TERMKAJNL

Landasin 'VITAL' szépségápolási

Maca kapszula alkategria

Maca kapszula

A kategria termkei 1-1-ig, sszesen 1 db.

Maca kapszula
Csökken a szexuális étvágy?


Potencianövelés és vágyfokozás a maca erejével!

Maca kapszulánk természetes alapú maca gyökér, cink és c-vitamin tartalma segít növelni a szexuális potenciát, teljesítõképességet, emellett még számos jótékony hatással rendelkezik.

A maca növény az inkák egyik kultúrnövénye, melyet nagy kincsként tartanak számon. A növényt vitalízáló táplálékként nagyra becsülték. Számtalan vitamin, ásványi anyag, magas energiatartalmú szénhidrát található benne, mely megújítja, felfrissíti a szervezetet. Kiváló vitalizáló, erõnlétjavító, vágyserkentõ, potencianövelõ szerként használják.

A maca természetes afrodiziákumként ismert mind a nõk és mind a férfiak körében.

Férfiak számára erõsíti és stimulálja a libidót. Energiát, erõt és kitartást ad. Használatával javítja a potenciát, növekszik a termelt spermiumok száma és mozgékonysága.

Nõk számára elûzi a fáradékonyságot, csökkenti a depressziót. Serkenti az ösztrogén képzõdést, növeli a termelékenységet.

A maca kapszula másik fontos összetevõje a cink, mely a szexuális vágy egyik alapeleme. A cink egyaránt fontos mind a nõk és mind a férfiak szexuális életére gyakorolt hatásában.

Férfiak esetében azért fontos, mert nélküle a szervezet nem képes tesztoszteront termelni, ami alapja a nemi vágynak. Hiánya férfimeddõséghez vezethet, lassul a nemi érés és csökken a szexuális teljesítõképesség. Cink hiány elõsegítheti a prosztatagyulladást és a prosztata megnagyobbodást. A cink normalizálja a nemi szervek mûködését, megfelelõ szinten tartja a nemi funkciókat, javítja a sperma minõségét.

Cink fontos szerepet tölt be a nõi hormonok termelésében is. Serkenti a progeszteron termelését és fenntartja a sárgatest mûködését is. Cink hiánya menstruáció elõtti szindrómát idézhet elõ, mely fejfájással, ingerlékenységgel, mellfeszüléssel jár.

A harmadik fontos összetevõ C-vitamin, mely mind a nõk és min d a férfiak esetében is jobb mûködésre készteti a nemi mirigyeket, növeli a nemi teljesítõ képességet.

A maca kapszula természetes alapú vágy és potencianövelõ mely, 3-as összetevõjének köszönhetõen leküzdheti szexuális problémáit.


Most extra nagy kiszerelésben kaphatja meg, hihetetlen kedvezõ áron!

Adagolása: naponta 2*2 kapszula fogyasztása javasolt, sok folyadékkal.

Tartalma: 1 doboz 180 db kapszulát tartalmaz.

Összetétele: maca por, cink glükonát, c vitamin, magnézium sói, zsírsavak, hydroxypropilmetil-cellulóz kapszula.

A termék növényi eredetû és nem tartalmaz vényköteles összetevõket.

r: 6 500 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.041 s