TERMÉKAJÁNLÓ
TERMÉKAJÁNLÓ

Schwikker

Multivitaminok alkategória

Multivitaminok

A kategória termékei 1-3-ig, összesen 3 db.

Full spectrum
Multivitamin – multiegĂ©szsĂ©g  
A kĂŒlönbözĂ” vitaminok a legtöbb Ă©lettani folyamatban egyĂŒttesen fejtik ki hatĂĄsukat. Egy tabletta Full Spectrumban hozzĂĄfĂ©rhetĂ” a legtöbb hasznos anyag, amire Önnek szĂŒksĂ©ge lehet. A szĂŒksĂ©ges vitaminok mellett ezek egymĂĄshoz viszonyĂ­tott arĂĄnyĂĄra is figyeltĂŒnk; a kĂ©szĂ­tmĂ©nyt ĂĄsvĂĄnyi anyagokkal is kiegĂ©szĂ­tettĂŒk, hogy optimĂĄlis hatĂĄst Ă©rjen el hasznĂĄlata sorĂĄn.

RohanĂł vilĂĄgunkban egyre több embernek fontos az egyszerĂ» felhasznĂĄlhatĂłsĂĄg, a praktikus kiszerelĂ©s. Ez a kĂ©szĂ­tmĂ©ny egy tablettĂĄban tartalmazza a szervezet egĂ©szsĂ©ges mĂ»ködĂ©sĂ©t tĂĄmogatĂł vitaminokat, valamint ĂĄsvĂĄnyi anyagokat, egymĂĄshoz kĂ©pest optimĂĄlis arĂĄnyban Ă©s a felszĂ­vĂłdĂĄst elĂ”segĂ­tĂ” szerves kötĂ©sĂ» (kelĂĄt) formĂĄban. Sokunkban a kelĂĄtkĂ©pzĂ©s termĂ©szetes folyamata nem elĂ©g hatĂ©konyan megy vĂ©gbe, Ă©s ebben az esetben  az elfogyasztott ĂĄsvĂĄnyi kiegĂ©szĂ­tĂ”k alig hasznosulnak. A szervezetbe kerĂŒlĂ” szervetlen vasnak pĂ©ldĂĄul csak a 2–10 szĂĄzalĂ©ka szĂ­vĂłdik fel. Az aminosav-kelĂĄtok formĂĄjĂĄban testbe jutĂł ĂĄsvĂĄnyi anyagok könnyebben felszĂ­vĂłdnak, ezĂĄltal jobban hasznosulnak. Az ĂĄsvĂĄnyi anyagokat szervezetĂŒnk nem kĂ©pes elÔållĂ­tani, tehĂĄt kizĂĄrĂłlag Ă©tkezĂ©ssel juthatunk hozzĂĄjuk. A kĂ©szĂ­tmĂ©ny az összes fontos vitamint is tartalmazza, amelyek hozzĂĄjĂĄrulnak Ă©letfolyamataink optimĂĄlis mĂ»ködĂ©sĂ©hez.
A Full Spectrum az Ășgynevezett kĂ©sleltetett hatĂĄsĂș kĂ©szĂ­tmĂ©nyek közĂ© tartozik. Ezekben a kĂ©szĂ­tmĂ©nyekben a hatĂłanyagokat olyan hordozĂłanyagba ĂĄgyazzĂĄk, amely lehetĂ”vĂ© teszi a 8-12 ĂłrĂĄn ĂĄt tartĂł felszĂ­vĂłdĂĄst, Ă­gy a vitaminok Ă©jjel-nappal megfelelĂ” mĂ©rtĂ©kben vannak jelen a vĂ©rben. Ez kĂŒlönösen a vĂ­zben oldĂłdĂł vitaminok esetĂ©ben fontos, mert ezek gyorsan kiĂŒrĂŒlhetnek a szervezetbĂ”l.

FIGYELEM!
A legtöbb komplex kĂ©szĂ­tmĂ©ny a teljes B-komplexet is tartalmazza elĂ©g nagy dĂłzisban. Ha valaki ilyet szed, felesleges mĂ©g kĂŒlön B-vitamint is fogyasztania, hacsak valamilyen betegsĂ©g vagy erĂ”s stressz ezt nem indokolja.
Komplex vitaminkĂ©szĂ­tmĂ©ny szedĂ©se esetĂ©n a vizelet jellegzetes szĂ­nĂ»vĂ© Ă©s szagĂșvĂĄ vĂĄlhat a vitaminkĂ©szĂ­tmĂ©ny B-komplex tartalma miatt!
A glutaminsav az arra tĂșlĂ©rzĂ©keny embereknĂ©l allergiĂĄs reakciĂłt vĂĄlthat ki. Ilyen esetben a kĂ©szĂ­tmĂ©ny szedĂ©sĂ©t fel kell fĂŒggeszteni.

Ár: 3 550 Ft

darabszám:
New Life - Új Ă©let
Egy Ășj Ă©let kezdetĂ©n
A nĂ”k Ă©letĂ©nek vannak olyan szakaszai, amikor tĂĄpanyagszĂŒksĂ©gletĂŒk eltĂ©r az ĂĄtlagemberĂ©tĂ”l. A terhes Ă©s szoptatĂł anyĂĄk vitamin- Ă©s ĂĄsvĂĄnyianyag-igĂ©nye is megnövekszik. Az optimĂĄlis vitaminellĂĄtottsĂĄg nemcsak az anya egĂ©szsĂ©gĂ©nek fenntartĂĄsĂĄhoz, hanem a magzat egĂ©szsĂ©ges fejlĂ”dĂ©sĂ©hez is fontos.
 

A zavartalan terhessĂ©g Ă©s a gyermek egĂ©szsĂ©ges fejlĂ”dĂ©sĂ©nek egyik feltĂ©tele az anya megfelelĂ” tĂĄpanyag-, illetve vitamin- Ă©s ĂĄsvĂĄnyianyag-ellĂĄtottsĂĄga. A terhes nĂ”knek a vĂĄrandĂłssĂĄg idĂ”szakĂĄban megnövekszik a vitamin- Ă©s ĂĄsvĂĄnyianyag-szĂŒksĂ©glete. A vasszĂŒksĂ©glet a terhessĂ©g mĂĄsodik felĂ©ben a fokozott vĂ©rkĂ©pzĂ”dĂ©s miatt nagyobb. Ezzel pĂĄrhuzamosan megnövekszik a C-vitamin-igĂ©ny is, mely nem csak antioxidĂĄns Ă©s az immunrendszer egĂ©szsĂ©gĂ©t vĂ©dĂ” vitamin, a vas felszĂ­vĂłdĂĄsĂĄt is segĂ­ti. A folsav nĂ©lkĂŒlözhetetlen az egĂ©szsĂ©ges sejtosztĂłdĂĄshoz, illetve a magzati velĂ”csĂ” normĂĄl struktĂșrĂĄjĂĄnak kialakulĂĄsĂĄhoz, valamint a vĂ©rkĂ©pzĂ©shez. SzĂŒksĂ©glete kb. 100%-kal nĂ” a vĂĄrandĂłssĂĄg idejĂ©n. A B-vitamin-csalĂĄd tagjaibĂłl kb. 25-30%-kal nĂ” meg a szĂŒksĂ©glet. KalciumbĂłl a kismamĂĄk szintĂ©n fokozott bevitelre szorulnak, hiszen a magzat egĂ©szsĂ©ges csont- Ă©s fogfejlĂ”dĂ©sĂ©hez nagyobb mennyisĂ©gre van szĂŒksĂ©g. Ugyanez vonatkozik a magnĂ©ziumra is, amely szintĂ©n a csontok Ă©s fogak normĂĄl szerkezetĂ©t segĂ­ti elĂ”, valamint a szervezet kalcium-nĂĄtrium-kĂĄlium egyensĂșlyĂĄĂ©rt is felel. Fontos megemlĂ­teni, hogy –kĂŒlönösen tervezett babavĂĄrĂĄs esetĂ©n – nemcsak a terhessĂ©g alatti vitamin- Ă©s ĂĄsvĂĄnyianyag-bevitelre kell ĂŒgyelni, hanem a fogantatĂĄskor a szervezet vitaminraktĂĄrainak telĂ­tettsĂ©ge is fontos. CĂ©lszerĂ» tehĂĄt tervezett babavĂĄrĂĄskor mĂĄr a fogantatĂĄst megelĂ”zĂ”en feltölteni raktĂĄrainkat!

FIGYELEM!
A terhes és szoptató anyåknak készített speciålis termékek szedését a kezelÔorvossal meg kell beszélni, fÔleg akkor, ha mås gyógyszer vagy vitamin fogyasztåsa is javasolt.

Ár: 5 575 Ft

darabszám:
Senior Formula - Multivitamin 50 Ă©v felett
Multivitamin kĂ©szĂ­tmĂ©ny speciĂĄlisan 50 Ă©v felettiek szĂĄmĂĄra. Az idĂ”sebb korosztĂĄly igĂ©nyeit figyelembe vĂ©ve tartalmazza a vitaminokat, nyomelemeket Ă©s ĂĄsvĂĄnyi anyagokat, amelyek segĂ­thetnek a korral jĂĄrĂł problĂ©mĂĄk enyhĂ­tĂ©sĂ©ben, a közĂ©rzet javĂ­tĂĄsĂĄban Ă©s az öregedĂ©si folyamatok lassĂ­tĂĄsĂĄban. KelĂĄt kötĂ©sĂ», jĂł felszĂ­vĂłdĂĄsĂș kĂ©szĂ­tmĂ©ny.
Az Ă©letkor elĂ”rehaladtĂĄval a szervezet vitaminigĂ©nye megvĂĄltozik. A kiegyensĂșlyozatlan tĂĄplĂĄlkozĂĄs, a csökkent felszĂ­vĂłdĂĄs Ă©s a kĂŒlönbözĂ” betegsĂ©gek gyakran hiĂĄnyĂĄllapothoz vezetnek. A hiĂĄnyĂĄllapot következtĂ©ben panaszok jelentkeznek: kimerĂŒltsĂ©g, Ă©tvĂĄgytalansĂĄg, gyengesĂ©g, fĂĄradĂ©konysĂĄg. A szervezet vitamin- Ă©s ĂĄsvĂĄnyianyag-igĂ©nyĂ©t tovĂĄbb fokozzĂĄk egyes betegsĂ©gek Ă©s mĂ»tĂ©ti beavatkozĂĄsok. 50 Ă©v felett a szervezet ellenĂĄllĂł-kĂ©pessĂ©ge csökken, ezĂĄltal a meghĂ»lĂ©ses Ă©s influenzĂĄs megbetegedĂ©sek gyakorisĂĄga növekszik. Az anyagcsere mĂĄr nem tökĂ©letes, gyakran jelentkeznek emĂ©sztĂ©si problĂ©mĂĄk, hasmenĂ©s, gyulladĂĄsos bĂ©lbetegsĂ©gek, gyomorĂ©gĂ©s stb. Az idĂ”sek jelentĂ”s rĂ©szĂ©nĂ©l kialakul a 2. tĂ­pusĂș cukorbetegsĂ©g, melynek kezelĂ©se szigorĂș diĂ©tĂĄval pĂĄrosul. A gyĂłgyszerek folyamatos szedĂ©se, ami nĂ©lkĂŒl szinte elkĂ©pzelhetetlen egy idĂ”s ember Ă©lete, tovĂĄbb sĂșlyosbĂ­tja a hiĂĄnyĂĄllapotot. Éppen ezĂ©rt idĂ”s korban a vitaminok Ă©s ĂĄsvĂĄnyi anyagok pĂłtlĂĄsĂĄra fokozottan szĂŒksĂ©g van az egĂ©szsĂ©g megĂ”rzĂ©sĂ©hez Ă©s az Ă©letminĂ”sĂ©g javĂ­tĂĄsĂĄhoz. A vitaminok Ă©s ĂĄsvĂĄnyi anyagok mellett olyan termĂ©szetes eredetĂ» tĂĄplĂĄlĂ©k-kiegĂ©szĂ­tĂ” is hozzĂĄjĂĄrulhat az egĂ©szsĂ©g megĂ”rzĂ©sĂ©hez, mint a Gingko biloba pĂĄfrĂĄnyfenyĂ”. Ez a kĂŒlönleges antioxidĂĄns javĂ­tja a memĂłriĂĄt, serkenti az agy mĂ»ködĂ©sĂ©t, jĂł hatĂĄsĂș depressziĂł, szorongĂĄs Ă©s migrĂ©n esetĂ©n. JavĂ­tja a perifĂ©riĂĄs vĂ©rkeringĂ©st Ă©s az agy vĂ©rellĂĄtĂĄsĂĄt. SegĂ­t meggĂĄtolni a vĂ©rlemezkĂ©k összetapadĂĄsĂĄt, tehĂĄt a vĂ©rrögkĂ©pzĂ”dĂ©st. NormalizĂĄlhatja a vĂ©rnyomĂĄst, ami idĂ”s korban kĂŒlönösen fontos.
EgĂ©szsĂ©g korhatĂĄr nĂ©lkĂŒl.

Ár: 4 470 Ft

darabszám:

2005 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.040 s