Landasin 'VITAL' szépségápolási

Pénisznyújtó készülék alkategria

pénisznyújtó készülék

A kategria termkei 1-1-ig, sszesen 1 db.

Gnetix pénisznyújtó készülék
Szeretné természetes módon növelni pénisze méretét?

A Gnetics Extender pénisznyújtó készülékkel ez már nem álom többé.

A Gnetics Extender a világ egyik leginnovatívabb, legkényelmesebb és leghatásosabb pénisznyújtó készüléke, mely az Ergoturn technológiával, akár 3-7 cm-el is növelheti méretét. Az új Ergoturn rendszert a biológiai és technológiai adatok gondos tanulmányozása után fejlesztették ki, hogy a férfiak jobban alkalmazkodjanak az ilyen fajta felszereléshez. Ez a technológia lehetõvé teszi, hogy az eszköz az egyes péniszek sajátos jellemzõihez alkalmazkodjon, ami jelentõsen megkönnyíti a felhelyezését és növeli a kényelmet. Ennek az az oka, hogy a nyújtó széles forgási sugarának köszönhetõen az Extender nem veszít a húzó erejébõl, amikor a Gnetics az egyik oldalra fordul. Ráadásul a Gnetics egy másik innovatív elemet is magába foglal, amellyel egyetlen másik nyújtó eszköz sem rendelkezik: egy többfunkciós idõzítõt, amely lehetõvé teszi a kezelés pontos idejének szabályozását. Véleményünk szerint a pontos idõ megbecsülése a kezelés mindegyik napján, hetében vagy hónapjában fontos a felhasználók számára, akik ilyen eszközöket használnak a pénisz nagyobbításra. Ezért a Gnetics szakember csapata létfontosságúnak tartotta egy kis mérõeszköz beépítését, ami szabályozza az idõt, azért, hogy nehogy túllépje az orvos által javasolt idõt, így elkerülje a lehetséges sérüléseket, amelyek a nyújtó eszköz használatával vagy túlzott használatával járnak, és optimizálja a kezeléssel elérhetõ eredményeket.

A Gnetics Extender esetében egy olyan készülékrõl van szó, amelynek hatása a húzás-nyújtás elvén alapul. Hatása a szövetek reakció képességén alapszik, amely a folyamatos húzóerõ ellenhatásaként jön létre. Ez a húzóerõ sejtosztódást indukál a szövetben.

A pénisznövekedés a következõ hatásokat hozza létre:
- Akár 3-7cm-el hosszabb és vastagabb pénisz erekció és nyugalmi állapotban is.
- Javasolt fél év használat után az eredmény garantált és tartós.
- Kockázatmentes.

A Gnetics nyújtó eszköz több részbõl áll: az alján egy kétrészes mûanyag gyûrûbõl, két, fémbõl készült szabályozó rúdból belsõ rugókkal, amelyek a mûanyag hosszabbítókhoz vannak csatolva, és egy felsõ mûanyag részbõl egy rúddal és egy szilikon szalaggal. A mûanyag alkatrészek poliamidból készültek, a fém rudak és a tengelyek pedig arannyal futtatottak. A rugók rozsdamentes acélból, a csõ és a szalag pedig sebészeti szilikonból készültek. A készülék bármikor önállóan fel és levehetõ, és a kényelem és diszkréció megtartása mellett viselhetõ járás, ülés, állás, stb. közben egyaránt.

Óvintézkedések:

Vizeléshez vagy székeléshez le kell vennie. Semmilyen körülmények között sem szabad használnia, ha gyógyszereket vett be vagy túlzott mennyiségû alkoholt fogyasztott. Ezen felül használata nem tanácsos nehéz gyakorlatok végzése vagy sportolás közben. Ha merevedése van az eszköz viselése közben, észre fogja venni, hogy egy kicsit jobban húzza, de ne aggódjon, ez tökéletesen normális. Éjszakai használata nem tanácsolt.

Ha úgy érzi, mintha kis fehér kinövések lennének a makk területén, forduljon orvoshoz, mert ez gombás fertõzés is lehet. Mindig ügyeljen a higiéniára, amikor az eszközhöz nyúl. Ha sérülésektõl, fekélyben, más fajta betegségben vagy bármilyen szexuálisan terjesztett betegségben szenved, NE HASZNÁLJA, amíg fel nem épült.

FONTOS: A hajnövekedést serkentõ vagy a hajat erõsítõ gyógyszerek, antidepresszánsok, altatók vagy nyugtatók használata csökkentheti a kezelés hatékonyságát.

A készülék használati útmutatója és minden más fontos információ a készülék dobozában lévõ cd-én megtalálható, magyar nyelven is.

Garancia:

A készüléket rendeltetésszerûen kell használni. Sérült készülék vagy hiányzó alkatrész esetén a készüléket a gyártó kicseréli.

r: 45 500 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.029 s