EZO PLAZA

Édesvíz könyvek alkategria

Édesvíz könyvkiadó könyvei!

A kategria termkei 1-6-ig, sszesen 6 db.

ANGYALI SZÁMOK
Az angyalaid egyrészt a gondolataidon, az érzéseiden, a szavaidon és a képzeleteden keresztül tudnak vezetni. Másrészt jeleken keresztül, így például nagyon kedvelik a számjegyeket és a számsorokat. Ezek sokszor egy-egy irányítószám, telefonszám, születési dátum vagy a pontos idõ formájában, esetleg máshogy jelennek meg elõtted. Aki töprengett már az ilyesféle számsorok jelentõsége fölött, az nincs egyedül. Angyal-szemináriumaimon is rengetegen kérdezték tõlem, hogy mit jelentenek e számok. Ez ösztönzött arra, hogy elmerüljek a Forrásba, és útmutatást kérjek a visszatérõ számsorok értelmezéséhez. Minden egyes szám sajátos rezgéssel bír, mely rezgés összefügg a jelentésével. Az angyalok arra emlékeztetnek bennünket, hogy mindannyian alkimisták vagyunk, és e mágiával képessé válunk álmaink megvalósítására. A szeminárium hallgatói örömmel vettek részt a számcsoportok megbeszélésében, és arra kértek, állítsak össze egy listát a számukra. A kérésnek nem álltam ellen. A szent számokból fakadó útmutatások kétségbevonhatatlan gyógyulásokat indítottak meg klienseimben. Célom, hogy az Angyali számokon keresztül még több ember figyeljen föl a Mennyei üzenetek fontosságára, amelyek új lehetõségekre mutatnak rá, tanítanak, és minden körülmények között tanáccsal szolgálnak. (A szerzõ)

Rgi ra: 2 790 Ft (Megtakarts 139 Ft!) r: 2 651 Ft

darabszm:
ANGYALI ÜZENETEK - AZ ANGYALBIRODALOM GYÓGYÍTÓ ÚTMUTATÁSAI
Az angyalok erõvel és szeretettel teli üzenetei segítenek hitrendszerünk és gondolkodásunk gyógyításában. Megtanítanak bennünket arra, hogyan használjuk szellemi érzékszerveinket látásra, hallásra és érzésre, hogy megismerjük a valódi világot, amely káprázatvilágunk gondjai-bajai mögött húzódik. Sok gyakorlati bölcsességet kínálnak nekünk, amelyeket azonnal alkalmazhatunk. Segítségükkel javíthatjuk baráti és szerelmi kapcsolatainkat, de gyógyírt ajánlanak a munkánkkal és az egészségünkkel kapcsolatos legtöbb gondunkra is. Ha hagyjuk, hogy magával ragadjon szépséges látásmódjuk, képesek leszünk átadni nekik negatív gondolatainkat, hogy megtisztítsák, majd a legtisztább formájukban visszaadják nekünk azokat.

Rgi ra: 2 790 Ft (Megtakarts 139 Ft!) r: 2 651 Ft

darabszm:
BELÉPÉSI PONT - ÚTLEVÉL AZ ÚJ VILÁGBA
Egy Új Világ várja, hogy megszülessen Solara újabb könyve jó lehetõség, hogy támpontokat kapjunk ebben a kissé egzaltált korban, amikor a tudás olyan mértékben ömlik ránk, hogy csak kapkodjuk a fejünket, és nem tudjuk, mit kezdjünk vele. Manapság sok szó esik a felemelkedésrõl és a dimenzióváltásról. Úgy tûnik, egyre gyakoribb a planetáris aktiválás, és mintha havonta nyílna egy-egy újabb csillagkapu. Bõvelkedünk elméletekben, amelyek az ufók beavatkozásától kezdve a fizikai testünkbõl való kiszabadulásig terjednek. De hova juttat bennünket a közelgõ felemelkedés? Talán egy nagy ûrhajóra vagy egy másik dimenzióba? Úgy tûnik, mindenki rendelkezik a válasz egy részével, ez a temérdek információ mégsem áramlik eléggé együtt ahhoz, hogy egy egységes egészt alkosson. A Belépési pont rendet teremt ebben a káoszban. Egy Új Világ várja, hogy megszülessen. Ezt fizikai testünkben kell megtapasztalnunk, ezen a bolygón. Az Új Világ egy olyan rezgéstartományban található, amelyet Láthatatlannak nevezünk. Ha fel akarjuk fedezni új jövõnket, ha sugárzóan erõ-, és szeretetteljes életet akarunk élni, meg kell tanulnunk megismerni a Láthatatlant. Ez a kézikönyv útlevélként szolgál, és belépést biztosít egy új területre, amelyet még nem ismerünk...

Rgi ra: 2 990 Ft (Megtakarts 149 Ft!) r: 2 841 Ft

darabszm:
GYÓGYÍTÁS TÜNDÉREKKEL - ÜZENETEK, MANIFESZTÁCIÓ ÉS SZERETET A TÜNDÉREK VILÁGÁBÓL
Dr. Doreen Virtue, a világhírû angyalmédium-írónõ ismét csodálatos világba kalauzol el bennünket. A tündérek a Földanya sejtelmes, de nagyon is valóságos õrangyalai. Õk gondoskodnak a természet, az állatok és a növények egészségérõl és biztonságáról, azonban egyre nagyobb szükségük van ránk, emberekre. A Gyógyítás tündérekkel Doreen személyes története arról, hogyan segítettek neki a tündérek megküzdeni egy fájdalmas válással, majd újjászületni és rátalálni az igazi spirituális szerelemre. Az írónõ megosztja velünk, mire tanították a delfinek, a sellõk és az elementálok birodalmának varázslatos teremtményei… és megtapasztalhatjuk, hogyan segítetnek bevonzani és megteremteni a saját csodáinkat, és meggyógyítani az egész életünket. "Ne félj hinni abban, amit nem látsz... Ne félj attól, hogy a képzeleted a bolondját járatja veled... Amint ott feküdtem, megértettem, hogy az egyedülléttõl való félelmem miatt sokkal hosszabb ideig maradtam a házasságomban, mint szerettem volna. Ekkor lepett meg az a vigasztaló és ismerõs érzés, amikor tündérek borítanak be. Eltávolítják és meggyógyítják a házasságom és a válás utáni fájdalmas és negatív maradványokat! - értettem meg örömmel és hálával. " Doreen Virtue

Rgi ra: 2 990 Ft (Megtakarts 149 Ft!) r: 2 841 Ft

darabszm:
ISTENNÕK ÉS ANGYALOK - BELÉPÉS EGY GYÓGYÍTÓ EREJÛ VILÁGBA
Ebben az elbûvölõ és igaz spirituális kalandregényben az olvasó a szerzõvel együtt barangol az angyalok, istennõk és felemelkedett mesterek gyógyító erejû világában. A rendkívüli szellemi felfedezõút során Doreen megismerkedik a sedonai izzasztókunyhó-szertartással, Hawaii varázslatos vizeivel, a glastonbury templom istennõjével, a polinéziai Moorea szigetével. Ahogy megnyílik e helyek bölcsességének, fontos dolgokra jön rá Lemuriával, a sellõemberekkel és az új Szivárvány gyerekekkel kapcsolatban. A kötet könnyen alkalmazható, gyakorlati útmutatója tanácsot ad, hogy bizonyos helyzetekben melyik istennõhöz, angyalhoz forduljunk segítségért, és serkenti a velünk született ezoterikus tehetségünk kibontakozását.

Rgi ra: 2 790 Ft (Megtakarts 139 Ft!) r: 2 651 Ft

darabszm:
NAPI ÚTMUTATÁS AZ ANGYALODTÓL - 365 ANGYALI ÜZENET SZÍVED MEGNYITÁSÁHOZ
Minden egyes oldal egy praktikus, emberközeli üzenetet tartalmaz az angyaloktól, amelyen keresztül segítenek, hogy csodás napod legyen - és miközben elolvasod, valószínûleg hallani és érezni is fogod saját angyalaid útmutatásait. Mindennap ellátnak egy tanáccsal, amely cselekvésre ösztönöz, vagy megmutatják, mire összpontosíts annak érdekében, hogy több békét és boldogságot teremts az életedben. A napi üzenetet egy gondolat vagy egy ima követi, amelynek segítségével tovább mélyítheted kapcsolatodat az angyalokkal.

Rgi ra: 3 390 Ft (Megtakarts 169 Ft!) r: 3 221 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.022 s