TERMÉKAJÁNLÓ
TERMÉKAJÁNLÓ

Schwikker

AntioxidĂĄnsok alkategória

AntioxidĂĄnsok

A kategória termékei 1-7-ig, összesen 7 db.

Beta Carotene
TermĂ©szetes megĂșjulĂĄs
A bĂ©ta-karotinbĂłl szervezetĂŒnk szĂŒksĂ©gletĂ©nek megfelelĂ” mennyisĂ©gĂ» A-vitamint ĂĄllĂ­t elĂ”.
A béta-karotin fontos szerepet jåtszik a többszörösen telítetlen zsírsavak szabad gyökökkel szembeni védekezésében, segít megÔrizni a sejtek normål mûködését.
 

A bĂ©ta-karotin a karotinoidok csoportjĂĄba tartozik, Ă©s kĂ©t jelentĂ”s funkciĂłt tölt be. EgyfelĂ”l mint antioxidĂĄns vegyĂŒlet hozzĂĄjĂĄrul a szervezetben zajlĂł kĂĄros oxidatĂ­v folyamatok gĂĄtlĂĄsĂĄhoz, segĂ­tve ezzel a sejtek, szövetek Ă©psĂ©gĂ©nek megtartĂĄsĂĄt; mĂĄsrĂ©szrĂ”l az A-vitamin egyik provitaminja. Ez azt jelenti, hogy szervezetĂŒnk – szĂŒksĂ©gleteinek megfelelĂ”en – a mĂĄjban ĂĄtalakĂ­tja vitaminnĂĄ. Az ĂĄtalakĂ­tĂĄs utĂĄn legnagyobb rĂ©sze itt is raktĂĄrozĂłdik. Az ĂĄtalakĂ­tĂĄsban, illetve a felszĂ­vĂłdĂĄsban telĂ­tetlen zsĂ­rsavak mĂ»ködnek közre, ezĂ©rt azt javasoljuk, hogy a kĂ©szĂ­tmĂ©nyt Ă©tkezĂ©s közben vegyĂ©k be.
A bĂ©ta-karotin szinte minden zöldsĂ©gben Ă©s gyĂŒmölcsben megtalĂĄlhatĂł, legĂ©rtĂ©kesebb forrĂĄsa a sĂĄrgarĂ©pa, a sĂŒtĂ”tök, a salĂĄta, a gyĂŒmölcsök közĂŒl pedig a sĂĄrgadinnye, a kajszibarack Ă©s a narancs.
Az A-vitamin provitaminjai közĂŒl a bĂ©ta-karotin a legaktĂ­vabb vegyĂŒlet. ErĂ”teljes antioxidĂĄns hatĂĄsa mellett hozzĂĄjĂĄrul a bĂ”r, a nyĂĄlkahĂĄrtya Ă©s a szem egĂ©szsĂ©gĂ©hez, az idegrendszer normĂĄlis mĂ»ködĂ©sĂ©hez, valamint az egĂ©szsĂ©ges csontkĂ©pzĂ”dĂ©shez.

FIGYELEM!
Folyamatos szedĂ©s esetĂ©n a tenyĂ©r Ă©s a talp bĂ”re kissĂ© megsĂĄrgulhat (narancshĂ©jbĂ”r – aurantiasis cutis), ezĂ©rt Ă©rdemes öt nap utĂĄn kĂ©t nap szĂŒnetet tartani. A jelensĂ©g nem tĂ©vesztendĂ” össze a sĂĄrgasĂĄggal (icterus), hiszen a bĂ©ta-karotin tĂșladagolĂĄsa nem okoz rossz közĂ©rzetet, Ă©s a szemfehĂ©rje sem sĂĄrga szedĂ©sekor.
A koleszterinszintet csökkentÔ szerek (szója, fokhagyma) és egyes savlekötÔk csökkenthetik az A-vitamin felszívódåsåt.
TerhessĂ©g Ă©s szoptatĂĄs folyamĂĄn megnĂ” a szervezet bĂ©takarotin-szĂŒksĂ©glete, de – kĂŒlönösen a terhessĂ©g alatti alkalmazĂĄs elĂ”tt – kĂ©rje ki orvosa vĂ©lemĂ©nyĂ©t.
DohĂĄnyzĂłk, illetve azbeszttel dolgozĂłk szĂĄmĂĄra a magas bĂ©ta-karotin tartalmĂș Ă©trend-kiegĂ©szĂ­tĂ”k alkalmazĂĄsa nem javasolt.

Ár: 5 890 Ft

darabszám:
Lutein
SzemĂŒnk fokozottan ki van tĂ©ve a kĂĄros környezeti hatĂĄsoknak. Ilyen pĂ©ldĂĄul az ultraibolya-sugĂĄrzĂĄs, a tĂ©vĂ©kĂ©pernyĂ” Ă©s a szĂĄmĂ­tĂłgĂ©p-monitorok közvetlen hatĂĄsa. De a sejtek anyagcserĂ©jĂ©nek mellĂ©ktermĂ©kekĂ©nt keletkezĂ” szabad gyökök is kĂĄros hatĂĄssal vannak szemĂŒnkre. Az antioxidĂĄns vegyĂŒletek – pĂ©ldĂĄul a karotinoidok – hatĂ©konyan lĂ©pnek fel ezek ellen a szabad gyökök ellen.
A lutein is ilyen antioxidĂĄns vegyĂŒlet, mely szervezetĂŒnkbe kerĂŒlve – a felszĂ­vĂłdĂĄst követĂ”en – a szem kĂ©t terĂŒletĂ©n halmozĂłdik fel: a szemideghĂĄrtya (retina) sĂĄrgafoltjĂĄn (makula), valamint a szemlencsĂ©ben. A lutein mennyisĂ©ge egyenes arĂĄnyban ĂĄll a makula pigmentsĂ»rĂ»sĂ©gĂ©vel, melynek kulcsszerepe van a szembe jutĂł kĂĄros sugarak (pĂ©ldĂĄul a kĂŒlönösen veszĂ©lyes UV-spektrum fölötti tartomĂĄnyban elhelyezkedĂ” Ășgynevezett kĂ©k fĂ©ny) kiszĂ»rĂ©sĂ©ben.  
A lutein a szem egĂ©szsĂ©ge szempontjĂĄbĂłl kiemelkedĂ”en fontos. AntioxidĂĄns hatĂĄsa miatt hatĂ©konyan gĂĄtolja a zsĂ­rok peroxidĂĄciĂłjĂĄt, ezĂ©rt kulcsfontossĂĄgĂș szerepet tölt be a szem vĂ©delmĂ©ben is. E kivĂĄlĂł hatĂĄsa termĂ©szetesen nemcsak a szemben, hanem mĂĄs szervekben Ă©s anyagcsere-folyamatokban is Ă©rvĂ©nyesĂŒl.  
A lutein az a korszerĂ» Ă©trend-kiegĂ©szĂ­tĂ”, amelynek folyamatos fogyasztĂĄsĂĄval sokat tehetĂŒnk szemĂŒnk Ă©psĂ©gĂ©Ă©rt. Napi 1 kapszula (6 mg) lutein elfogyasztĂĄsa az egĂ©szsĂ©ges Ă©letmĂłd keretein belĂŒl hozzĂĄjĂĄrulhat a szem egĂ©szsĂ©gĂ©nek megĂ”rzĂ©sĂ©hez.

Ár: 8 245 Ft

darabszám:
Mega B-Complex
A B-vitamin csoportba tartozĂł összes vitamint nagy dĂłzisban tartalmazĂł, folyamatos felszĂ­vĂłdĂĄsĂș (timed release) tabletta. Fokozottan ajĂĄnlott hiĂĄnyĂĄllapot esetĂ©n. HajhullĂĄs, szĂĄraz bĂ”r, töredezĂ”, fĂ©nytelen körmök esetĂ©n a hatĂłanyagok a fenti panaszok enyhĂ­tĂ©sĂ©re is alkalmazhatĂłk.
VĂ­zben oldĂłdĂł vitaminok. Tiamin (B1-vitamin): jelentĂ”s szerepet jĂĄtszik a szĂ©nhidrĂĄt-anyagcserĂ©ben, valamint az izmok Ă©s az idegrendszer zavartalan mĂ»ködĂ©sĂ©hez elengedhetetlen. Riboflavin (B2-vitamin): a vas beĂ©pĂ­tĂ©sĂ©ben (hemoglobin-kĂ©pzĂ©s), a fehĂ©rjeszintĂ©zisben, a zsĂ­r- Ă©s szĂ©nhidrĂĄtlebontĂĄsban jĂĄtszik szerepet. Niacinamid (B3-vitamin): a biolĂłgiai oxidĂĄciĂłban, az energiatermelĂ©sben, a szĂ©nhidrĂĄtok Ă©s a zsĂ­rok lebontĂĄsĂĄban Ă©s felĂ©pĂ­tĂ©sĂ©ben tölt be lĂ©nyeges szerepet. NĂ©lkĂŒlözhetetlen az emĂ©sztĂ”rendszer Ă©s az idegrendszer normĂĄlis mĂ»ködĂ©sĂ©hez, valamint az egyes hormonok szintĂ©zisĂ©hez. Folsav (B4-vitamin): mĂĄs vitaminokkal egyĂŒtt rĂ©szt vesz a vörösvĂ©rtestek kĂ©pzĂ©sĂ©ben, javĂ­tja a vasfelszĂ­vĂłdĂĄs hatĂĄsfokĂĄt. ElĂ”segĂ­ti egyes aminosavak anyagcserĂ©jĂ©t Ă©s a nukleinsavak szintĂ©zisĂ©t. Tapasztalatok szerint a folsav hiĂĄnya a terhessĂ©g korai szakaszĂĄban szĂŒletĂ©si rendellenessĂ©gekhez vezethet (pl. nyitott gerinc). PantotĂ©nsav (B5-vitamin): rĂ©szt vesz a szĂ©nhidrĂĄtok Ă©s a zsĂ­rok energiĂĄvĂĄ valĂł ĂĄtalakĂ­tĂĄsĂĄban. ElĂ”segĂ­ti a hĂĄmrĂ©tegek felĂ©pĂ­tĂ©sĂ©t, befolyĂĄsolja a hajnövekedĂ©st. LĂ©tfontossĂĄgĂș a mellĂ©kvesĂ©k normĂĄlis mĂ»ködĂ©sĂ©hez. Piridoxin (B6-vitamin): szĂĄmos enzim alkotĂłrĂ©szekĂ©nt rĂ©szt vesz az aminosavak, az esszenciĂĄlis zsĂ­rsavak Ă©s a vas anyagcserĂ©jĂ©ben. Biotin (B7-vitamin ): szĂĄmos olyan enzim alkotĂłrĂ©sze, amely szerepet jĂĄtszik a fehĂ©rje-, a szĂ©nhidrĂĄt- Ă©s a zsĂ­ranyagcserĂ©ben. Kolin (B8-vitamin): elĂ”segĂ­ti a zsĂ­rsavak felhasznĂĄlĂĄsĂĄt a szervezetben, vĂ©d a mĂĄj elzsĂ­rosodĂĄsa ellen, valamint megakadĂĄlyozza a koleszterin lerakĂłdĂĄsĂĄt az Ă©rfalakra. Inozitol (B9-vitamin): a haj növekedĂ©sĂ©ben Ă©s az Ă©relmeszesedĂ©s megakadĂĄlyozĂĄsĂĄban Ă©s az idegingerĂŒletek tovĂĄbbĂ­tĂĄsĂĄban van szerepe. ZsĂ­rbontĂł anyag. Para-amino-benzoesav (B10-vitamin): rĂ©szt vesz a vasanyagcserĂ©ben, a vörösvĂ©rtestek lĂ©trejöttĂ©ben. ElĂ”segĂ­ti a folsavkĂ©pzĂ”dĂ©st Ă©s a pantotĂ©nsav felszĂ­vĂłdĂĄsĂĄt. Ciano-kobalamin (B12-vitamin): szerepe a fehĂ©rjeszintĂ©zisben, a szĂ©nhidrĂĄtok Ă©s a zsĂ­rsavak anyagcsere-folyamataiban, valamint a vörösvĂ©rtestek kĂ©pzĂ©sĂ©ben jelentĂ”s. NövekedĂ©st serkentĂ”, Ă©tvĂĄgyjavĂ­tĂł.
ErÔteljes segítség.

Ár: 9 645 Ft

darabszám:
Mega Protect 4 Life
RendkĂ­vĂŒl komplex antioxidĂĄns kĂ©szĂ­tmĂ©ny, amely az ismert antioxidĂĄns hatĂĄsĂș vitaminokon Ă©s nyomelemeken kĂ­vĂŒl zöld tea kivonatot, CoQ10-et, növĂ©nyi karotinoidokat Ă©s aminosavakat is tartalmaz. KĂŒlönleges hatĂłanyaga a Ginkgo biloba kivonat. Az összetevĂ”k biztosĂ­tjĂĄk a szervezet vĂ©dekezĂ” mechanizmusainak hatĂ©kony mĂ»ködĂ©sĂ©t.

AntioxidĂĄnsoknak nevezzĂŒk azokat az anyagokat, amelyek segĂ­tenek a kĂĄros szabadgyökök megkötĂ©sĂ©ben. KĂŒlönleges antioxidĂĄns hatĂłanyag a Ginkgo biloba pĂĄfrĂĄnyfenyĂ”, amely a Föld törtĂ©netĂ©nek legidĂ”sebb fĂĄja. MĂĄr 200 milliĂł Ă©vvel ezelĂ”tt, a dinoszauruszok korĂĄban is lĂ©tezett, azĂłta alig vĂĄltozott, Ă­gy akĂĄr Ă©lĂ” kövĂŒletnek is tekinthetjĂŒk. LevelĂ©t Ă©s magvait mĂĄr az Ă”si kĂ­nai orvoslĂĄs is alkalmazta elsĂ”sorban az asztma, a hörgĂ”k Ă©s a tĂŒdĂ” betegsĂ©geinek gyĂłgyĂ­tĂĄsĂĄra, valamint a perifĂ©riĂĄs vĂ©rkeringĂ©snek Ă©s az agy vĂ©rellĂĄtĂĄsĂĄnak javĂ­tĂĄsĂĄra. Korunk tudomĂĄnya is elismeri a Ginkgo szĂ©leskörĂ» egĂ©szsĂ©gvĂ©dĂ” hatĂĄsĂĄt, EurĂłpĂĄban ma az egyik legelterjedtebb termĂ©szetes eredetĂ» tĂĄplĂĄlĂ©k-kiegĂ©szĂ­tĂ”. Az ubikinon a legismertebb antioxidĂĄns hatĂłanyag. AntioxidĂĄns vitaminok a retinol, bĂ©ta-karotin, C- Ă©s E-vitamin. A nyomelemek közĂŒl a szelĂ©n, a cink Ă©s a mangĂĄn rendelkezik antioxidĂĄns tulajdonsĂĄggal.
Áttörhetetlen védÔpajzs.

Ár: 9 960 Ft

darabszám:
Omega 3 halolaj
Az egészség alfåja és omegåja
A tenger Ă©lĂ”vilĂĄga nemcsak a szemet gyönyörködteti, hanem szĂĄmtalan egĂ©szsĂ©get vĂ©dĂ” anyag forrĂĄsĂĄul is szolgĂĄl. Ismerkedjen meg egy olyan kĂ©szĂ­tmĂ©nnyel, melynek alapanyagai a tengerekbĂ”l Ă©s ĂłceĂĄnokbĂłl szĂĄrmaznak, Ă©s nagymĂ©rtĂ©kben tĂĄmogatjĂĄk szervezetĂŒnk egĂ©szsĂ©ges mĂ»ködĂ©sĂ©t.

EsszenciĂĄlis zsĂ­rsavak
RĂ©gĂłta foglalkoztatja a kutatĂłkat, van-e összefĂŒggĂ©s az Ă©trend, illetve a szĂ­v- Ă©s Ă©rrendszeri betegsĂ©gek között, s ha igen, milyen. Bang, Dyerberg Ă©s munkatĂĄrsaik felfigyeltek arra, hogy Grönland nyugati rĂ©szĂ©nek eszkimĂł lakossĂĄga alig ismeri ezeket a betegsĂ©geket, Ă©trendjĂŒk viszont rendkĂ­vĂŒl gazdag halban Ă©s a tenger kĂŒlönfĂ©le gyĂŒmölcseiben. A tudomĂĄny nyelvĂ©n megfogalmazva: az eszkimĂłk Ă©trendjĂ©ben alig van szĂ©nhidrĂĄt, viszont viszonylag sok benne a fehĂ©rje Ă©s a zsĂ­r. Igen ĂĄm, de a fejlett tĂĄrsadalmak EurĂłpĂĄtĂłl AmerikĂĄig ugyancsak fehĂ©rje- Ă©s zsĂ­rdĂșs tĂĄplĂĄlĂ©kon Ă©lnek, egĂ©szsĂ©gĂŒket mĂ©gis elsĂ”sorban a szĂ­vbetegsĂ©gek veszĂ©lyeztetik.
Mi lehet a magyarĂĄzat? A kĂŒlönbsĂ©g Ă©ppen abban rejlik, hogy az eszkimĂłk Ă©teleiben nagy mennyisĂ©gĂ» tengeri eredetĂ» fehĂ©rje Ă©s zsĂ­r talĂĄlhatĂł, ezekben pedig sok a hosszĂș szĂ©nlĂĄncĂș, telĂ­tetlen, Ășgynevezett omega-3 zsĂ­rsav. Az eszkimĂłk az emlĂ­tett ĂĄllatok fogyasztĂĄsĂĄval legalĂĄbb 10-szer több omega-3 zsĂ­rsavat vesznek magukhoz, mint a közĂ©p-eurĂłpai emberek.
Az omega-3-zsĂ­rsavak fogyasztĂĄsa megfelelĂ” mennyisĂ©gben (napi 5-8 g) tehĂĄt mindenkĂ©ppen hasznos, mert szĂĄmottevĂ”en hozzĂĄjĂĄrul a vĂ©r normĂĄl trigliceridszintjĂ©nek megtartĂĄsĂĄhoz, az egĂ©szsĂ©ges szĂ­vmĂ»ködĂ©shez, illetve a normĂĄlis vĂ©ralvadĂĄs folyamatĂĄhoz. Az omega-3 zsĂ­rsav (pontosabban a dokozahexaĂ©nsav-DHA) a magzati korban is nagyon fontos, mert szĂŒksĂ©ges az idegrendszer megfelelĂ” fejlĂ”dĂ©sĂ©hez. KismamĂĄk szĂĄmĂĄra ezĂ©rt kĂŒlönösen ajĂĄnlhatĂł.
FĂ” termĂ©szetes forrĂĄsai a tengeri halak (a makrĂ©la Ă©s a lazac). A hazai, Ă©desvĂ­zi halak közĂŒl a busa (Hypophthalmichthys molitrix and Hypophthalmichthys nobilis) nagyobb mennyisĂ©gben, mĂ­g a kecsege Ă©s az angolna kisebb adagban tartalmaz omega-3 zsĂ­rsavakat.

FIGYELEM!
A telítetlen zsírsavak fokozottan érzékenyek a szabadgyökök kårosító hatåsaira, ezért aki jelentÔsebb mennyiségben fogyaszt omega-3 zsírsavakat, annak ajånlott az antioxidåns-kiegészítés.

Ár: 6 505 Ft

darabszám:
Protect 4Life
Az élet védelme
A készítmény fÔ összetevÔje, a Ginkgo biloba påfrånyfenyÔ, mely a Föld történetének legidÔsebb fåja. Antioxidåns tulajdonsåga mellett szåmos mås, a szervezet mûködését elÔnyösen befolyåsoló hatåsa ismert. A készítmény emellett hasznos vitaminokat és nyomelemet is tartalmaz.
 

AntioxidĂĄnsoknak nevezzĂŒk azokat az anyagokat, amelyek segĂ­tenek a többszörösen telĂ­tetlen zsĂ­rsavak kĂĄros szabad gyökökkel szembeni vĂ©delmĂ©ben, Ă­gy elĂ”segĂ­tve a sejtek, szövetek normĂĄl mĂ»ködĂ©sĂ©nek megĂ”rzĂ©sĂ©t. A vitaminok közĂŒl a retinol, a bĂ©ta-karotin, a C- Ă©s az E-vitamin, a nyomelemek közĂŒl a szelĂ©n, a cink Ă©s a mangĂĄn rendelkezik antioxidĂĄns tulajdonsĂĄggal.
A készítményben a béta-karotin, a C- és E-vitamin, valamint a szelén gondoskodik elsÔdlegesen az antioxidåns hatåsról.
A kĂ©szĂ­tmĂ©ny mĂĄsik fĂ” alkotĂłja a Ginkgo biloba pĂĄfrĂĄnyfenyĂ”, amely a Föld törtĂ©netĂ©nek legidĂ”sebb fĂĄja. MĂĄr 200 milliĂł Ă©vvel ezelĂ”tt is lĂ©tezett, azĂłta alig vĂĄltozott, Ă­gy akĂĄr Ă©lĂ” kövĂŒletnek is tekinthetjĂŒk. Korunk tudomĂĄnya is elismeri a Ginkgo szĂ©les körĂ» egĂ©szsĂ©gvĂ©dĂ” hatĂĄsĂĄt. E kĂŒlönleges növĂ©ny amellett, hogy szintĂ©n erĂ”teljes antioxidĂĄns hatĂĄsĂș, flavonoidjai ĂĄltal elĂ”segĂ­ti a keringĂ©si rendszer normĂĄlis mĂ»ködĂ©sĂ©t, a megfelelĂ” vĂ©rĂĄramlĂĄst, Ă­gy a sejtek oxigĂ©nnel Ă©s tĂĄpanyaggal valĂł ellĂĄtottsĂĄgĂĄt, tĂĄmogatva ezĂĄltal a testi-szellemi frissessĂ©g megĂ”rzĂ©sĂ©t.
 FIGYELEM!
HosszĂș idĂ”n ĂĄt tartĂł, nagy mennyisĂ©gĂ» adagolĂĄskor esetleges mellĂ©khatĂĄskĂ©nt bĂ”rgyulladĂĄs, nyugtalansĂĄg, ĂĄlmatlansĂĄg, hasmenĂ©s, hĂĄnyĂĄs jelentkezhet.

A Ginkgo biloba fogyasztåsa terhesség, szoptatås, véralvadåst gåtló szerek szedése közben, illetve mûtétek elÔtt nem javasolt, mert növelheti a véralvadåsi idÔt.

Cukorbetegek a termék hasznålata elÔtt konzultåljanak orvosukkal.

Ár: 3 375 Ft

darabszám:
Smokerade
CĂ©lzott antioxidĂĄnsok aktĂ­v Ă©s passzĂ­v dohĂĄnyosoknak
A Smokerade kivĂĄlĂł antioxidĂĄns kĂ©szĂ­tmĂ©ny, amely tĂĄmogatja szervezetĂŒnket a dohĂĄnyzĂĄs okozta oxidatĂ­v folyamatok sejtrombolĂł hatĂĄsaival szemben. Komplex összetevĂ”inek jĂłtĂ©kony hatĂĄsa miatt aktĂ­v Ă©s passzĂ­v dohĂĄnyosoknak egyarĂĄnt ajĂĄnlott. TermĂ©szetesen a nem dohĂĄnyzĂłk Ă©s a leszokĂĄs idĂ”szakĂĄban lĂ©vĂ” dohĂĄnyzĂłk is alkalmazhatjĂĄk kivĂĄlĂł antioxidĂĄns hatĂĄsa miatt.
 

Ha Ön dohĂĄnyzik, biztosan tudja, hogy milyen fontos lenne leszoknia, mert ez a legjobb mĂłdja annak, hogy egĂ©szsĂ©ges maradjon. De vajon tisztĂĄban van-e a dohĂĄnyzĂĄs kĂĄros hatĂĄsaival, illetve azzal, hogy a passzĂ­v dohĂĄnyzĂĄs is ugyanolyan veszĂ©lyeket hordoz magĂĄban?
A Smokerade több összetevÔbÔl ålló, kivåló antioxidåns készítmény, mely hozzåjårul a dohånyzås okozta fokozottan kåros oxidatív folyamatok gåtlåsåhoz, elÔsegítve ezzel a sejtek és szövetek védelmét.
A dohĂĄnyzĂĄs sorĂĄn keletkezĂ” fĂŒstben ezidĂĄig mintegy 4000 kĂŒlönbözĂ” anyagot sikerĂŒlt kimutatni. A dohĂĄnyzĂĄshoz kapcsolĂłdĂł legveszĂ©lyesebb tĂ©nyezĂ”k a mĂĄr emlĂ­tett sejtet kĂĄrosĂ­tĂł szabad gyökök Ă©s a fĂŒstben kimutathatĂł több mint 40 fĂ©le bizonyĂ­tottan rĂĄkkeltĂ” anyag. Ilyen anyagok pĂ©ldĂĄul bizonyos policiklusos aromĂĄs vegyĂŒletek (pĂ©ldĂĄul a benzpirĂ©n), aromĂĄs aminok, a nikotin, a nitrĂłzaminok, a butadiĂ©n, de talĂĄlhatĂł a fĂŒstben polĂłnium is. A dohĂĄnyzĂĄs sorĂĄn ezen kĂĄros anyagok mellett jelentĂ”s mennyisĂ©gĂ» szĂ©nmonoxid (CO) is a szervezetbe kerĂŒl. A CO több szĂĄzszor erĂ”sebben kötĂ”dik az oxigĂ©n szĂĄllĂ­tĂĄsĂĄt vĂ©gzĂ” hemoglobinhoz, ezĂ©rt mĂĄr csekĂ©ly koncentrĂĄciĂłban is mĂ©rgezĂ”!
A kĂ©szĂ­tmĂ©ny aktĂ­v összetevĂ”je a C- Ă©s az E-vitamin, a koenzim-Q10, a cink Ă©s a szelĂ©n – valamennyi hatĂ©kony antioxidĂĄns. A Cayenne-bors ismert anyagcserĂ©t fokozĂł hatĂĄsa elĂ”segĂ­theti a mĂ©regtelenĂ­tĂ©st. Az ĂĄltalĂĄban gyĂŒmölcsökben talĂĄlhatĂł ellĂĄgsav Ă©s a magas polifenol tartalmĂș zöld tea kivonat szinergikus hatĂĄst fejt ki mindazokkal az anyagokkal szemben, amelyek a vĂ©redĂ©nyeket, a tĂŒdĂ”t, a szĂ­vet, a gyomrot, a hĂșgyhĂłlyagot Ă©s a hemoglobint kĂĄrosĂ­tjĂĄk.


Adagolås: 3x1 tabletta naponta.  

Ár: 6 635 Ft

darabszám:

2005 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.029 s