TERMÉKAJÁNLÓ

Tudatos életmód

Flavin7 alkategória

Flavin7 Kiváló élettani hatással rendelkező gyümölcsök kivonata. Igen gazdag polifenolokban, flavonoidokban és növényi antioxidánsokban, melyek a szervezetben gyökbefogó hatásuk révén megvédenek a szabadgyökök romboló hatásaitól. Ennek köszönhetően csökkentik a káros sejtfolyamatokat, lassítják a sejtek öregedését, segítik a vitaminok hasznosulását a szervezetben.

A kategória termékei 1-10-ig, összesen 10 db.

Flavin 7 200ml
A Flavin7 Kiváló élettani hatással rendelkező gyümölcsök kivonata. Igen gazdag polifenolokban, flavonoidokban és növényi antioxidánsokban, melyek a szervezetben gyökbefogó hatásuk révén megvédenek a szabadgyökök romboló hatásaitól. Ennek köszönhetően csökkentik a káros sejtfolyamatokat, lassítják a sejtek öregedését, segítik a vitaminok hasznosulását a szervezetben.

Ár: 5 280 Ft

darabszám:
Flavin 7 rostok 200g
A Flavin7 rost flavonoidjai erosítik a szervezet kollagén anyagcseréjét és a vérerek falát, így a vérrögképzodést is gátolják. Javítja az E-vitamin- anyagcserét, és védelmet nyújt a rákkelto anyagok ellen.

Ár: 4 410 Ft

darabszám:
Flavin7 Prémium ital 500ml
A Flavin7 Prémium termékek emelt polifenol, flavonoid tartalommal rendelkeznek. Magasabb quercetin, illetve rutin tartalmuknak köszönhetően fokozott antioxidáns, illetve gyökbefogó hatással rendelkeznek, melynek következtében még hatékonyabban növelik az erek rugalmasságát, fokozzák a szervezet ellenálló képességét, csökkentik a káros sejtműködés kialakulását a szervezetben.

Ár: 9 300 Ft

darabszám:
Flavin7+ Prémium Jubileum kapszula 250db
Flavin7+ Jubileum kapszula kiváló élettani hatással rendelkező gyümölcsök liofilizált koncentrátuma egy csipetnyi momordicával fűszerezve. Emelt polifenol és flavonoid tartalommal, melyek a szervezetben gyökbefogó hatásuk révén megvédenek a szabadgyökök romboló hatásaitól. Ennek köszönhetően csökkentik a káros sejtfolyamatokat, lassítják a sejtek öregedését, segítik a vitaminok hasznosulását a szervezetben. Rendszeres fogyasztása csökkenti a szervezetbe kerülő, valamint az ott keletkezett oxidatív szabadgyökök romboló hatását, védve ezzel a sejteket, biztosítva azok zavartalan működését. Kiemelkedő fontosságú tehát a megelőzés szempontjából. A már kialakult betegség esetén a kezelések kellemetlen tünetei csökkenti, gyógyító hatásukat elősegíti.

Ár: 15 000 Ft

darabszám:
Flavin77 rost
A legkülönfélébb növények, gyümölcsök és gyógynövények gazdag polifenol/flavonoid (antioxidáns hatású) hatóanyagai a szervezetünk számára a mindennapokban egyre fontosabbá válnak.
A Flavin 77 összetevői:
Gyümölcsök: alma, bodza, boróka, berkenye, citrom, csipke, egres, feketeáfonya, feketecseresznye, feketeribizli, feketeszeder, galagonya, grapefruit, kökény, málna, meggy, narancs, őszibarack, pirosribizli, sárgabarack, som, szilva, vörösáfonya, vörösszőlő.

Ár: 27 510 Ft

darabszám:
Flavin77 szirup 250ml
Flavin77 szirup

Jelentősen növelt hatóanyag tartalommal 130.000 mg/l összpolifenol/flavonoid, a 100 %-os kakaóporral gazdagítva 250 ml-es és 500 ml-es kiszerelésben.
A hatóanyagok fele ez esetben a máj irányába épül be, a másik része a vékony és vastagbélen keresztül szívódik fel.
A flavonoidok/polifenolok vízben oldott koncentrált közegében a növényi, többszörösen telítetlen zsírok, zsírsavak mikroEMULSIO ™ eljárással készült, gyümölcs-, növény-, gyógynövény kivonata.

Ár: 17 010 Ft

darabszám:
Flavitamin Béta Karotin 60
Bétakarotin kapszula 60db

Az A vitamin előanyaga, annak pótlására és az A vitamin hiány megelőzésére alkalmas. A szem és a bőr egészségét (védi a bőrt a káros UV sugárzástól) óvja a károsító hatásoktól. Serkenti a sejtek pigmentképződését, ezáltal elősegíti a bőr egyenletes barnulását. Májfoltok, öregségi foltok kezelésében is hasznos. A béta- karotin a flavonoidokkal szinergista hatásban véd a szabadgyökök károsító hatása ellen.

Ár: 1 200 Ft

darabszám:
Flavitamin Szelén 60 db
Alapvetően fontos a növekedéshez, a haj és a bőr karbantartásához, valamint a látáshoz. Kiemelkedő szerepet játszik a máj működésében és a termékenységben. A hatékony pajzsmirigyhormon termelődéséhez szükséges, ezen kívül az immunrendszer valamennyi összetevőjére jótékony hatással van.

Ár: 1 230 Ft

darabszám:
Fokhagyma kapszula 100db
A csodálatos FOKHAGYMA
Fokhagyma - fűszer vagy orvosság?
Nehéz szólni a fokhagymáról, annyi értékes tulajdonsága van.
A fokhagyma fő hatóanyaga az erőteljes antibiotikus hatású allicin, amely emésztés közben az allináz enzim hatására keletkezik a növényben lévő allinból.
A népi gyógyászatban régóta használják, főként magas vérnyomás, elhízás ellen, illetve fiatalító szerként.

Ár: 1 250 Ft

darabszám:
Napkristály Flavin ital 500ml
A napfény hullámai jelentik az élethez, a szervezetünk működéséhez szükséges energiát és információt.
Az általános energiaszint csökkenése az egyik oka az egészségi állapot romlásának, a degeneratív folyamatok beindulásának, a helyreállító mechanizmusok elégtelen működésének. Az oldat a szervezetbe jutva közvetlenül látja el, támogatja sejtjeinket számukra felhasználható energiával, információval, valamint flavonoidkokkal. Fogyasztása segíti a sejtek regenerálódását, optimalizálja működésüket.
Lassítja az öregedés folyamatát és erősíti szervezetünk ellenállóképességét a káros külső hatásokkal szemben.Ár: 3 720 Ft

darabszám:

2005 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.037 s