Landasin 'VITAL' szépségápolási

Izületkarbantartó kapszula alkategória

Izületi fájdalmak elleni izületkarbantartó kapszula

A kategória termékei 1-1-ig, összesen 1 db.

Zöldhéjú étikagyló kapszula
Gyakran szenved gerinc és csípőpanaszokkal?

Gyulladt, duzzadtak izületei?


Mozgás rendszerrel kapcsolatos fájdalmakkal sajnos rengetegen küszködnek. Ahogy az ember idősödik az izületeit kipárnázó porc egyre jobban elveszíti az egészséges sejtnövekedést támogató képességét. A porcban úgynevezett izületi folyadék van, mely úgymond kenőolajként működik. Az idő előre haladtával a mozgás igénybevételével a porcok felszíne megkopik, az izületi folyadék kenési tulajdonsága romlik, ezáltal izületi fájdalmak jelentkeznek.

Zöldhéjú étikagyló kapszulánk csökkenti a gyulladást és az izületi fájdalmakat. Táplálja és erősíti a bőrt.

Az Új-Zélandról őshonos zöldhéjú éti kagyló egy igen ritka természeti kincs. Bizonyítottan hatásos a reumás, izületi gyulladás, bőrgyulladás, sporttal kapcsolatos sérülések, kötőszövetek javításában. Egy olyan egyedi kombinációjú zsírsavat tartalmazz, mely segíti a sérült izületi szöveteket. A zöldhéjú étikagyló emellett tartalmaz Omega 3-at, mely csökkenti a gyulladást, támogatása szükséges az egészségünkhöz. Ezen kívül természetes fehérjét, ásványi anyagokat és mukopoliszaharidot is tartalmazz, mely a sejteket tartja össze, az izületekben a csontvégek egymáson való könnyű elmozdulását teszi lehetővé.

A zöldhéjú étikagyló szedése javasolt:
-izületi folyadék kenőképességének helyreállítására.
-izületi porc mobilitás és karbantartására.
-gyulladt, duzzadt izületi fájdalmak csökkentésére.

Adagolása: naponta 2x1 kapszula fogyasztása javasolt, kevés folyadékkal.

Tartalma: 1 doboz 60db kapszulát tartalmaz.

Összetétele: zöldhéjú étikagyló kivonat, mikrokristályos cellulóz kapszula, aszkorbinsav, E vitamin, B6 vitamin-hidroklorid, magnézium sói, étkezési zsírsavak, folsav, B12 vitamin.

Ár: 4 150 Ft

darabszám:

2005 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.034 s