Landasin 'VITAL' szépségápolási

Feromon Body Spray Woman alkategria

Feromon Body Spray Woman

A kategria termkei 1-1-ig, sszesen 1 db.

Feromon Body Spray Woman
Csábíts el bárkit, a feromon segít!

A szexuális csalogatóanyagok új generációja, nõknek és férfiaknak egyaránt!

Ismered azt a fajta nõt, aki körül rajonganak a pasik. A szégyenlõsebb, visszahúzódó lányok csak irígykedve nézik. Te is érezted már, hogy az önbizalmad a legfontosabb pillanatban hagy cserben!

Fordítsd meg az életed, legyél Te a középpontban! Legyél Te is ellenállhatatlan!

A Feromonnal használatával:

- Az emberek keresik a társaságod!
- Bárkit sokkal könnyebben megkaphatsz!
- Szexuálisan kívánatosabbnak fognak tartani!
- Jobban érzed magad a bõrödben!
- Könnyebben magadra vonzod a figyelmet!

Vajon mi lehet a titkuk?

A titkuk az, hogy olyan kémiai vegyületeket bocsájt ki a szervezetük , amit a nõk érzékelnek és ettõl sokkal vonzóbbá válik a szemükben.
A fermonokat az orrban található szervünk a VNO észleli és az továbbítja az ingert az agy felé. Azt közli a nõvel, hogy ez a férfi vonzó és ösztönösen keresi a társaságát. Erre a válasz a szexuális vonzalom.
A feromonok hatása speciálisan a nõket, vagy a férfiakat célozza meg. Magas koncentrációjúak és már csekély mennyiségben is nagyon hatásosak.

A sajtó véleménye a feromonok hatásáról
Részlet a Berliner Zeitung 1998. március 25-i számából.
Az orron keresztül érkezõ üzenetek
Az embereknél elsõ alkalommal kimutatott feromonok
Bizonyos kipárolgások, az ún. feromonok az állatoknál jelentõs szerepet játszanak, mint azonosító, figyelmeztetõ vagy, mint szexuális csalogatóanyagok. Eddig tisztázatlan volt, hogy az ember is használ-e ilyen – tudatalatt folyamatosan érzékelt – üzenetközvetítõ anyagokat. Most két amerikai kutatónõ megtalálta az elsõ bizonyítékot arra, hogy léteznek olyan anyagok, amelyek befolyásolni tudják más személyek bizonyos testi folyamatait. A két kutató "Nature" szaklapban megjelent írása szerint a 20 nõ nagyon különbözõen reagált az izzadtságpróbára. A minták hatása nyilvánvalóan attól függött, hogy a mintát szolgáltató nõk a menstruációs ciklus melyik szakaszában voltak: röviddel az ovuláció elõtt álló nõktõl származó minták átlagosan 1,7 nappal rövidítették meg a mintát kapó nõk menstruációs ciklusát. Amennyiben az izzadtságminta az ovuláció napjáról származott, akkor a mintát szagoló személyeknél a ciklus átlagosan 1,4 nappal hosszabbodott meg. A kísérleti személyek nyilvánvalóan nem vették észre, hogy a kísérlet mirõl szól: nem az anyagot érzékelték közvetlenül, hanem csak az oldószerként használt alkoholt. 30 ével ezelõtt McClintock már megfigyelte, hogy a szobatársak, vagy közeli barátnõk havi ciklusai gyakran hasonlítanak egymásra. Legújabb tanulmányában arra következtet, hogy a nõi hónalj izzadtság két különbözõ feromont tartalmaz, melyek mennyisége a menstruációs ciklus folyamán ingadozik. Az emberi feromonok létezése mellett szól még az a néhány éve tett felfedezés, hogy az ember is rendelkezik egy ún. vomero-nazális szervvel (VNO). Ez a szerv az orr közelében található. A legtöbb emlõs esetében a feromonok érzékelésére és néhány testi funkció irányításában vesz részt. Ezeknek az üzenetközvetítõ anyagoknak az állatvilágban betöltött számos funkciója alapján Stern és McClintock feltételezi, hogy egyéb emberi feromonok is léteznek, amelyek a szociális viselkedést befolyásolják.

Részlet a Bunte Illustrierte 1993 júliusi számából
Illatok – a titkos szívtiprók
A szívemhez az orromon vezet az út Egy modern riport a közmondás bölcsességérõl: Ki nem állhatlak (németül: Nem bírom a szagodat se.)
A szagok uralhatják az érzéseket "...De az illatok tudat alatt befolyásolják az átlagos orrot is, mert mi még mindig ösztönösen szaglóérzékünkkel letapogatunk mindenkit, akivel kapcsolatba kerülünk, elsõsorban, ha tetszik nekünk. Tény, hogy a szerelem az orron át tör magának utat. Minden ember teljesen máshogy érzékeli a szagokat" "...Az biztos, hogy minden ember teljesen egyedi illatot áraszt. A partnerválasztásnál döntõ szerepet játszanak a különbözõ szexuális csalogató anyagok, az ún. feromonok, amelyeket izgalom esetén a test nagy mennyiségben választ ki. Az állatvilágban ezek a csalogató anyagok a fajfenntartás közkedvelt mindennapos eszközei. A saját afrodiziákumaival a nõivarú pillangó kilométeres körzetbõl vonzza a párosodni akaró hímeket, a szuka behálózza a kant, a kan akaratlan gyönyörbe hajszolja a kocát."
Szex garanciával: a feromonok segítségével"...A siker magyarázata egyszerû: A szaglóérzék nem hazudik. Mialatt a látás és hallás érzeteket a nagyagy, mint az információk racionális feldolgozó helye veszi fel és továbbítja, addig az orrból közvetlen kapcsolat vezet a limbikus rendszerhez."
A szaglás és az érzés összetartoznak. "Az agynak ez a központja az érzésekért és az ösztönökért felelõs. Itt nem lehetséges az önámítás. Az illatok döntenek a szimpátiáról vagy ellenszenvrõl, asszociációkat és érzéseket váltanak ki, emlékeket idéznek fel és befolyásolják a cselekvéseinket is, akár akarjuk, akár nem. Már egy leheletnyi illat is teljesen kikapcsolhatja rövid idõre az értelmet."Használata: Már a hónalj, vagy a fül környékére juttatott 1 - 2 cseppel elérhetjük a kívánt hatást.

Tartalma: 1 flakon 150ml. sprayt tartalmaz.


r: 9 950 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.127 s