TERMÉKAJÁNLÓ

Landasin 'VITAL' szépségápolási

Size Gain Pills tabletta alkategória

Size Gain Pills tabletta

A kategória termékei 1-1-ig, összesen 1 db.

Size Gain Pills tabletta
Önbizalom hiánya van pénisze mérete miatt?


Megoldás a Size Gain Pills piacvezető pénisznövelő tabletta, mellyel 7cm-el nagyobb és 25%-al vastagabb péniszt érhet el.

Napjainkban kimutatták, hogy a pénisz mérete attól függ, hogy mennyi vér jut a szervbe és mennyit tud tárolni az erekció során. Size Gain Pills pénisznövelő tabletta formulája egyedi, magas minőségű összetevőket tartalmaz, melyek segítenek ezen képességek javítására. A Size Gain Pills tablettával olyan hihetetlen eredményeket lehet elérni, amit más a piacon található termékekkel nem lehetséges. Size Gain Pills pénisznövelő tablettát egy olyan orvosi csapat alakította ki, mely olyan orvosokból és szexológusokból áll, akik fő feladata a pénisz egészségének megőrzése és ez által a páciens önbecsülésének, magabiztosságának és elégedettségének visszanyerése. A Size Gain Pills 100%-ig természetesen és biztonságosan serkenti a pénisz finom szöveteinek kitágulását és ezáltal maradandó növekedést idéz elő a péniszben. A vér nyomásának hatására a pénisz barlangos testei meghosszabbodnak, mivel alkalmazkodniuk kell a nemi szervben végbe menő folyamatokhoz. Ezek a finom szövetek addig sokszorozódnak, amíg a pénisz hosszabb és vastagabb nem lesz.

Eddig már több ezer férfin segített a Size Gain Pills pénisznövelő tabletta. A Size Gain Pills-el a 7cm-es hosszabbodás és 25%-al vastagosodáson kívül a következő előnyöket is élvezheti.

1. A pénisz maradandó növekedése és vastagodása.
2. Erősebb és tartósabb erekciók.
3. Hosszabban tartó és könnyebben kezelhető ejakulációk.
4. Megnövekedett állóképesség és szexuális étvágy.
5. Élvezetesebb és intenzívebb orgazmusok.
6. Szexuális önbizalom megnövekedése.

Size Gain Pills jótékony összetevői:

- Tribulus Terrestris: Tribulus Terrestris a neve, ennek a Távol Keleten libidó erősítőként használt és több ezer éves hagyománnyal rendelkező hatékony gyógynövénynek.
- Ginko Biloba vagy más néven páfrányfenyő: A páfrányfenyő serkenti a vérkeringést és a vér oxigén ellátását, ezáltal megnő a véráramlás a nemi szervekbe is, mely jobb szexuális funkciót és erősebb erekciót eredményez. Egy újkeletű tanulmány szerint azon férfiak 78%-a, akik impotenciával küzdöttek, jelentős javulást tapasztalt a páfrányfenyő használata során és mindezt mellékhatások nélkül.
- Panax ginseng: A Panax ginsenget több mint 2000 éve ismerik és használják Kínában élénkítőszerként, afrodiziákumként és a férfiasság és hosszú élet elixirjeként.
- Epimedium macranthum: Kutatások bizonyították, hogy a Epidmedium macrantum segít a szervezetnek a szexuális hormonok termelésében. A gyökere kedvezően hat a sperma termelődésre, mely jelentősen javítja a férfiak szexuális teljesítményét.

Minden összetevő 100%-ig természetes és semmiféle veszélyt nem jelent az egészségre, használatuk rövid és hosszú távon is mindenféle mellékhatásoktól mentes.

Figyelmeztetés: ne haladja túl a javasolt mennyiséget. Használat előtt győződjön meg, hogy nem allergiás-e a termék valamely összetevőjére. Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Kérje ki orvosa véleményét, ha véralvadásgátlót szed.

Alkalmazása: felnőtt férfiak számára naponta 1 tabletta ajánlott, étkezés közben sok folyadékkal, vagy orvosi utasítás szerint.

Tartalma: 30 darab tabletta

Összetétele: Epimedium macranthum Morr. et Decne 288,00 mg, Tribulus terrestris L. 256,00 mg, Panax ginseng C.A. Meyer 192,00 mg, HPMC (E464) 155,90 mg, Ginkgo Biloba L. 64,00 mg, Opadry 40,51 mg, Gelatine 10,13 mg, Magnesium Stearate 5,06 mg, Silicon Dioxide 5,06 mg.

Ár: 9 900 Ft

darabszám:

2005 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.045 s