Landasin 'VITAL' szépségápolási

22 napos pénisznövelő alkategória

Ha Ön elégedetlen pénisze méretével a 22 napos pénisznövelő tabletta a legjobb alternatíva pénisze megnövelésére. Kerülje el az operációt, és takarítsa meg költségét. Egy sokkal kisebb összegért önnek hamarosan sokkal nagyobb pénisze lehet. A tabletták elősegítik a nemi szerv vérkeringését, amitől pénisze vastagabb és hosszabb lesz. Szexpartnere elégedett lesz az eredménnyel.

A kategória termékei 1-1-ig, összesen 1 db.

22 napos pénisznövelő
Nem elégedett pénisze méretével?


Akkor ideje változtatni! Most akár már 22 nap alatt érezheti a változást.

A férfiaknak mindössze ötöde büszkélkedhet erekció közben 20 centiméter körüli hosszal, a többieknél ez a méret egy jó öt centivel rövidebb. A pénisz hossza igen is fontos és nem csak a partnere számára, hanem az Ön önbizalma miatt is. Ma már számtalan módszer létezik a pénisznövelésre. Többek között tabletták, krémek, készülékek, műtétek és pénisznyújtó gyakorlatokkal van lehetőség a pénisz megnagyobbítására.

Ha Ön szeretné péniszének méretét megnövelni műtéti kockázat nélkül, kis költséggel, akkor válassza a 22 napos pénisznövelő kapszulánkat. A 22 napos pénisznövelő termékünk egy forradalmian új pénisznövelő módszer egyike. Alig 3 hét elteltével tapasztalhatja a változást. Pénisze nem csak hosszabb, de keményebb is lesz. Ezáltal nem csak férfiassága erősödik meg, hanem önbizalmának is nagy lökést ad. Hatását úgy fejti ki, hogy a nemi szervbe áramló vér mennyiségére legyenek hatással, mivel ez az, ami a barlangos testeket feltölti, és egyúttal nyújtja is őket, így meghatározva a pénisz méretét. Ily módon a természetes összetevők gyorsan hatnak, ösztönözve a péniszt a növekedésre és az erősödésre.

Kerülje el az operációt, és takarítsa meg költségét. Egy sokkal kisebb összegért önnek hamarosan sokkal nagyobb pénisze lehet. A tabletták elősegítik a nemi szerv vérkeringését, amitől pénisze vastagabb és hosszabb lesz. Szexpartnere elégedett lesz az eredménnyel.


Adagolása: Napi 1 tabletta fogyasztása javasolt bő vízzel.

Tartalma: 1 doboz 22 db tablettát tartalmaz.

Összetevők: 200 mg szibériai ginzeng,105 mg kalcium, 100 mg L-arginin, adalékanyagok: E460, 75 mg Muira puama, 50 mg fűrészpálma (Saw palmetto), 50 mg Tribulus terrestris, 25 mg Epimedium sagittatum, adalékanyag: E466, tapadásgátló anyag: E570, fényezőanyag: E464, csomósodásgátló anyagok: E551, E572,

A termék növényi eredetű és nem tartalmaz vényköteles összetevőket.

Ár: 4 990 Ft

darabszám:

2005 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.027 s