Landasin 'VITAL' szépségápolási

Procurves mellnövelõ tabletta alkategria

2-3 mérettel nagyobb és feszesebb mellek? Ez már nem álom többé! A Procurves mellnövelõ tabletta segít kihangsúlyozni a nõi szépségét, nagyobb és feszesebb kebleket varázsolva.

A kategria termkei 1-1-ig, sszesen 1 db.

Procurves mellnövelõ tabletta
A Procurves mellnövelõ tabletta összetevõi:

-görögszéna: ez a gyógynövény nagyon gazdag fitoösztrogénekben és közismert a hormonok termelését és az emlõmirigyek fejlesztését segítõ hatásáról.
-fûrészpálma: a fûrészpálma bogyója meggátolja az androgén és ösztrogén receptorok mûködését, ezáltal természetes egyensúlyt hozva létre. Másik fontos hatása, hogy rendezi a mirigyek és a szervek mûködését.
-édeskömény: Az édeskömény flavonoidokban nagyon gazdag növény, így elõsegíti a hormon termelését és az emlõmirigyek fejlõdését.
-kudzu:mint az összes flavonoid tartalmú növény esetében, ennél is a gyökerében található hatóanyagok javítják a mikrokeringést és az emlõben található erek véráramlását.
-yam-gyökér: használata a mell növelésében és a mell szöveteinek regenerálásában rendkívül elterjedt és emellett a szexuális vágyat is fokozza.
-barnamoszat: a test metabolizmusának serkentésére és az egészséges hormonháztartás fenntartására használják.
-zab (avena sativa): gazdag szaponinban, flavokban, ásványi anyagokban és alkaloidokban, melyek segítenek megõrizni a hormonháztartás egészségét, ami elõmozdítja az emlõmirigyek fejlõdését.
-damiána levél: levele cineolban, cimolban, pinénben, arbutinban, tanninban és gyantában gazdagok,melyek segítenek a mellek természetes növekedésében.
-kínai angyalgyökér: Többszörösen bizonyított, hogy az angyalgyökér segít a nõk kiegyensúlyozott hormonháztartásának fenntartásában és az esetleges zavarok megelõzésében.
-szúros gyöngyajak
-benedekfû: már régóta használják világszerte a nõi hormonok szabályozására.
-komló: gazdag flavonoidokban, így szabályozza a hormon termelõdését és elõsegíti az emlõmirigyek fejlõdését.

A Procurves mellnövelõ tablettának köszönhetõen, egyszerûen, gyorsan és kockázatmentesen olyan keblei lehetnek, amilyenrõl csak álmodott. Csupán 4 hét használat után, már észrevehetõek az elsõ változások, mellei feszesebbek és nagyobbak lesznek. Harmadik hónap már igazi eredményeket hoz, melyet párja se fog szó nélkül hagyni. Negyedik hónap során a növekedés állandósul, keblei formásabb, gömbölyûbbek lesznek. Ez a fázis nagyon fontos a korábbi hónapok alatt elért növekedés stabilizálodása szempontjából.Adagolása: naponta 2*1 tabletta szedése javasolt, étkezés elõtt vagy közben, sok folyadékkal.

Tartalma: 1 doboz 60db tablettát tartalmaz.

Összetétele napi 2 tablettának: 200mg kudzu, 180mg görögszéna kivonat, 168mg fûrészpálma, 162mg édeskömény, 96mg yam-gyökér, 90mg barnamoszat, 51mg damiána levél kivonat, 48mg kínai angyalgyökér kivonat, 48mg szúros gyöngyajak, 42mg avena sativa zab, 39mg benedekfû, 30mg komló.

r: 7 900 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.044 s