Landasin 'VITAL' szépségápolási

Méregtelenítõ kapszula alkategria

A Quick Flush méregtelenítõ kapszulánk használatával már alig pár nap alatt megszabadulhat az évek során felhalmozódott méreganyagoktól.

A kategria termkei 1-1-ig, sszesen 1 db.

Méregtelenítõ kapszula
Figyeljen egészségére, méregtelenítse most szervezetét!

A Quick Flush méregtelenítõ kapszulánk használatával már alig pár nap alatt megszabadulhat az évek során felhalmozódott méreganyagoktól.

Manapság igencsak kevés az, az ember, aki egész életében egészségesen és teljesen méreganyag-mentesen táplálkozott, valamint soha nem szedett gyógyszereket! Testünk ugyan csodálatosan erõs és leleményes, ahhoz viszont nem fejlõdött elég gyorsan, hogy napjaink hihetetlen méregmennyiségével megbirkózzon, melyeket századunk produkál.

A folyamatos mérgekkel való bombázása testünknek, legyengíti az önmagát méregtelenítõ képességét. A kimerültség, pattanások és fakó, fénytelen haj-, bõr- és szemek, mind annak a jelei, hogy testünk nem mûködik olyan hatékonyan, mint tehetné. Tegyen ellene, mert ha nem, akkor idõvel ezek a mérgek szilárdan felgyülemlenek testszöveteiben és addig csökkentik vitalitását, míg végül korai öregedést, renyhe anyagcserét és leépülést okozó betegségeket eredményezve, valami komolyabb bajnak adnak utat.

Sokan érezhetik, hogy életükbe valamiféle egyensúlyvesztés következett be. Nehezebben ébrednek, mozognak, gondolkodnak, alvászavarral, emésztési zavarral, bõrproblémákkal vagy éppen súlyfelesleggel küzdenek. A méregtelenítés túl azon, hogy növeli a teljesítõképességet és jó közérzetet biztosít, segíti, hogy külsõleg is felfedezzük magunkon a fiatalság jeleit. A méregtelenítés után a bõr és a kötõszövet kicserélõdik, a szem fehérjéje világít, a haj fényesebb lesz. A méregtelenítés odafigyelés önmagunkra, egy olyan életérzést adó kúra, amely életünk részévé válhat, ha megtapasztaljuk jótékony élettani hatásait.

Tisztítsa meg testét a Quick Flush méregtelenítõ kapszulával, mely serkenti a méreganyagok lebontását, valamint gyors és erõs vízhajtó hatása révén segít, hogy a méreganyagok gyorsan távozzanak a szervezetbõl. A méregtelenítés, tisztítókúra elvégzése mindenkinek ajánlott!

A tisztítókúra pozitív hatásai:


• a szervezet megtisztul a méreganyagoktól
• fogyás, testsúlycsökkenés
• felesleges testzsír feloldás
• megnövekedett életerõ és vitalitás
• jobb emésztés, keringés
• pihentetõbb, nyugodtabb alvás
• jobb anyagcsere
• fokozott ellenálló képesség a betegségekkel szemben
• fényesebb haj, erõsebb körmök
• megnövekedett akaraterõ és eltökéltség
• tisztább gondolkodás, memóriajavulás.

Alkalmazása: elsõ és második nap 5-5 db kapszula fogyasztása javasolt bõ vízzel. Nagyon fontos, hogy a kúra idején a napi folyadék bevitelnek el kell érnie a 10 pohár vizet. A kúra idején alkohol, kávé, narancslé fogyasztása nem ajánlott.

Fontos: Amikor valaki belekezd egy méregtelenítésbe, számítania kell arra, hogy a szervezetébõl távozó méreg- és salakanyagok kellemetlen tünetekkel járnak. Ez minden méregtelenítésnek, tisztítókúrának a velejárója. A kúra megkezdését megelõzõ 24 órában kerülje a savas és csípõs ételek fogyasztását. A táplálék kiegészítõ nem alkalmazható a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozás és életstílus helyett.

Tartalma: 1 doboz 20 db kapszulát tartalmaz.

Összetevõk: B1,B2,B3,B5,B6 vitamin, biotin, folsav és B12 vitamin, gyógynövény-keverékek: vöröshere, édesgyökér, kamilla, hibiszkusz, pittypang, bojtorján, csúszós szilfa kéreg, lucerna, rózsaalma virág.

A termék növényi eredetû és nem tartalmaz vényköteles összetevõket.

r: 5 700 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.038 s