Landasin 'VITAL' szépségápolási

Kudzu kapszula dohányzás ellen alkategria

Kudzu kapszula dohányzás ellen

A kategria termkei 1-1-ig, sszesen 1 db.

Kudzu kapszula dohányzás ellen
Többször is megpróbált már leszokni a dohányzásról, de eredménytelenül?


A KUDZU tablettával most Ön is egyszerûen és gyorsan megszabadulhat a káros szenvedélyétõl!

A dohányzásról való leszokás sokkal nehezebb, minél régebben alakult ki a hozzászokás, de soha sem lehetetlen. Mindannyian tudjuk, hogy a dohányzás káros és egészségtelen a saját, család és környezete egészségére is. A dohányzás a leggyakoribb oka a tüdõráknak, de még számos rákos megbetegedésben is közre játszik, mint pl.: vese-hasnyálmirigy, méhnyakrák.

A legújabb kutatások bizonyítják, hogy a dohányzók 60%-a szeretne leszokni a dohányzásról, több, kevesebb sikerrel. A dohányzásról való leszokás viszont nehéz még akkor is, ha számos érv szól a cigaretta abbahagyása mellett, amiket minden dohányzó ismer.

A dohányzás nem más, mint a dohánynövény levelét használni a legkülönbözõbb formában. Legelterjedtebb talán a dohánylevél égésekkor keletkezett füst élvezette, mely a dohánynövény fõ alkaloidájának a nikotinnak köszönhetõ, mely kellemes élénkítõ, bódító hatású, ugyanakkor mérgezõ anyag. Általában az elsõ szálat kíváncsiságból, társasági esemény alkalmával próbálják ki az emberek, de miután megtapasztalják élénkítõ, felszabadító hatását nyúlnak a következõ szál cigarettához. Sajnos a nikotinhoz gyorsan hozzászokik a szervezet, mely függõséget okoz.

Saját, családja és embertársai egészsége érdekében ma már egyszerûen és gyorsan leszokhat a dohányzásról nikotinmentes, tiszta növényi anyagok segítségével.

A Kudzu egy Ázsiából származó babfajta, melyet évszázadok óta fogyasztanak teaként. Elsõsorban az alkoholról való leszokásban játszott szerepe ismert, azonban a Kudzu méregtelenítõ hatása sokkal nagyobb segítséget nyújt azok számára, akik meg szeretnének szabadulni nikotinfüggõségüktõl.

Hogyan hat a Kudzu?

Ha valaki abbahagyja a dohányzást, akkor a szervezetben lévõ nikotin receptorok szabadon maradnak, nem kötõdik hozzájuk nikotin. Ez elvonási tünetekhez vezet: az egykori dohányzó nyugtalan, ingerlékeny lesz a megemelkedett nikotin-éhség miatt. A Kudzu hatóanyagai egyszerûen lekötik ezeket a receptorokat, így gyakorlatilag helyettesítik a nikotint. A Kudzu tehát igen hatékony méregtelenítõ szer.
A Kudzu teaként is fogyasztható, de íze nem különösebben élvezetes. A legtöbben ezért tabletta formájában fogyasztják. A dohányzás elleni tabletták nagy koncentrációban tartalmazzák a Kudzu hatóanyagát. Egy tabletta 300 mg magas koncentrációjú Kudzu-kivonatot tartalmaz.

Milyen gyors a Kudzu hatása?

Elegendõ, reggelente felkeléskor és este lefekvéskor bevenni egy–egy tablettát, így egész nap nem kívánja a cigarettát. A kudzu tablettát érdemes hosszú ideig alkalmazni, az elsõ pozítiv eredmények azonban rendszeres szedés mellett már 1 - 2 hét után érezhetõek.

Miért inkább tabletta?

A tabletta íze semleges, amely sokak számára különösen fontos. Ezen kívül sokkal koncentráltabb formában tartalmazzák a hatóanyagokat, mint az egyszerû tea. A tea reggel nincs készen, a tablettát viszont az éjjeliszekrényrõl levéve egybõl be lehet kapni.

A Kudzu dohányzás elleni tabletta segít a függõség gyógyításában. Alkohol, nikotinfüggõség mellett még jelentõs szerepet játszik daganatok ellen, változókor, emésztési zavarok, rossz vérkeringés, végtagok és az agy rossz vérellátása ellen.
Tegyen Ön és környezete egészsége érdekében a cigarettát letéve, a Kudzu tablettát bevéve!


Adagolása: Igény szerint vagy étkezés közben kevés folyadékkal naponta 2-3 alkalommal 1 db tabletta fogyasztása javasolt.

Tartalma: 1 doboz 90 db. tablettát tartalmaz.

Összetétele: 1 tabletta hatóanyagtartalma Kudzu-babkivonat 300 mg, szorbit 297 mg, magnézium-sztearát
Laboratóriumban ellenõrzött minõség.

A termék növényi eredetû és nem tartalmaz vényköteles összetevõket.

r: 4 450 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.097 s