Landasin 'VITAL' szépségápolási

Pénisznyújtó készülék alkategória

pénisznyújtó készülék

A kategória termékei 1-1-ig, összesen 1 db.

Gnetix pénisznyújtó készülék
Szeretné természetes módon növelni pénisze méretét?

A Gnetics Extender pénisznyújtó készülékkel ez már nem álom többé.

A Gnetics Extender a világ egyik leginnovatívabb, legkényelmesebb és leghatásosabb pénisznyújtó készüléke, mely az Ergoturn technológiával, akár 3-7 cm-el is növelheti méretét. Az új Ergoturn rendszert a biológiai és technológiai adatok gondos tanulmányozása után fejlesztették ki, hogy a férfiak jobban alkalmazkodjanak az ilyen fajta felszereléshez. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy az eszköz az egyes péniszek sajátos jellemzőihez alkalmazkodjon, ami jelentősen megkönnyíti a felhelyezését és növeli a kényelmet. Ennek az az oka, hogy a nyújtó széles forgási sugarának köszönhetően az Extender nem veszít a húzó erejéből, amikor a Gnetics az egyik oldalra fordul. Ráadásul a Gnetics egy másik innovatív elemet is magába foglal, amellyel egyetlen másik nyújtó eszköz sem rendelkezik: egy többfunkciós időzítőt, amely lehetővé teszi a kezelés pontos idejének szabályozását. Véleményünk szerint a pontos idő megbecsülése a kezelés mindegyik napján, hetében vagy hónapjában fontos a felhasználók számára, akik ilyen eszközöket használnak a pénisz nagyobbításra. Ezért a Gnetics szakember csapata létfontosságúnak tartotta egy kis mérőeszköz beépítését, ami szabályozza az időt, azért, hogy nehogy túllépje az orvos által javasolt időt, így elkerülje a lehetséges sérüléseket, amelyek a nyújtó eszköz használatával vagy túlzott használatával járnak, és optimizálja a kezeléssel elérhető eredményeket.

A Gnetics Extender esetében egy olyan készülékről van szó, amelynek hatása a húzás-nyújtás elvén alapul. Hatása a szövetek reakció képességén alapszik, amely a folyamatos húzóerő ellenhatásaként jön létre. Ez a húzóerő sejtosztódást indukál a szövetben.

A pénisznövekedés a következő hatásokat hozza létre:
- Akár 3-7cm-el hosszabb és vastagabb pénisz erekció és nyugalmi állapotban is.
- Javasolt fél év használat után az eredmény garantált és tartós.
- Kockázatmentes.

A Gnetics nyújtó eszköz több részből áll: az alján egy kétrészes műanyag gyűrűből, két, fémből készült szabályozó rúdból belső rugókkal, amelyek a műanyag hosszabbítókhoz vannak csatolva, és egy felső műanyag részből egy rúddal és egy szilikon szalaggal. A műanyag alkatrészek poliamidból készültek, a fém rudak és a tengelyek pedig arannyal futtatottak. A rugók rozsdamentes acélból, a cső és a szalag pedig sebészeti szilikonból készültek. A készülék bármikor önállóan fel és levehető, és a kényelem és diszkréció megtartása mellett viselhető járás, ülés, állás, stb. közben egyaránt.

Óvintézkedések:

Vizeléshez vagy székeléshez le kell vennie. Semmilyen körülmények között sem szabad használnia, ha gyógyszereket vett be vagy túlzott mennyiségű alkoholt fogyasztott. Ezen felül használata nem tanácsos nehéz gyakorlatok végzése vagy sportolás közben. Ha merevedése van az eszköz viselése közben, észre fogja venni, hogy egy kicsit jobban húzza, de ne aggódjon, ez tökéletesen normális. Éjszakai használata nem tanácsolt.

Ha úgy érzi, mintha kis fehér kinövések lennének a makk területén, forduljon orvoshoz, mert ez gombás fertőzés is lehet. Mindig ügyeljen a higiéniára, amikor az eszközhöz nyúl. Ha sérülésektől, fekélyben, más fajta betegségben vagy bármilyen szexuálisan terjesztett betegségben szenved, NE HASZNÁLJA, amíg fel nem épült.

FONTOS: A hajnövekedést serkentő vagy a hajat erősítő gyógyszerek, antidepresszánsok, altatók vagy nyugtatók használata csökkentheti a kezelés hatékonyságát.

A készülék használati útmutatója és minden más fontos információ a készülék dobozában lévő cd-én megtalálható, magyar nyelven is.

Garancia:

A készüléket rendeltetésszerűen kell használni. Sérült készülék vagy hiányzó alkatrész esetén a készüléket a gyártó kicseréli.

Ár: 45 500 Ft

darabszám:

2005 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.044 s