Landasin 'VITAL' szépségápolási

Mellfeszesítõ krém alkategria

Mellfeszesítõ krém

A kategria termkei 1-1-ig, sszesen 1 db.

Beauty Breast mellfeszesítõ krém
Természetes mellnagyobbítás,
feszesítés a növények erejével!

A szép mellek a nõiesség megtestesítõi. A férfiak 80%-a szerint a legizgalmasabb, legerotikusabb nõi testrész. De mi van akkor, ha nem elég feszesek és formásak? Minden nõnek fontos a mellei szépsége. A jól ápolt, feszes mellek, szép dekoltázs nélkülözhetetlen a magabiztos, ápolt megjelenéshez.

A Beauty Breast mellfeszesítõ krém segít abban, hogy Ön szép, feszes melleket varázsoljon magának, természetes úton, mûtéti beavatkozások nélkül.

A Beauty Breast mellfeszesítõ krém fõ alkotórésze a Bio-Bustil, melynek stimuláló és mellfeszesítõ hatása van. Serkenti az anyagcserét és stimulálja a bõr kollagén-szintézisét, újraépíti az elasztikus rostokat, fokozza a tónust és a test szöveteinek feszességét!

A Beauty Breast mellnövelõ kapszula szedése mellett a Beauty Breast mellfeszesítõ krém használatával 100%-ban hozzájárul a szép, feszes mell kialakulásához. Míg a kapszula belülrõl serkenti a mellnövekedésért felelõs hormon termelését, tejmirigyek fejlõdését, addig a krém külsõleg helyileg a bõrön keresztül felszívódva jut a bõr rétegeibe egyenesen a kívánt megnagyobbítandó, fesszesítendõ területre.

A magabiztos megjelenés érdekében használja a Beauty Breast mellnövelõ kapszulát és mellfeszesítõ krémet együtt és mellei szépségével varázsolja el maga körül a férfiakat!


Használata: Naponta kétszer vagy igény szerint vékonyan a bõrbe kell masszírozni.

Tartalma: 1 tégely 50 ml krémet tartalmaz.

Összetevõk: Víz, Carpylic / Capric trigliceridek, Persea Gratissima, Cetearil alkohol, Fehérje fermentum, Dimethicone, Ceteth-20, Gliceril-sztearát, Tokoferil-acetát, Sztearil alkohol, Steareth-7, Steareth-10, Panthenol, Propilén glikol, Carbomer, Nátrium-hidroxid, Illatosító, Glicerin, PEG-8, Palmitoil oligopeptidek, EDTA, Fenoxi - etanol, Methil-, etil-, propil-, butil-, izobutilparaben, Metilkloro-izotiazolinon, Metil- izotiazolinon, Nátrium-dehidroacetát, Kálium-szorbát.

A termék növényi eredetû és nem tartalmaz vényköteles összetevõket.

r: 3 950 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.042 s