Tudatos életmód

Krémek, olajok, e.ü. betét alkategria

Természetesen segítik mindennapjainkat.

A kategria termkei 1-7-ig, sszesen 7 db.

Crystal anion egészségügyi betét
Crystal Anion vékony pamut rétegû anion csíkkal ellátott egészségügyi betét, mely egyedülálló nedvszívó és légáteresztõ képességgel rendelkezik.

Az anion hatása: az anionok a gombák, baktériumok, vírusok szaporodását gátolják. Hatásukra módosul az allergizáló fehérjék térszerkezete, ezért azok már nem váltanak ki allergiás reakciót az emberi szervezetben. Ezen tulajdonságaik miatt kiválóan alkalmasak az intim higiénia megtartására.


r: 1 400 Ft

darabszm:
Crystal SPA 1000g
Tartalma: Holt-tengeri só
Használata: adjon 4 kupakkal a fürdõvízhez. Csak külsõ használatra.
Ásványi anyagok, melyek a bõrön át felszívódva fejtik ki hatásukat az izületekre és izmokra.Felelõsek a természetes Ph értékének kialakításáért,- a normális sejtmûködésért és az anyagcsere folyamatokért.

r: 2 350 Ft

darabszm:
Kristálykrém 15ml
Gyógyír a visszeres lábakra, herpeszre, pikkely- és övsömörre, égési sebekre, gombásodásra. Használhatjuk pattanásokra, rovarcsípésre, sebekre, karcolásokra, horzsolásokra, de minden, bõrön és hámrétegen elõforduló rendellenességekre is.

r: 1 200 Ft

darabszm:
Kristályolaj "Classic" 30ml
Összetevõk/Ingredients(INCI): Dicaprylyl Ether, Mentha Piperita, Pogostemon Cablin, Melissa Officinalis, Vetiveria Zizanioides, Menthol, Citrus Limetta, Picea Abies, Eugenia Caryophyllus, Matricaria Recutita, Anthemis Nobilis

Ajánljuk: párologtatásra különösen náthás idõszakban, bedörzsölésre például fejfájás, vagy izom és ízületi fájdalmak esetén, valamint frissítõ fürdõ készítéséhez.

r: 2 900 Ft

darabszm:
Skin bõrtisztító olaj 100ml
Csecsemõ testmasszázs - a legjobb természetes megoldás!
A babáknak szükségük van a simogatásra és a bõrkontaktusra. A simogatások különösen intenzív formája a babamasszázs. A csecsemõ megérintése az egyik legjobb módja a bensõséges kapcsolat megteremtésének. Stimulálja az idegvégzõdéseket, ami élesíti az érzékelést és kellemes érzetet kelt.

A masszázs javítja a mozgáskoordinációt és rugalmasabbá teszi a testet. Nagyban hozzájárul az intelligencia illetve a koncentrációs képesség fejlõdéséhez. Az izmok ilyenkor elernyednek és pihentetõbb lesz az alvás. A babamasszázs segítségére van a járástanulásban a babának.

r: 960 Ft

darabszm:
Tea Testápoló 230ml
84 féle ásványianyaggal,nyomelemekkel és zöldtea kivonattaldúsított termék. Segítmegõrizni a bõr rugalmasságát, regerenál és felfrissít.Rendszeres használata feszessé és rugalmassá tezsi a bõrt. Gyulladás gátló és késlelteti a bõr öregedését.

r: 850 Ft

darabszm:
Tea Tusfürdõ 230ml
Zöld tea fényvédõ és antioxidáns kivonatával, 84 féle ásványi anyaggal.

Használata: a kívánt mennyiséget hígítás nélkül masszírozzuk be a bõrbe, majd bõ vízzel öblítsük le.

r: 750 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.039 s