Landasin 'VITAL' szépségápolási

Venus Medical mellnövelõ gép alkategria

Masszírozó mellnövelõ és mellfeszesítõ gép! Forradalmian új mellnagyobbítás és mellfeszesítés, biztonságosan és kellemesen masszírozó terápiával otthonában. Végre Magyarországon is kapható a forradalmian új mellnövelõ és mellfeszesítõ program, mely már világszerte sok nõ életét megváltoztatta. Most itt a lehetõség, próbálja ki Ön is!

A kategria termkei 1-1-ig, sszesen 1 db.

Venus Medical mellnövelõ készülék
Mellnövelés otthon, a karosszékben ülve? Igen!


Örülne, ha teljes mellbedobással kerülhetne a figyelem középpontjába? Ha kényelmetlen push-up melltartóit nagyobb kosaras csipkére cserélhetné?

Mi tudjuk a megoldást!

A forradalmian új Venus Medical vibrációs mellnövelõ készülék speciális technikájának köszönhetõen a bõr felszínét stimulálva jut el a mélyebb rétegekig, ahol javítva az izomtónust, a mellet feszessé és nagyobbá teszi.

Valósítsa meg álmait!

A Venus Medical mellnövelõ készülék segít Önnek magabiztos, kifogástalan megjelenés elérésében!

A mellnövelés otthonról végezhetõ, a készülék tartalmaz egy elegáns fekete színû, diszkrét táskát, mellyel a készüléket utazás során is magával viheti. Miért bajlódna a bizonytalan mellnövelõ kezelésekkel, ha a Venus Medical mellnövelõ készülék hormonok nélkül, a bõrön keresztül, belsõleg segíti a mellek természetes fejlõdését?

De nézzük, hogy hogyan is fejti ki mellnövelõ hatását a Venus Medical mellnövelõ készülék?

A Venus Medical speciális EMS technológiája elektromos rezgéseken alapul, mely vibráló hatásával stimulálja a bõr felületét, ezáltal javítja a mellek vérellátását. A Venus Medical élénkítõ hatásnak köszönhetõen fokozódik az emlõmirigyek és a belsõ elválasztású mirigyek hormontermelése, felgyorsul a sejtek regenerálódása. A mellnövelõ készülék gyengéd elektromos rezgése feszesíti a szalagokat, így a mellek megemelkednek, keményebb tapintásúvá válnak. A Venus Medical vibrációs mellnövelõ készülékkel az eredmény már napok alatt érezhetõ!

A Venus Medical mellnövelõ készülék rezgõ funkciói:

- Emelõ
- Pulzáló
- Ápoló
- Akupunktúrás
- Vibráló
- Masszírozó
- Passzív kényeztetés
- Feszesítés

A mellnövelõ készülék 10 állítható intenzitással rendelkezik, valamint a kezelés elõrehaladtával további 10 fokozatosan erõsödõ sebességgel.

Válassza az új Venus Medical vibrációs mellnövelõ készüléket!

A tízféle masszázstípus élénkítõ hatásának és a kellemes, stimuláló élménynek köszönhetõen mellei feszesebbé és teltebbé válnak. Már pár perces használat után javítja a mellek általános kondícióját, növeli tömegüket és korrigálja tartásukat.

Ne habozzon! Rendelje meg most az egyedülálló Venus Medical vibrációs mellnövelõ készüléket, mely a lehetõ leghatékonyabban támogatja mellei növekedését és formálását!

Felejtse el a költséges, utazással járó kezeléseket! A Venus Medical segítségével a mellnövelést otthonról, önállóan is végezheti saját idõbeosztása szerint. Sosem volt még a mellnövelés ennyire egyszerû!

Különösen fontos, hogy minden használat elõtt kenje be elektrolitikus géllel a vibrációs korongokat!

A Venus Medical mellnövelõ készülék használata ellenjavallt:

- Kiskorúaknak (18 év alatt)
- Ha terhes vagy szoptat.
- Olyan nõknek, akik mellrákban, valamilyen gyulladásban, vagy egyéb más mellkas környéki megbetegedésben szenvednek.
- Akiknek pészmékerük, szívproblémájuk van, daganatos megbetegedésben szenvednek, seb, fájdalom, égési sérülés van bõrükön, vagy bármilyen más mellkasi problémától szenvednek.
- Akik bármilyen betegségben szenvednek, vagy sérülésük van.

Ezen feltételek be nem tartása esetén nem vállalunk felelõsséget az esetleges káros mellékhatásokért!

Garancia: A Venus Medical garanciája a megvásárlás idõpontjától számítva 2 hónapon belül érvényes.

r: 36 500 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.036 s