TERMKAJNL
TERMKAJNL

First BodyShop

Hõtermelõ és zsírégetõ hatóanyagok alkategria

Hõtermelõ és zsírégetõ hatóanyagok

A kategria termkei 1-6-ig, sszesen 6 db.

DexaStatine
BIZTOS fogyás !

Az évek múlásával lelassul szerveztünk anyagcseréje, kevesebb lesz az energiánk és lassabban égeti szervezetünk az elraktározott zsírokat ! Ennek eredményeként különösen nehéz leadni a fölösleges kilókat. A jövõben hatásosan fogyhatsz a Dexa-Statine-nal, amit a nagyhírû amerikai Xenadrin legyõzésére alkottak meg a PytoStatine kutatói ! Ez a formula ultrahatékony mindazok számára, akik gyorsan szeretnének megszabadulni felesleges zsírpárnáiktól. Mindegy, hogy sportolsz, dolgozol vagy a háztartásban tevékenykedsz, a DexaStatine-nal a legjobb úton haladsz a zsír elleni küzdelemben. A DexaStatine a leghatásosabb zsírégetõ, hõtemelõ, energizáló és vízhajtó összetevõket tartalmazza, melyek 100%-osan természetes eredetûek és tökéletesen kiegészítik és erõsítik egymás hatását. Csak a legjobb minõségû válogatott növényi kivonatokat tartalmazza a legnagyobb koncentrációban. Elsõ hatásként érezni fogod az anyagcsréd jelentõs mértékû felgyorsulását és a szervezeted gyorsabban égeti a zsírokat. A zsírraktárakat minden oldalról támadás éri a DexaStatine hatásának köszönhetõen. Aktív vízhajtó hatásának követketében a szövetek közti folyadék távozásával megszûnik a puffadság, láthatóvá válnak az izmok, így sokkal esztétikusabb lesz a tested rövid idõán belül. A DexaStatine csökkenti az éhség érzetet és az édességek utáni vágyat, ami nagyon fontos egy fogyókúra alkalmával. Bármilyen rosszak is a kezdeti viszonyok nem szükséges szigorú diétát követned vagy speciális gyakorlatokat végezned. Te akkor is gyorsan fogsz fogyni, alakod vékonyabb lesz és jól érzed magad majd a bõrödben.

2 kapszula reggeli közben, 2 ebédnél, azaz napi 4 kapszula. Ahhoz, hogy elkerüljük, hogy a szervezet hozzászokjon a hõtermelõ és zsírégetõ hatóanyagokhoz, tehát hogy a formula maximális hatást fejthessen ki mindig, ezért tartsál a használat közben 2 nap szünetet a hét folyamán (mondjuk a hét 2 utolsó napján.

Bõvebb információért látogass meg minket a http://www.firstmagazin.hu/ oldalon.
Itt található a kihagyhatatlan akciók is!!

r: 10 900 Ft

darabszm:
Iron Cuts a híres ZSÍRBOROTVA !
IZMOS és KIRAJZOLT fizikum !

Az Iron Cuts-et különösen az endomorf tipusú fizikummal rendelkezõk számára fejlesztették ki, ami igazi megoldást jelent a problémájukra (hatékony küzdelem a már meglévõ zsír ellen, és az újak lerakódásának megelõzése). A formula a ZSÍRÉGETÉS mellett az IZMOKAT is fejleszti, de a mésomorfok számára is lehetõvé teszi, hogy jó ritmusban fejleszthessék a testüket. Minden adag Iron Cuts KOMPLEX tápanyagokkal látja el a szervezetedet, ami képes ÚJ IZOMROSTOK fejlesztésére, és ami tökéletesen képes küzdeni a felhalmozódott TESTZSÍROD ellen is. Ez a KOMPLEX táplálékkiegészítõ por egy CSÚCSMINÕSÉGÛ FEHÉRJE izolátumra épül (Aminosorb), amely aminosav profilja hasonlít az IZMOKAT felépítõ fehérje profilhoz, hogy a hatékonyság MAXIMÁLIS legyen. Minden adag 30g Aminosorb-ot tartalamaz és 15g komplex szénhidrátot. Ez a 2:1 arány az ideális adagolás számodra, aMi az IZMAID fejlesztése mellett a TESTZSÍRJAIDAT is csökkenteni TUDJA, és természetesen mindezt NAGYON GYORSAN. Az Iron Cuts NOsorb-ot (L-Arginine HCl et citrulline) is tartalmaz, ami AKTIVÁLJA az NO felszíbadítását, és javítja a tápanyagok szállítását a szövetekig (nevezetesen az aminosavakat, az oxygént, a kréatint és a cukrokat), és jelentõsen növeli az IZMAID TELÍTETTSÉGÉT. Az Iron Cuts VITAMINOKAT, ÁSVÁNYIANYAGOKAT és különleges ESSZENCIÁLIS hatóanyagokat is taralmaz, hogy a rendszeres fizikai aktivitásod során az IGÉRT eredményeket elérhesd. Az Iron Cuts-ben lévõ KOMPLEX Muscle Razor Max BÁMULATOS HATÉKONYSÁGGAL küzd a TESTZSÍROD ellen : choline bitartrate, cofféin, kolamag kivonat, inositol, zöldtea kivonat, L-Carnitine és bétaïne HCl-t tartalamaz, amelyek CSÖKKENTIK a TESTZSÍROD mennyiségét, és eltávolítják a bõröd alatti fölösleges vízraktárakat. Ennek hatására a TESTED KIRAJZOLTSÁGA gyorsan láthatóvá válik: az IZMAID tökéletesen láthatóak lesznek, különösen a HASIZMOD!

Edzésnapokon : 2 x 55g, azaz 110 g naponta, az elsõ a délelõtt folyamán, a második a délután során (de legkésõbb 6 órával a lefekvés elõtt). Ha az idõ beosztásod engedi legalább 1h30 perccel az edzés elõtt használd, vagy rögtön az edzés után. A cél az legyen, hogy a tápanyagok a legjobban hasznosuljanak a nap folyamán. Pihenõnapokon : ajánlott napi 1x55g. A nap folyamán fogyaszthatod egy adagként, vagy eloszthatod 2 x 27,5g-os adagokra, amibõl az egyiket délelõtt, a másikat délután fogyaszthatod az étkezések között. A gyorsabb eredmény érdekében napi 2 x55g d'Iron Cuts-et fogyassz, azaz 110 g-ot naponta. Az elsõt a délelõtt folyamán a másodikat délután (de legkésõbb 6 órával lefekvés elõtt), mindig az étkezések között. Legalább 5h szünetet hagyjál az adagok elfogyasztása között.

Bõvebb információért látogass meg minket a http://www.firstmagazin.hu/ oldalon.
Itt található a kihagyhatatlan akciók is!!

r: 10 900 Ft

darabszm:
Lipoxyl Ultra, a VERHETETLEN !
ULTRA hatékony MEGOLDÁS a TESTZSÍR ELLEN !

Táplálékkiegészítõinket azért fejlesztjük folyamatosan, hogy lépést tartsunk a ritmusoddal, és végig kísérhessünk a SIKER útján. Ma bemutatunk neked egy vadonat ÚJ formulát a Lipoxyl Ultrát, amely még ERÕTELJESEBB és még HATÉKONYABB a Lipoxyl HP-nál, a LEGÚJABB összetevõket és a LEGSZÉLESEBB körû TUDÁST tartalmazza a HÕFEJLESZTÉSRÕL és a ZSÍRÉGETÉSRÕL. A benne lévõ növényi kivonatok és természetes tápanyagok JELENTÕSEN NÖVELIK az energia felhasználást (ez MÉG TÖBB elégetett zsírt és kalóriát jelent), GÁTOLJÁK a kalória felesleg zsírként való elraktározását, a nassolást, ÓVJA az izomrostokat, és mélyrehatóan MEGTISZTÍTJA az izomszöveteket. Minden adag Lipoxyl Ultrának kb. 6 ÓRÁN ÁT tartó hatása van, aminek köszönhetõen a szervezeted ÁTALAKUL egy igazi ZSÍRÉGETÕ GÉPPÉ. Természetesen a Lipoxyl Ultrában is megtalálod mind azt, ami elõdjét is, oly sikeressé tette: az ELSÕ elfogyasztott adag ELSÕ PERCÉTÕL számított több, mint 2 órán át élvezheted az energizáló hatóanyagok tónusba hozó hatását, így az edzésedet hihetetlen intenzíven tudod végezni. Az adagolásnál gondosan és nagy figyelemmel ügyeltünk a "LÓRUGÁS" hatásra, amit a Lipoxyl Ultra elfogyasztása után érezni fogsz, és arra, hogy ne lépjen fel túlpörgés és semmiféle idegesség. A pezsgõformulának hála a Lipoxyl Ultra megõrizte a Lipoxyl HP fantasztikus tulajdonságát: nem csak az összetevõk oldódása hatékonyabb, de a felszívódásuk is tökéletes. Egyszóval AZONNAL profitálhatsz a Lipoxyl Ultra hatóanyagainak a TELJS EREJÉBÕL és ennek köszönhetõen sokkal kimagaslóbb eredményeket fogsz elérni (legalább kétszer annyit), mintha a piacon található más termékeket használnál. A Lipoxyl Ultra az útleveled a látványosan kirajzolt izomzathoz ! HA EGYSZER KIPRÓBÁLOD SOHA TÖBBÉ NEM HASZNÁLSZ MÁS KIEGÉSZÍTÕT EBBÕL A KATEGÓRIÁBÓL !

Ahhoz, hogy Lipoxyl Ultra kettõs hatását (hõtermelõ és serkentõ) kihasználhasd, fogyassz 2 x 8g-ot naponta (edzésnapokon 5-10 perccel az edzés elõtt, ami 1 x 8g legyen 250-300 ml vízzel higítva), a pihenõánapokat is beleértve. A bevételek között hagyjál legalább 5 óra szünetet. A napi mennyiség 16g legyen. Hetente tartsál 2 nap szünetet (például minden hétvégén), hogy a szervezeted ne tudjon hozzászokni az aktív hatóanyagokhoz. Legalább 4-8 héten keresztül használd. A tökéletes oldhatóság érdekében elõszõr rázd fel a dobozban lévõ port, azután higitsd fel vízzel. Várd meg, hogy a pezsgés befejezõdjön. Enyhe habosodás és lerakódás a pohár alján normális. Az effervescents procedus érzékeny a különbözõ hõmérsékletekre és páratartalmakra, ezért tartsd mindig hûtõszekrényben, és fogyaszd el a felbontás után 30 napon belül, és zárd le a doboz tetejét mindig rendesen. Használd étkezések elõtt vagy utána (20 perccel elõtte, vagy az étkezést követõ 1 órán belül, és legalább 6 órával a lefekvés elõtt).

Bõvebb információért látogass meg minket a http://www.firstmagazin.hu/ oldalon.
Itt található a kihagyhatatlan akciók is!!

r: 10 900 Ft

darabszm:
Mega L-Carnitine Caps
Nélkülözhetetlen zsírégetõ

A szervezet természetes L-Carnitine termelése korlátozott, ezért az optimális fizikai teljesítõ képesség elérése érdekében a pótlása elengedhetetlen. Sokéves kutatómunka eredményeként felfedezték az L-Carnitine hatását a szervezet energiatermelõ és fogyást elôsegítõ folyamataira. Bizonyított, hogy az L-Carnitine folyamatos és rendszeres használata lehetõvé teszi: a zsírszövet csökkenését, az energiatermelést, a gyors regenerálódást. Az L-Carnitine az izomszövetekben hat, az izommunka alkalmával felgyorsítja a zsír átalakítását energiává. Az L-Carnitine fontos szerepet játszik az izomszövet minõségének javításában, izmaid erõsebbek és kitartóbbak lesznek.

4 kapszula a fizikai aktivitás elõtt.

Bõvebb információért látogass meg minket a http://www.firstmagazin.hu/ oldalon.
Itt található a kihagyhatatlan akciók is!!

r: 6 900 Ft

darabszm:
Muscle Razor Max
Maximális hatékonyság !

Borotváld le a testzsírodat ! Amikor a testzsírral akarunk leszámolni félmegoldásokról szó sem lehet ! Erõsen és gyorsan kell ütni, a látványos és gyors eredmény érdekében : a jól kirajzolt hasizmokért ! De te nem csak a zsírraktáraidat akarod eltüntetni, hanem megõrízni a kemény edzések által igénybe vett izmaidat is! Szó sem lehet róla, hogy elpazarold az edzéseken befektetett energiát, nem de ? Pontosan ez az, amit az új Muscle Razor Max formulával elérhetsz. A különlegesen kiválasztott hatóanyagok a zsírraktárak felhasználását serkentve látványosan felgyorsítják a kalória felhasználást, és védik az izomszöveteket. Továbbá elõsegíti az izmok és a bõr között elhelyezkedõ víz eltávolítását is. Végül, hála a tonizáló hatásnak, egész nap kitünõ formában leszel. De a mi igazi specialitásunk, ami a First Iron Systems népszerûségét is adja, nem csak az aktív hatóanyagok helyes megválasztása, de azok pontos adagolása és tudományos társítása, amelyek lehetõvé teszik a hatóanyagok egymásra gyakorolt hatásainak növelését, így erõsen fokozva a Muscle Razor Max hatékonyságát. Egy új gyártási technológia alkalmazása lehetõvé teszi, hogy minden Muscle Razor Max adag 6 órán keresztül folyamatos zsírégetõ hatást biztosítson. Az elfogyasztás utáni pillanattól kezdve több órán keresztül élvezheted az erõs zsírellenes fegyver munkáját, amely segítségével olyan kirajzolt izomzatot érhetsz el, amirõl még álmodni sem mertél. A Muscle Razor Max formulájával eltüntetheted a fölösleges testzsírjaidat, és megvédheted az izomszöveteidet.

2 kapszula reggeli közben és 2 kapszula ebédnél, azaz 4 kapszula naponta

Bõvebb információért látogass meg minket a http://www.firstmagazin.hu/ oldalon.
Itt található a kihagyhatatlan akciók is!!

r: 8 700 Ft

darabszm:
Rip Cut
TÁMADD A ZSÍRT 24 órán keresztül !

A Rip Cut segítségével 28 nap alatt kivételes formát érhetsz el. Forradalmian új, a leghatékonyabb 13 természetes hatóanyagot tartalmazza, ami speciálisan az izmok kirajzoltságának tökéletesítésére fejlesztettek ki. A látható és gyors eredmények érdekében a Rip Cut nappal és éjszaka egyaránt kifejti hatását ! Rip Cut 24 órás folyamatos hatás ! 1 formula : félelmetes erõvel támadja a zsírsejteket és felgyorsítja a zsír metabolizmusát, az izom és a bõr között lévõ vizet kihajtja, energia növelõ, dinamizáló és tónus fokozó csökkenti az éhség érzetet. 2 formula : egész nap folyamán kontrollálhatod az étvágyadat, (elkerülheted a többlet kalória fogyasztást, ami fokozza a zsírraktárak növekedését), leblokkolja a cukrok zsír formában való raktározását és segíti az izmokban lévõ glikogén szintézisét. Zsírégetõ hatása egész éjjel folyamatos. A pihenés és az alvás minõsége optimális. A Rip Cut tehát az egész nap folyamán non-stop támadja a zsírsejteket, ami lehetõvé teszi, hogy a fölösleges kilók ne rakódjanak le a szervezetedben. A Rip Cut a már megszer-zett sovány izomzatot is védi, ami kivételesen fontos az anyagcsere folyamatokban. A zsírégetés tehát mindig magas szinten van, még a kiegészítõ abbahagyását követõen is. Könnyû és egyszerû a használata és kivételesen hatékony. A Rip Cut olyan benyomást tesz Rád is, mint a kutatókra tett, akik kifejlesztették : 28 nap alatt olyan látványos és eredményes hatást biztosítanak a Rip Cutban található 100%-ig természetes hatóanyagok, ami elképzelhetetlen volt más táplálékkiegészítõkkel. Nappal és éjszaka egyaránt támadja a zsírsejteket, még a legproblémásabb zónákban is. A Rip Cut gyorsan átformálja az alakodat: kevesebb testzsír, szépen kirajzolt izomzat, tökéletesen látható hasizmok. Röviden tehát, látványosan kirajzolt fizikum, pont olyan amire mindig vártál ! Kirajzolt izmokat szeretnél ? Rögtön látható eredményeket akarsz ? Teszteld a Rip Cut-ot !

Stage 1 : 4 kapszula naponta (2 felkelésnél, reggeli elõtt, és 2 ebéd elõtt) Stage 2 : 4 kapszula naponta (2 vacsora elõtt, 2 lefekvésnél) A maximális hatékonyság érdekében 5 napig használd folyamatosan a Rip Cut-ot, majd tarts 2 nap szünetet. Ezt a ciklust folytatsd egész hónapban.

Bõvebb információért látogass meg minket a http://www.firstmagazin.hu/ oldalon.
Itt található a kihagyhatatlan akciók is!!

r: 13 900 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.025 s