Landasin 'VITAL' szépségápolási

Maca Sativa kapszula alkategria

Maca Sativa kapszula

A kategria termkei 1-1-ig, sszesen 1 db.

Maca Sativa kapszula
Szexuális szenvedélye már nem a régi?


Potencianövelés és vágyfokozás egyszerûen és gyorsan!

A Maca Sativa kapszula természetes maca növény és sativa zab kombinációja, mely képes az ellaposodott szerelmi vágy és testi örömök fokozására.

A Maca növény köztudottan híres vágyserkentõ és potencianövelõ hatásáról.
Számtalan ásványi anyag, vitamin, magas energia értékû szénhidrát található benne, mely megújítják, vitalizálják, felfrissítik a szervezetet. A macaból készült termékeket a világon mindenütt erõnlétjavító, potencia növelõ, vágyserkentõ szerként használják.
Férfiak számára erõsíti és stimulálja a libidót. Energiát, erõt és kitartást ad. Használatával javítja a potenciát, növekszik a termelt spermiumok száma és mozgékonysága.
Nõk számára elûzi a fáradékonyságot, csökkenti a depressziót. Serkenti az ösztrogén képzõdést, növeli a termelékenységet.

Az avena sativa (zab) egy egynyári fûféle. A zabot régen idegnyugtatóként és stimulálóként használták. Már a régi idõkben is afridiziákumként tartották számon. Az idegrendszer számára egy értékes anyag, ami az érzékek finomításával hozzájárul az örömszerzéshez.

Az avena sativa segítségével a férfiak esetében nõ a szexuális késztetés, javul az erekciós kézség. Míg a nõk esetében fokozódik a nemi vágy, megélénkül a szexuális fantázia. Kitûnõen hat a depresszió, stressz ellen, ami azért fontos mert a nyugodt lelki állapot nagyban hozzájárul az erotikához.

A maca avena sativa egy természetes alapú vágyserkentõ és potencianövelõ kapszula mind a férfiak, mind a nõk számára egyaránt.

Hatására ismét felélénkül a szerelmi vágy, nõ a vitalitás, erõt, energiát ad, fokozza a libidót és a potenciát, csökkenti a depressziós tüneteket.

Most extra nagy 180 db-os kiszerelésben kapható, rendkívül gazdaságos áron!


Adagolása: naponta 2*2 kapszula fogyasztása javasolt sok folyadékkal.

Tartalma: 1 doboz 180 db kapszulát tartalmaz.

Összetevõk: maca por, avena sativa kivonat, cink-glükonát, zselatin, magnézium sói, zsírsavak.

A termék növényi eredetû és nem tartalmaz vényköteles összetevõket.

r: 5 990 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.031 s