TERMÉKAJÁNLÓ

Landasin 'VITAL' szépségápolási

Venus Medical mellnövelő gép alkategória

Masszírozó mellnövelő és mellfeszesítő gép! Forradalmian új mellnagyobbítás és mellfeszesítés, biztonságosan és kellemesen masszírozó terápiával otthonában. Végre Magyarországon is kapható a forradalmian új mellnövelő és mellfeszesítő program, mely már világszerte sok nő életét megváltoztatta. Most itt a lehetőség, próbálja ki Ön is!

A kategória termékei 1-1-ig, összesen 1 db.

Venus Medical mellnövelő készülék
Mellnövelés otthon, a karosszékben ülve? Igen!


Örülne, ha teljes mellbedobással kerülhetne a figyelem középpontjába? Ha kényelmetlen push-up melltartóit nagyobb kosaras csipkére cserélhetné?

Mi tudjuk a megoldást!

A forradalmian új Venus Medical vibrációs mellnövelő készülék speciális technikájának köszönhetően a bőr felszínét stimulálva jut el a mélyebb rétegekig, ahol javítva az izomtónust, a mellet feszessé és nagyobbá teszi.

Valósítsa meg álmait!

A Venus Medical mellnövelő készülék segít Önnek magabiztos, kifogástalan megjelenés elérésében!

A mellnövelés otthonról végezhető, a készülék tartalmaz egy elegáns fekete színű, diszkrét táskát, mellyel a készüléket utazás során is magával viheti. Miért bajlódna a bizonytalan mellnövelő kezelésekkel, ha a Venus Medical mellnövelő készülék hormonok nélkül, a bőrön keresztül, belsőleg segíti a mellek természetes fejlődését?

De nézzük, hogy hogyan is fejti ki mellnövelő hatását a Venus Medical mellnövelő készülék?

A Venus Medical speciális EMS technológiája elektromos rezgéseken alapul, mely vibráló hatásával stimulálja a bőr felületét, ezáltal javítja a mellek vérellátását. A Venus Medical élénkítő hatásnak köszönhetően fokozódik az emlőmirigyek és a belső elválasztású mirigyek hormontermelése, felgyorsul a sejtek regenerálódása. A mellnövelő készülék gyengéd elektromos rezgése feszesíti a szalagokat, így a mellek megemelkednek, keményebb tapintásúvá válnak. A Venus Medical vibrációs mellnövelő készülékkel az eredmény már napok alatt érezhető!

A Venus Medical mellnövelő készülék rezgő funkciói:

- Emelő
- Pulzáló
- Ápoló
- Akupunktúrás
- Vibráló
- Masszírozó
- Passzív kényeztetés
- Feszesítés

A mellnövelő készülék 10 állítható intenzitással rendelkezik, valamint a kezelés előrehaladtával további 10 fokozatosan erősödő sebességgel.

Válassza az új Venus Medical vibrációs mellnövelő készüléket!

A tízféle masszázstípus élénkítő hatásának és a kellemes, stimuláló élménynek köszönhetően mellei feszesebbé és teltebbé válnak. Már pár perces használat után javítja a mellek általános kondícióját, növeli tömegüket és korrigálja tartásukat.

Ne habozzon! Rendelje meg most az egyedülálló Venus Medical vibrációs mellnövelő készüléket, mely a lehető leghatékonyabban támogatja mellei növekedését és formálását!

Felejtse el a költséges, utazással járó kezeléseket! A Venus Medical segítségével a mellnövelést otthonról, önállóan is végezheti saját időbeosztása szerint. Sosem volt még a mellnövelés ennyire egyszerű!

Különösen fontos, hogy minden használat előtt kenje be elektrolitikus géllel a vibrációs korongokat!

A Venus Medical mellnövelő készülék használata ellenjavallt:

- Kiskorúaknak (18 év alatt)
- Ha terhes vagy szoptat.
- Olyan nőknek, akik mellrákban, valamilyen gyulladásban, vagy egyéb más mellkas környéki megbetegedésben szenvednek.
- Akiknek pészmékerük, szívproblémájuk van, daganatos megbetegedésben szenvednek, seb, fájdalom, égési sérülés van bőrükön, vagy bármilyen más mellkasi problémától szenvednek.
- Akik bármilyen betegségben szenvednek, vagy sérülésük van.

Ezen feltételek be nem tartása esetén nem vállalunk felelősséget az esetleges káros mellékhatásokért!

Garancia: A Venus Medical garanciája a megvásárlás időpontjától számítva 2 hónapon belül érvényes.

Ár: 36 500 Ft

darabszám:

2005 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.028 s