Landasin 'VITAL' szépségápolási

Procurves mellnövelő tabletta alkategória

2-3 mérettel nagyobb és feszesebb mellek? Ez már nem álom többé! A Procurves mellnövelő tabletta segít kihangsúlyozni a női szépségét, nagyobb és feszesebb kebleket varázsolva.

A kategória termékei 1-1-ig, összesen 1 db.

Procurves mellnövelő tabletta
A Procurves mellnövelő tabletta összetevői:

-görögszéna: ez a gyógynövény nagyon gazdag fitoösztrogénekben és közismert a hormonok termelését és az emlőmirigyek fejlesztését segítő hatásáról.
-fűrészpálma: a fűrészpálma bogyója meggátolja az androgén és ösztrogén receptorok működését, ezáltal természetes egyensúlyt hozva létre. Másik fontos hatása, hogy rendezi a mirigyek és a szervek működését.
-édeskömény: Az édeskömény flavonoidokban nagyon gazdag növény, így elősegíti a hormon termelését és az emlőmirigyek fejlődését.
-kudzu:mint az összes flavonoid tartalmú növény esetében, ennél is a gyökerében található hatóanyagok javítják a mikrokeringést és az emlőben található erek véráramlását.
-yam-gyökér: használata a mell növelésében és a mell szöveteinek regenerálásában rendkívül elterjedt és emellett a szexuális vágyat is fokozza.
-barnamoszat: a test metabolizmusának serkentésére és az egészséges hormonháztartás fenntartására használják.
-zab (avena sativa): gazdag szaponinban, flavokban, ásványi anyagokban és alkaloidokban, melyek segítenek megőrizni a hormonháztartás egészségét, ami előmozdítja az emlőmirigyek fejlődését.
-damiána levél: levele cineolban, cimolban, pinénben, arbutinban, tanninban és gyantában gazdagok,melyek segítenek a mellek természetes növekedésében.
-kínai angyalgyökér: Többszörösen bizonyított, hogy az angyalgyökér segít a nők kiegyensúlyozott hormonháztartásának fenntartásában és az esetleges zavarok megelőzésében.
-szúros gyöngyajak
-benedekfű: már régóta használják világszerte a női hormonok szabályozására.
-komló: gazdag flavonoidokban, így szabályozza a hormon termelődését és elősegíti az emlőmirigyek fejlődését.

A Procurves mellnövelő tablettának köszönhetően, egyszerűen, gyorsan és kockázatmentesen olyan keblei lehetnek, amilyenről csak álmodott. Csupán 4 hét használat után, már észrevehetőek az első változások, mellei feszesebbek és nagyobbak lesznek. Harmadik hónap már igazi eredményeket hoz, melyet párja se fog szó nélkül hagyni. Negyedik hónap során a növekedés állandósul, keblei formásabb, gömbölyűbbek lesznek. Ez a fázis nagyon fontos a korábbi hónapok alatt elért növekedés stabilizálodása szempontjából.Adagolása: naponta 2*1 tabletta szedése javasolt, étkezés előtt vagy közben, sok folyadékkal.

Tartalma: 1 doboz 60db tablettát tartalmaz.

Összetétele napi 2 tablettának: 200mg kudzu, 180mg görögszéna kivonat, 168mg fűrészpálma, 162mg édeskömény, 96mg yam-gyökér, 90mg barnamoszat, 51mg damiána levél kivonat, 48mg kínai angyalgyökér kivonat, 48mg szúros gyöngyajak, 42mg avena sativa zab, 39mg benedekfű, 30mg komló.

Ár: 7 900 Ft

darabszám:

2005 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.052 s