TERMKAJNL

First BodyShop

Karcsúsító programok alkategria

Karcsúsító programok

A kategria termkei 1-2-ig, sszesen 2 db.

Biofixanol, a szuper ZSÍRMÁGNES !
Zsírmágnes !

Azt már jól tudod, lefogyni és vékonynak maradni csak úgy tudsz, ha étkezésedben nagyon LECSÖKKENTED A ZSÍR mennyiségét és megfelelô FIZIKAI aktivitást végzel. Sok embernek viszont nehézséget okoz változtatni étkezési szokásain és edzésre sem jut idô a feszített napi munka miatt. Ez az a helyzet, amikor a PHYTOSTATINE® által gyártott Biofixanol® sokat ér, mert ez az új szer megengedi Neked, hogy abszolút normálisan egyél – teljesen LECSÖKKENTVE a táplálékban található ZSÍRT– és közben fogyjál is. A Biofixanol® natúr rostjai, mint egy szivacs MAGUKHOZ VONZZÁK és MAGUKBA ZÁRJÁK a zsírt, amit az ételed tartalmaz, mielôtt az felszívódhatna a szervezetedbe. Ha lenyelted a zsíros falatokat a Biofixanol® egy együttest képez a táplálékban található zsírral (Biofixanol®+zsír), amit a szervezet már NEM KÉPES megemészteni és ami nem tud FELSZÍVÓDNI a sejtekbe, tehát természetes csatornákon át távozik. A Biofixanol® kizárólag natúr rostokból áll és nem tartalmaz sem hormont, sem gyógyszert és kémiai anyagot. Az étkezések közben bevett Biofixanol 20g táplálékban található zsírt képes megkötni naponta. Biofixanol a veszélyes és sokszor egészségre is káros (magas koleszterol szint, elhízás, szívbetegség, diabetesz) TRANSZZSÍROKAT is KÉPES MEGKÖTNI. Ez a formula nem azt teszi, hogy na most végre "ehetünk zsíros ételeket", de segítséget nyújt a gyakran elfogyasztott zsírban gazdag ételekben található zsírok egy részének felszívódását megakadályozni.

Fõétkezések közben (ebéd, vacsora) 2 kapszula, naponta 4 kapszula.

Bõvebb információért látogass meg minket a http://www.firstmagazin.hu/ oldalon.
Itt található a kihagyhatatlan akciók is!!

r: 6 900 Ft

darabszm:
DexaStatine
BIZTOS fogyás !

Az évek múlásával lelassul szerveztünk anyagcseréje, kevesebb lesz az energiánk és lassabban égeti szervezetünk az elraktározott zsírokat ! Ennek eredményeként különösen nehéz leadni a fölösleges kilókat. A jövõben hatásosan fogyhatsz a Dexa-Statine-nal, amit a nagyhírû amerikai Xenadrin legyõzésére alkottak meg a PytoStatine kutatói ! Ez a formula ultrahatékony mindazok számára, akik gyorsan szeretnének megszabadulni felesleges zsírpárnáiktól. Mindegy, hogy sportolsz, dolgozol vagy a háztartásban tevékenykedsz, a DexaStatine-nal a legjobb úton haladsz a zsír elleni küzdelemben. A DexaStatine a leghatásosabb zsírégetõ, hõtemelõ, energizáló és vízhajtó összetevõket tartalmazza, melyek 100%-osan természetes eredetûek és tökéletesen kiegészítik és erõsítik egymás hatását. Csak a legjobb minõségû válogatott növényi kivonatokat tartalmazza a legnagyobb koncentrációban. Elsõ hatásként érezni fogod az anyagcsréd jelentõs mértékû felgyorsulását és a szervezeted gyorsabban égeti a zsírokat. A zsírraktárakat minden oldalról támadás éri a DexaStatine hatásának köszönhetõen. Aktív vízhajtó hatásának követketében a szövetek közti folyadék távozásával megszûnik a puffadság, láthatóvá válnak az izmok, így sokkal esztétikusabb lesz a tested rövid idõán belül. A DexaStatine csökkenti az éhség érzetet és az édességek utáni vágyat, ami nagyon fontos egy fogyókúra alkalmával. Bármilyen rosszak is a kezdeti viszonyok nem szükséges szigorú diétát követned vagy speciális gyakorlatokat végezned. Te akkor is gyorsan fogsz fogyni, alakod vékonyabb lesz és jól érzed magad majd a bõrödben.

2 kapszula reggeli közben, 2 ebédnél, azaz napi 4 kapszula. Ahhoz, hogy elkerüljük, hogy a szervezet hozzászokjon a hõtermelõ és zsírégetõ hatóanyagokhoz, tehát hogy a formula maximális hatást fejthessen ki mindig, ezért tartsál a használat közben 2 nap szünetet a hét folyamán (mondjuk a hét 2 utolsó napján.

Bõvebb információért látogass meg minket a http://www.firstmagazin.hu/ oldalon.
Itt található a kihagyhatatlan akciók is!!

r: 10 900 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.034 s