Landasin 'VITAL' szépségápolási

Size Gain Pills tabletta alkategria

Size Gain Pills tabletta

A kategria termkei 1-1-ig, sszesen 1 db.

Size Gain Pills tabletta
Önbizalom hiánya van pénisze mérete miatt?


Megoldás a Size Gain Pills piacvezetõ pénisznövelõ tabletta, mellyel 7cm-el nagyobb és 25%-al vastagabb péniszt érhet el.

Napjainkban kimutatták, hogy a pénisz mérete attól függ, hogy mennyi vér jut a szervbe és mennyit tud tárolni az erekció során. Size Gain Pills pénisznövelõ tabletta formulája egyedi, magas minõségû összetevõket tartalmaz, melyek segítenek ezen képességek javítására. A Size Gain Pills tablettával olyan hihetetlen eredményeket lehet elérni, amit más a piacon található termékekkel nem lehetséges. Size Gain Pills pénisznövelõ tablettát egy olyan orvosi csapat alakította ki, mely olyan orvosokból és szexológusokból áll, akik fõ feladata a pénisz egészségének megõrzése és ez által a páciens önbecsülésének, magabiztosságának és elégedettségének visszanyerése. A Size Gain Pills 100%-ig természetesen és biztonságosan serkenti a pénisz finom szöveteinek kitágulását és ezáltal maradandó növekedést idéz elõ a péniszben. A vér nyomásának hatására a pénisz barlangos testei meghosszabbodnak, mivel alkalmazkodniuk kell a nemi szervben végbe menõ folyamatokhoz. Ezek a finom szövetek addig sokszorozódnak, amíg a pénisz hosszabb és vastagabb nem lesz.

Eddig már több ezer férfin segített a Size Gain Pills pénisznövelõ tabletta. A Size Gain Pills-el a 7cm-es hosszabbodás és 25%-al vastagosodáson kívül a következõ elõnyöket is élvezheti.

1. A pénisz maradandó növekedése és vastagodása.
2. Erõsebb és tartósabb erekciók.
3. Hosszabban tartó és könnyebben kezelhetõ ejakulációk.
4. Megnövekedett állóképesség és szexuális étvágy.
5. Élvezetesebb és intenzívebb orgazmusok.
6. Szexuális önbizalom megnövekedése.

Size Gain Pills jótékony összetevõi:

- Tribulus Terrestris: Tribulus Terrestris a neve, ennek a Távol Keleten libidó erõsítõként használt és több ezer éves hagyománnyal rendelkezõ hatékony gyógynövénynek.
- Ginko Biloba vagy más néven páfrányfenyõ: A páfrányfenyõ serkenti a vérkeringést és a vér oxigén ellátását, ezáltal megnõ a véráramlás a nemi szervekbe is, mely jobb szexuális funkciót és erõsebb erekciót eredményez. Egy újkeletû tanulmány szerint azon férfiak 78%-a, akik impotenciával küzdöttek, jelentõs javulást tapasztalt a páfrányfenyõ használata során és mindezt mellékhatások nélkül.
- Panax ginseng: A Panax ginsenget több mint 2000 éve ismerik és használják Kínában élénkítõszerként, afrodiziákumként és a férfiasság és hosszú élet elixirjeként.
- Epimedium macranthum: Kutatások bizonyították, hogy a Epidmedium macrantum segít a szervezetnek a szexuális hormonok termelésében. A gyökere kedvezõen hat a sperma termelõdésre, mely jelentõsen javítja a férfiak szexuális teljesítményét.

Minden összetevõ 100%-ig természetes és semmiféle veszélyt nem jelent az egészségre, használatuk rövid és hosszú távon is mindenféle mellékhatásoktól mentes.

Figyelmeztetés: ne haladja túl a javasolt mennyiséget. Használat elõtt gyõzõdjön meg, hogy nem allergiás-e a termék valamely összetevõjére. Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Kérje ki orvosa véleményét, ha véralvadásgátlót szed.

Alkalmazása: felnõtt férfiak számára naponta 1 tabletta ajánlott, étkezés közben sok folyadékkal, vagy orvosi utasítás szerint.

Tartalma: 30 darab tabletta

Összetétele: Epimedium macranthum Morr. et Decne 288,00 mg, Tribulus terrestris L. 256,00 mg, Panax ginseng C.A. Meyer 192,00 mg, HPMC (E464) 155,90 mg, Ginkgo Biloba L. 64,00 mg, Opadry 40,51 mg, Gelatine 10,13 mg, Magnesium Stearate 5,06 mg, Silicon Dioxide 5,06 mg.

r: 9 900 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.029 s