Landasin 'VITAL' szépségápolási

Kudzu kapszula dohányzás ellen alkategória

Kudzu kapszula dohányzás ellen

A kategória termékei 1-1-ig, összesen 1 db.

Kudzu kapszula dohányzás ellen
Többször is megpróbált már leszokni a dohányzásról, de eredménytelenül?


A KUDZU tablettával most Ön is egyszerűen és gyorsan megszabadulhat a káros szenvedélyétől!

A dohányzásról való leszokás sokkal nehezebb, minél régebben alakult ki a hozzászokás, de soha sem lehetetlen. Mindannyian tudjuk, hogy a dohányzás káros és egészségtelen a saját, család és környezete egészségére is. A dohányzás a leggyakoribb oka a tüdőráknak, de még számos rákos megbetegedésben is közre játszik, mint pl.: vese-hasnyálmirigy, méhnyakrák.

A legújabb kutatások bizonyítják, hogy a dohányzók 60%-a szeretne leszokni a dohányzásról, több, kevesebb sikerrel. A dohányzásról való leszokás viszont nehéz még akkor is, ha számos érv szól a cigaretta abbahagyása mellett, amiket minden dohányzó ismer.

A dohányzás nem más, mint a dohánynövény levelét használni a legkülönbözőbb formában. Legelterjedtebb talán a dohánylevél égésekkor keletkezett füst élvezette, mely a dohánynövény fő alkaloidájának a nikotinnak köszönhető, mely kellemes élénkítő, bódító hatású, ugyanakkor mérgező anyag. Általában az első szálat kíváncsiságból, társasági esemény alkalmával próbálják ki az emberek, de miután megtapasztalják élénkítő, felszabadító hatását nyúlnak a következő szál cigarettához. Sajnos a nikotinhoz gyorsan hozzászokik a szervezet, mely függőséget okoz.

Saját, családja és embertársai egészsége érdekében ma már egyszerűen és gyorsan leszokhat a dohányzásról nikotinmentes, tiszta növényi anyagok segítségével.

A Kudzu egy Ázsiából származó babfajta, melyet évszázadok óta fogyasztanak teaként. Elsősorban az alkoholról való leszokásban játszott szerepe ismert, azonban a Kudzu méregtelenítő hatása sokkal nagyobb segítséget nyújt azok számára, akik meg szeretnének szabadulni nikotinfüggőségüktől.

Hogyan hat a Kudzu?

Ha valaki abbahagyja a dohányzást, akkor a szervezetben lévő nikotin receptorok szabadon maradnak, nem kötődik hozzájuk nikotin. Ez elvonási tünetekhez vezet: az egykori dohányzó nyugtalan, ingerlékeny lesz a megemelkedett nikotin-éhség miatt. A Kudzu hatóanyagai egyszerűen lekötik ezeket a receptorokat, így gyakorlatilag helyettesítik a nikotint. A Kudzu tehát igen hatékony méregtelenítő szer.
A Kudzu teaként is fogyasztható, de íze nem különösebben élvezetes. A legtöbben ezért tabletta formájában fogyasztják. A dohányzás elleni tabletták nagy koncentrációban tartalmazzák a Kudzu hatóanyagát. Egy tabletta 300 mg magas koncentrációjú Kudzu-kivonatot tartalmaz.

Milyen gyors a Kudzu hatása?

Elegendő, reggelente felkeléskor és este lefekvéskor bevenni egy–egy tablettát, így egész nap nem kívánja a cigarettát. A kudzu tablettát érdemes hosszú ideig alkalmazni, az első pozítiv eredmények azonban rendszeres szedés mellett már 1 - 2 hét után érezhetőek.

Miért inkább tabletta?

A tabletta íze semleges, amely sokak számára különösen fontos. Ezen kívül sokkal koncentráltabb formában tartalmazzák a hatóanyagokat, mint az egyszerű tea. A tea reggel nincs készen, a tablettát viszont az éjjeliszekrényről levéve egyből be lehet kapni.

A Kudzu dohányzás elleni tabletta segít a függőség gyógyításában. Alkohol, nikotinfüggőség mellett még jelentős szerepet játszik daganatok ellen, változókor, emésztési zavarok, rossz vérkeringés, végtagok és az agy rossz vérellátása ellen.
Tegyen Ön és környezete egészsége érdekében a cigarettát letéve, a Kudzu tablettát bevéve!


Adagolása: Igény szerint vagy étkezés közben kevés folyadékkal naponta 2-3 alkalommal 1 db tabletta fogyasztása javasolt.

Tartalma: 1 doboz 90 db. tablettát tartalmaz.

Összetétele: 1 tabletta hatóanyagtartalma Kudzu-babkivonat 300 mg, szorbit 297 mg, magnézium-sztearát
Laboratóriumban ellenőrzött minőség.

A termék növényi eredetű és nem tartalmaz vényköteles összetevőket.

Ár: 4 450 Ft

darabszám:

2005 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.053 s