TERMÉKAJÁNLÓ

Landasin 'VITAL' szépségápolási

Méregtelenítő kapszula alkategória

A Quick Flush méregtelenítő kapszulánk használatával már alig pár nap alatt megszabadulhat az évek során felhalmozódott méreganyagoktól.

A kategória termékei 1-1-ig, összesen 1 db.

Méregtelenítő kapszula
Figyeljen egészségére, méregtelenítse most szervezetét!

A Quick Flush méregtelenítő kapszulánk használatával már alig pár nap alatt megszabadulhat az évek során felhalmozódott méreganyagoktól.

Manapság igencsak kevés az, az ember, aki egész életében egészségesen és teljesen méreganyag-mentesen táplálkozott, valamint soha nem szedett gyógyszereket! Testünk ugyan csodálatosan erős és leleményes, ahhoz viszont nem fejlődött elég gyorsan, hogy napjaink hihetetlen méregmennyiségével megbirkózzon, melyeket századunk produkál.

A folyamatos mérgekkel való bombázása testünknek, legyengíti az önmagát méregtelenítő képességét. A kimerültség, pattanások és fakó, fénytelen haj-, bőr- és szemek, mind annak a jelei, hogy testünk nem működik olyan hatékonyan, mint tehetné. Tegyen ellene, mert ha nem, akkor idővel ezek a mérgek szilárdan felgyülemlenek testszöveteiben és addig csökkentik vitalitását, míg végül korai öregedést, renyhe anyagcserét és leépülést okozó betegségeket eredményezve, valami komolyabb bajnak adnak utat.

Sokan érezhetik, hogy életükbe valamiféle egyensúlyvesztés következett be. Nehezebben ébrednek, mozognak, gondolkodnak, alvászavarral, emésztési zavarral, bőrproblémákkal vagy éppen súlyfelesleggel küzdenek. A méregtelenítés túl azon, hogy növeli a teljesítőképességet és jó közérzetet biztosít, segíti, hogy külsőleg is felfedezzük magunkon a fiatalság jeleit. A méregtelenítés után a bőr és a kötőszövet kicserélődik, a szem fehérjéje világít, a haj fényesebb lesz. A méregtelenítés odafigyelés önmagunkra, egy olyan életérzést adó kúra, amely életünk részévé válhat, ha megtapasztaljuk jótékony élettani hatásait.

Tisztítsa meg testét a Quick Flush méregtelenítő kapszulával, mely serkenti a méreganyagok lebontását, valamint gyors és erős vízhajtó hatása révén segít, hogy a méreganyagok gyorsan távozzanak a szervezetből. A méregtelenítés, tisztítókúra elvégzése mindenkinek ajánlott!

A tisztítókúra pozitív hatásai:


• a szervezet megtisztul a méreganyagoktól
• fogyás, testsúlycsökkenés
• felesleges testzsír feloldás
• megnövekedett életerő és vitalitás
• jobb emésztés, keringés
• pihentetőbb, nyugodtabb alvás
• jobb anyagcsere
• fokozott ellenálló képesség a betegségekkel szemben
• fényesebb haj, erősebb körmök
• megnövekedett akaraterő és eltökéltség
• tisztább gondolkodás, memóriajavulás.

Alkalmazása: első és második nap 5-5 db kapszula fogyasztása javasolt bő vízzel. Nagyon fontos, hogy a kúra idején a napi folyadék bevitelnek el kell érnie a 10 pohár vizet. A kúra idején alkohol, kávé, narancslé fogyasztása nem ajánlott.

Fontos: Amikor valaki belekezd egy méregtelenítésbe, számítania kell arra, hogy a szervezetéből távozó méreg- és salakanyagok kellemetlen tünetekkel járnak. Ez minden méregtelenítésnek, tisztítókúrának a velejárója. A kúra megkezdését megelőző 24 órában kerülje a savas és csípős ételek fogyasztását. A táplálék kiegészítő nem alkalmazható a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozás és életstílus helyett.

Tartalma: 1 doboz 20 db kapszulát tartalmaz.

Összetevők: B1,B2,B3,B5,B6 vitamin, biotin, folsav és B12 vitamin, gyógynövény-keverékek: vöröshere, édesgyökér, kamilla, hibiszkusz, pittypang, bojtorján, csúszós szilfa kéreg, lucerna, rózsaalma virág.

A termék növényi eredetű és nem tartalmaz vényköteles összetevőket.

Ár: 5 700 Ft

darabszám:

2005 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.044 s