Landasin 'VITAL' szépségápolási

Zsírégetõ almaecet kapszula alkategria

Zsírégetõ almaecet kapszula

A kategria termkei 1-1-ig, sszesen 1 db.

Zsírégetõ almaecet kapszula
Szeretne gyorsan megszabadulni
felesleges kilóitól?


Az almaecet kapszulánk segítségével, gyorsan, könnyedén megszabadulhat a nem kívánt kilóktól.

Az almaecet régóta ismert az elszánt és már-már rutinosnak mondható fogyókúrázók körében. Fogyasztásával könnyedén elkezdenek „olvadni” rólunk a kilók. Kitûnõen gyors zsírbontó, zsírégetõ hatással rendelkezik. Az ecet szó szerint, mintha égetné rólunk a zsírt, és hetek alatt el is tûnnek a kis párnácskák a hasunkról.

Aki ezt a módszert választja, annak meg kell birkóznia az ecetes lé savanyú és igencsak kellemetlen ízével. A siker eléréséhez vezetõ úton gyakran még ez sem tûnik túl nagy áldozatnak. Azonban ne felejtsük el, hogy gyakorlatilag ecetet iszunk meg naponta akár többször is.

Íz érzékelõink úgy alakultak ki, hogy keserûnek, rossz ízûnek érezzük azokat a dolgokat, amik egészségtelenek, károsak a szervezet számára. Ezáltal próbál a testünk rávenni arra minket, hogy ha lehet, akkor inkább ne nyeljük le azt ami a szánkban van. Az almaecettel is ez a helyzet. Azért kapunk figyelmeztetést, mert nem tesz jót a gyomrunknak, ha az egyébként is savas környezetébe ilyen nagy mennyiségû ecetet, savat juttatunk. Ez a módszer tehát lehet, hogy hatékony és nem túl drága, de gyomrunk és emésztõrendszerünk szenvedi el a következményeket.

Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy az almaecetet a szánkba vesszük, így maró hatása ott is érvényesül. Megtámadja fogainkat, így azok könnyen elszuvasodhatnak, vagy érzékennyé válhatnak, mivel a felületüket marni kezdi az ecet.

Az almaecet kapszula gyors zsírbontó, és zsírégetõ hatással rendelkezik, fogyasztásával könnyedén elérheti a kívánt testsúlyt.

Mivel a diétázók körében igen elismertté vált napjainkban az almaecet, és sokan a káros hatások ellenére sem hajlandók lemondani a használatáról, ezért a jótékony hatásait most egy kapszulába sûrítettük!

Nincs kellemetlen íz, sem maró, égõ érzés a gyomorban! Nem kell kínszenvedések árán lenyelnie az almaecetet, és a fogai sem fognak tönkremenni!

Az almaecet hatása a kapszula használata során ugyanúgy tud érvényesülni, mint folyékony formájában. A kapszula ráadásul értékes folsavakkal, valamint B1, B2 és B6 vitaminokkal dúsított, így még egészségesebb!

Szabaduljon meg a kilóktól, karcsúsodjon az almaecet segítségével!


Javaslat: Fokozza a zsírégetõ almaecet kapszula hatását, egészséges táplálkozással és testmozgással!

Használata: Naponta 2 kapszula fogyasztása javasolt.

Tartalma: 1 doboz 90db kapszulát tartalmaz.

Összetétele:almaecetpor, B1, B2, B6 vitamin, folsavak, riboflavin, magnézium sói, kálcium,Hyrdoxi-propil-metilcellulóz kapszula,pyridoxinhydroklorid, tiaminkloridhydroklorid.

A termék növényi eredetû és nem tartalmaz vényköteles összetevõket.

r: 4 450 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.030 s