EZO PLAZA

Mandala veda könyvek alkategória

A Mandala veda könyveit mutatjuk itt be.

A kategória termékei 1-10-ig, összesen 30 db.

2012- VAN VÁLASZTÁSOD! ARKANGYALI ÚTMUTATÁS ÉS - GYAKORLATOK A KVANTUMUGRÁSRA -
A 2012-es év gyorsan közeleg és ezzel együtt jár a tudatban történő kvantumugrás lehetősége is. Mi lenne akkor, ha megengednéd magadnak annak elismerését, hogy egy isteni galaktikus küldetésben veszel részt? Mi van akkor, ha ez az utazás eonok óta megkezdődött, évezredeken keresztül bontakozott ki és most eljött az ideje, hogy hiperszonikus sebességre kapcsoljon?

Azért osztjuk meg veled ezt az információt, mert a titkok ideje lejárt. Készen állsz arra, hogy teljes mértékben felébredj az álomból? Készen állsz vagy sem, de ébredezel! Valójában ezért olvasod most ezt a könyvet is!

Mi történik a kapcsolatainkkal az energetikai újrahangolódás univerzális áramlatában?

Valóban elengedték az összes eddigi karmánkat? Honnan tudhatjuk, hogy a megfelelő ösvényt választottuk? Hogyan éljünk a szívünkből? Hogyan oldjuk meg a félelem-harag körforgását, mely végső soron a gyűlölethez vezet, és eltávolít isteni lényegünktől?

A korábbi évszázadoktól különbözően, a bolygó rezgésszintje most energetikai támogatást biztosít ahhoz, hogy felismerjük saját lényünk örökkévaló igazságát és ismét összekapcsolódjunk lelkünk tudásával.

Élvezd a könyvön keresztül megnyilvánuló arkangyali kommunikáció közvetlen csodáját. Használd a könyvben található energetikai gyakorlatokat, meditációkat, megerősítéseket, technikákat és tanácsokat, melyek segítenek szívből megérteni, átélni a felemelkedéshez vezető ösvény lépéseit energiameződ megnyitásán keresztül.

Üdvözlégy a galaktikus Öröm idejében, amikor az Utazók hazatérnek!

Ár: 2 651 Ft

darabszám:
A FÉNY KÍGYÓJA 2012 UTÁN
Drunvalo Melchizedek, Az Élet virágának ősi titka szerzője új könyvében hihetetlen föld körüli utazásra invitál, melynek során feltárja a Fény Korába vezető csodálatos eseményeket. Drunvalo útja, mely a Föld Kundalinijének mozgását követi, egyesíti magában Don Juan tanításait, A Gyűrűk Ura mágikus világát és Indiana Jones kalandjait.

Ár: 2 651 Ft

darabszám:
A SZÍVCSAKRA MEGNYITÁSA - KAPCSOLATAINK ÚJ DIMENZIÓBA EMELÉSE ÉS KITELJESEDÉSE
Egy életen belül több lélektárssal is találkozhatunk. A szeretet mágneses vonzódás, egymás felé von, és úgy egyesít bennünket egy másik lénnyel, hogy teljesnek érezzük magunkat. Ha célod mélyebben megérteni jelenlegi és jövőbeli kapcsolataidat, akkor a szívcsakra megnyitása segíthet meggyógyítani mind magadat, mind a megterhelő, válságos összefonódásokat életed minden területén. Megtanít arra, hogyan válassz olyan társakat, akik mellett a belső békesség állapotában élhetsz és az lehetsz, aki valójában vagy. A szívcsakra megnyitása által láthatunk a szívünkkel és az univerzummal harmóniában járhatjuk utunkat megtöltekezve életerővel.

Ár: 2 651 Ft

darabszám:
ÁTKELÉS A HATÁRON - KRYON TANÍTÁSA VI.
Napjainkban a spirituális feladat nagymértékben megváltozik. A fölkészülési idő immár véget ért, mostantól a bolygó rezgés­szintjének tudatos emelése a feladat. Egy fénymunkás a feladat végzése során a saját maga teremtette leckéken dolgozza ke­resztül magát a valós földi tér-időben.
Kryon tanítása szerint, az emberi dualitás ahhoz a lét-lénye­günkhöz tartozik, melyet a bolygóra érkezéshez választottunk, és amely alacsonyabb rezgésszintű belső angyalunknál. A dua­litás úgy lett megtervezve, hogy tompítsa a bennünk lévő lelki-szellemi erőket. Ez a részünk a hitetlen Tamás, aki kételkedve fogad minden spirituális dolgot. A Föld bolygó mágneses hálója tartja fenn világ korszakok óta a dualitás szintjét változatlan és kiegyensúlyozott szinten.


Ár: 2 651 Ft

darabszám:
AZ ATLANTISZI THOTH SMARAGDTÁBLÁI
Ezen ősi szöveg roppant jelentőségű forrása a tudásnak. A transzcendentális tudatosság el­térő szintjein íródott, nagyszerű lehetőség, pótolhatatlan segítség azok számára, akik az igaz, szeretettel, odaadással telített élet gyönyörű misztériumai után kutatnak. A Föld csak látszólag anyagi fogalom, mindenki olyan tér-idő keretek között él, amilyen a tudati megvalósítása. A Smaragd Táblák írója Thoth, Atlantisz egykori papkirálya, aki az első egyiptomi kolóniát alapította, az anyaország alámerülése után, éppen az atlantiszi ókor lelki műveltségének át­mentése érdekében.

Ár: 2 366 Ft

darabszám:
AZ EMBERI LÉLEK ALKÍMIÁJA - KRYON TANÍTÁSA III.
Útmutató egy új emberré váláshoz...
Valamennyien közülünk, akik az ősi idők részesei voltak, lé­nyük legmélyén őrzik az emlékét és félelmét az akkori világ pusztulásának, valamennyi felismerésével és döbbenetével együtt.
Lemuria és Atlantisz félelemcsíráit hordozzuk, az egykori isme­rős érzéseket a jelenben újraélve. A karma most azonban nem feloldhatatlan félelmet, hanem benső tudatosodással megoldható feladatot jelent.
A lelki-szellemi kultúra sajátos vonása, hogy nem szólhat egyszerre mindenkihez, nem lehet érthető, csak egy bizonyos megvalósítást már elért emberi lény számára. Úgy tűnik olyan korszak küszöbén állunk, amiben az információ sokkal tisztábbá és érthetőbbé válik. A múltban az ismeretek hatalmas része alapult fiktív feltevéseken és tévedésen, a jelenben azonban van lehetőség azok hiteles kiigazítására. Korunk új esélyeket kínál az emberiség számára, hogy az elmúlt két évezred után végre a tanítás lényegét bensejében megvalósítva, újjászülethessen a szeretet egy magasabb szintjén. Ezen benső kibontakozás üteme nagymértékben függ a Krisztus-háló Földre bocsátott sugárzásától. Ez a sugárzó energiamező Jézus könyörületéből és minket felemelni vágyó szándékából keletkezett a Föld körül. Az átalakulás folyamatában, az emberiségnek nehézségekkel kell számolnia, mert meg kell tanulnia, hogy ne csupán az ideiglenes, fizikai testével azonosítsa magát. Mindannyian túl fogunk jutni rajta, mert éppen ennek megértése e nehéz korszak spirituális ajándéka. Kryon harmadik kötete üzenet arról, hogy a Legfelsőbb Lélek sohasem hagy magunkra.

Ár: 2 366 Ft

darabszám:
AZ ÖREGEDÉS MŰVÉSZETE
Manapság nem könnyű öregnek lenni, sem megöregedni. Fiatalos és fogyasztás-orientált társadalmunkban az öregedés a testi-lelki szenvedések kifogyhatatlan forrása, ezért a legtöbben harcba szállnak az elkerülhetetlennel, és különféle módokon próbálnak fiatalok maradni. A nyugati kultúrákban, ahol az információt többre értékelik, mint a bölcsességet, az öregember ósdivá válik, mint a tegnapi komputer. Ezzel együtt ugyanakkor az igazi kincset is sutba dobjuk: a bölcsességet, amely az emberi élet azon kevés dolgai közé tartozik, amelyek a korral nem csökkennek, éppen ellenkezőleg: gyarapodnak.

Ár: 2 651 Ft

darabszám:
BELSŐ NAP CD MELLÉKLETTEL
Csongrádi Kata - számos népszerű musical írója ésfőszereplője, olyan sikerkönyvek szerzője, mint a Ne addfel!, Millió rózsaszál - Szeress úgy, mint a Nap!- évek óta adja át a Belső Nap elméletét és gyakorlatát, amely azóta rengeteg ember életét változtatta meg. Az izgalmas kisregény a maják földjére kalauzolva tárja fel a Nap-tudás ősi ereáetét, a meditációs CD- melléklet pedig a rendkívül hatásos meditációs tech- nikát tartalmazza az írónő tolmácsolásában. „Most, amikor szinte belebetegszünk mindennapi félelmeinkbe, bizonytalanságunkba, negatív érzelmeinkbe, égetően nagy szükségünk van egy biztos pont- ra, amiben megkapaszkodhatunk. Kívül keressük a har- mónia, a boldogság, a testi-lelki egészség titkát, pedig a titok a bennünk lévő Belső Nap! Nem kell mást ten- nünk, mint felismerni, tudatosítani, felerősíteni és tovább sugározni a mindannyiunk szívében ott rejlő Isteni Szikrát, amit a Földre születésünkkor kaptunk az Egiektől!" (Csongrádi Kata) Nem csoda, hogy közös elmélyüléssel egybe- kötött népszerű közönségtalálkozók után sokan szeretnék „hazavinni" az élőben elhangzott meditá- ciókat. Ennek a kívánságnak tesz eleget a jelen kiadás hiszen ez a mű közkívánatra született!

Ár: 2 841 Ft

darabszám:
BÚZAFŰ - ÉLŐ ÉTELEK
Van egy keleti mondás, mely szerint: "néha a legegyszerűbb dolgok tűnnek a legnehezebbnek". Így van ez az egészség alapjául szolgáló táplálkozás kérdéskörével is. Azonban a mai kor zavaros körülményei közt is csodálatos eredmények alappillére, a fiatalos életerő és természetes egészség szerény hordozója, a búza. Nyelvünk életnek nevezi civilizációnk e nélkülözhetetlen növényét. De ki ismeri ma már a letűnt évezredek titkát, az ősi Egyiptom, a jógikus India, Sumer és az esszénusok bölcsességét, mely szerint a búza egyetemes hordozója az életnek? E könyvből tényleges, gyakorlati tudáshoz jutunk egészségünk fenntartásához, helyreállításához, gyógyszerek és mesterséges vegyi anyagok nélkül. Kötetünk egészséget és harmóniát kínál minden olvasójának, egyszerűen és olcsón, hiszen néha a kevesebb a több.

Régi ára: 2 290 Ft (Megtakarítás 114 Ft!) Ár: 2 176 Ft

darabszám:
CSÍRAÉTELEK
Itt az ideje, hogy a csírákba beleszeressünk! Az egészség fenntartásának egyik legjobb módszere és legmagasabb szintje az élő ételek, főként a csírák fogyasztása. A csírák termesztése egyszerű és olcsó, ám a legfontosabb érv, ami a csírák mellett szól, hogy rengeteg tápanyagot és energiát raktároznak, "rákellenes" vitaminok képződésében pedig soha semmi nem múlhatja felül őket. Egy egyedülállóan hasznos és szórakoztató könyv, a csíratermesztés egyik felfedezőjétől, a világhírű Viktoras Kulvinskastól!

Régi ára: 1 990 Ft (Megtakarítás 99 Ft!) Ár: 1 891 Ft

darabszám:

Következő oldal Utolsó oldal


2005 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.028 s