Landasin 'VITAL' szépségápolási

Busen Star mellnövelõ kapszula alkategria

Kapszulánk segítségére lesz abban, hogy sebészeti beavatkozás nélkül, kizárólag természetes anyagok biztonságos és kiegyensúlyozott kombinációjával érje el azt, amire mindig is vágyott: nagyobb melleket.

A kategria termkei 1-1-ig, sszesen 1 db.

Busen Star mellnövelõ kapszula.
Szeretne, természetes, szép, nagy kebleket?


Ha igen, akkor Önnek megoldás a Busen Star mellnövelõ kapszula.

A kapszula használatával rövid idõn belül érezheti a változást. Termékünk természetes úton segíti mellei természetes átalakulását, azáltal, hogy növeli méretüket, folyamatosan feszíti a használat alatt. A kapszulában rejlõ növényi ösztrogének, kivonatok a nõi hormonokhoz hasonlóan viselkednek. Mivel vegyületeik nagyon hasonlítanak az ösztrogén hormon vegyületeire, ezért képesek becsapni az úgynevezett ösztrogén receptorokat, ezzel hasonló hatást kiváltva, mint az ösztrogén hormon maga. Az összetevõk befolyásolják a mellméretet, de más pozitív hatással is rendelkeznek. Kapszulánk segítségére lesz abban, hogy sebészeti beavatkozás nélkül, kizárólag természetes anyagok biztonságos és kiegyensúlyozott kombinációjával érje el azt, amire mindig is vágyott: nagyobb melleket.

A mellnövelõ kapszula fõbb összetevõi:

- Görögszéna: ez a gyógynövény nagyon gazdag fitoösztrogénekben és közismert a hormonok termelését és az emlõmirigyek fejlesztését segítõ hatásáról.
- Édeskömény: az édeskömény flavonoidokban nagyon gazdag növény, így elõsegíti a hormon termelését és az emlõmirigyek fejlõdését.
- Zab (avena sativa): gazdag szaponinban, flavokban, ásványi anyagokban és alkaloidokban, melyek segítenek megõrizni a hormonháztartás egészségét, ami elõmozdítja az emlõmirigyek fejlõdését.
- Damiána: A Damiána Mexikóban õshonos növény, gazdag fitokemikáliákban, fõleg alfa- és béta-pinénben ,és béta-karotinban. Serkenti az ivarmirigyek mûködését, és a megfelelõ hormontermelést. Elsõsorban a nõi hormonháztartás zavarainak kezelésére használják, de afrodiziákumként is hatásos.
- Mexikói jam gyökér: a tradicionális gyógyításban régóta használják a nõi nemi zavarokra, és hatásos a csontritkulás kezelésére is. A Mexikói jam gyökér gazdag béta-karotinban, és egy olyan szapogeninben (diosgenin), amely fontos szerepet játszik több hormon elõállításában is.
- Tökmag: igen gazdag karotinoidokban, C- és B-vitaminokban. A sütõtökben lévõ karotinoidok és a C-vitamin, mint antioxidánsok, védelmet nyújtanak a szervezetnek, mivel jelentõs szerepet játszanak az ún. szabad gyökök hatástalanításában.
- Barnamoszat: Az ehetõ barnamoszatok csökkentik vér koleszterinszintjét, és mivel a koleszterin a nemi hormonok bioszintézisében elõ vegyületeként játszik szerepet, fogyasztásuk kedvezõen hat a nemi hormonok szintjére és a menstruációs ciklusra. A barnamoszatokat tartalmazó étrend-kiegészítõknek a szója mellett fontos szerepük van az ösztrogénfüggõ rákos megbetegedések, különösen a mellrák elõfordulási kockázatának csökkentésében.

Változtasson mellei méretén! Ha csak eddig álmodozott a nagy mellekrõl, akkor ideje változtatni rajta. Mellnövelõ kapszulánk használatával mellei teltek és feszesek lehetnek, és így Ön jobban érezheti magát a bõrében.


Alkalmazása: Napi 3 kapszula fogyasztása javasolt bõ vízzel.

Tartalma: 1 doboz 60 db. kapszulát tartalmaz.

Összetevõk: Görögszéna mag por, tökmag por, édeskömény por, mexikói jam gyökér por, barnamoszat por Avena sativa zab por, damiána por, máriatövis por, B1, B2, B6, B12, C, E vitamin, niacin, pantothenat, folsav, biotin, kemény kapszula.

A termék növényi eredetû és nem tartalmaz vényköteles összetevõket.

r: 4 990 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.030 s