimedium sagittatum, adalékanyag: E466, tapadásgátló anyag: E570, fényezõanyag: E464, csomósodásgátló anyagok: E551, E572,

A termék növényi eredetû és nem tartalmaz vényköteles összetevõket.

r: 4 990 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.046 s