First BodyShop

Komplett táplálék kiegészítõ porok alkategria

Komplett táplálék kiegészítõ porok

A kategria termkei 1-4-ig, sszesen 4 db.

Iron Max, SÚLYNÖVELÉSBEN a piacon a LEGJOBB !
Az ECTOMORFOKNAK, vékony testalkatuknak köszönhetõen rendkívül GYORS A METABOLIZMUSUK, ami gátolja mindenféle zsír elraktározását, ellenben MEGNEHEZÍTI A SÚLY és IZOMGYARAPODÁST. Az Iron Max-ot kifejezetten ennek a PROBLÉMÁNAK a MEGOLDÁSÁRA fejlesztették ki. Rendszeres alkalmazásával az ectomorfok ( ha TE is az vagy) ELKÉPESZTÕ FEJLÕDÉSEN mehetsz keresztül : nagyon RÖVID IDÕN belül az izmaid MASSZÍVABBAK, térfogatuk növekedése SZEMMEL LÁTHATÓ lesz, a TESTSÚLYOD és az ERÕD, gyarapodásnak indul. Az Iron Max-ot a mésomorphok is használhatják ha az izomtömegük növekedését akarják optimalizálni. Minden adag komplett tápanyag ellátást biztosít, ami tökéletesen támogatja a GYORS IZOMFEJLÕDÉST, a ZSÍRTÖMEG GYARAPODÁSA NÉLKÜL. A közel 30g CSÚCSMINÕÁSÉGÛ komplex aminosavat (Aminosorb) és 30 g komplex szénhidrátot tartalmazó (ennek a formulának a különlegessége az 1:1 arány) Iron Max speciálisan az ectomorphok részére alkották (ha TE is az vagy), hogy ezúttal VALÓSÁGOS IZOMTÖMEG gyarapodást érhess el. Az Aminosorb a létezõ legtisztább FEHÉRJE IZOLÁTUMBÓL áll, ami egy IGAZI ÚJÍTÁS, mivel az aminosav profilja nagyon hasonlít az izmokat felépítõ fehérje profilhoz, így a szervezeted közvetlenül hasznosíthatja az Iron Max-ot az új izomrostok építésére és az edzéseket követõ microsérüléseket szenvedett izomsejtjeid kijavításához. A Iron Max formulája a Creasorb technológiájával is büszkélkedhet, ami a kreatin egy speciális formáját jelenti, nevezetesen a hyper-MICRONIZÁLT kréatin-monohydratét, ami 20 szor KISEBB, mint a klasszikus kreatinmonohidrát molekula, tehát sokkal jobban, és könnyebben dolgozza fel a szervezeted, ezáltal gyorsabban és hatékonyabban hasznosul. A hyper-MICRONIZÁLT kréatin-monohydrat mellé még adagoltak L-GLUTAMINT és TAURINT. A Creasorb jelentõs hatást gyakorol az izomtérfogatod növekedésére, az edzéseken kifejtett erõnövekedésedre, és az edzéseid intenzitásának emelésére. A NOsorb (L-Arginine HCl et citrulline), aktiválja az NO felszabadulását, és javítja a tápanyagok beépülését a sejtjeidbe, és szállítását a szövetekig (nevezetesen az aminosavakat, az oxygént, a kreatint és a cukrokat), és JELENTÕSEN NÖVELI az izmaid telítettségét. Az Iron Max VITAMINOKAT, ÁSVÁNYIANYAGOKAT és KÜLÖNLEGES ESSZENCIÁLIS hatóanyagokat is taralmaz, hogy a rendszeres fizikai aktivitásod során kifejtett erõ VALÓSÁGOS izomnövekedéssé transzformálodjon. A különbözõ aktív hatóanyagok megfelelõ adagolása a legjobb eredményeket biztosítja számodra, ha az Iron Max-ot használod. És végül ez a formula a Lipidex-et (közepes láncú zsírsav és konjugált linolsav) is magában foglalja, ami SERKENTI a természetes ANABOLIKUS anyagok szintézisét, és a szervezeted regenerálódást.

Edzésnapokon : 2 x 66g, azaz napi 132g, az elsõt a délután folyamán, a másodikat délután használja az étkzések között. Ha az idõ beosztása engedi legalább 1h30 perccel az edzés elõtt használja, vagy rögtön az edzés után. A cél az legyen, hogy a tápanyagok a legjobban hasznosuljanak a nap folyamán. Pihenõ napokon : ajánlott napi 1x66g. A nap folyamán fogyaszthatod egy adagként, vagy eloszthatod 2 x 33g-os adagokra, amibõl az egyiket délelõtt, a másikat délután fogyaszthatod az étkezések között. A gyorsabb eredmény érdekében napi 2 x66g d'Iron Max-ot fogyassz, azaz 124 g-ot naponta. Az elsõt a délelõtt folyamán a másodikat délután mindig az étkezések között.

Bõvebb információért látogass meg minket a http://www.firstmagazin.hu/ oldalon.
Itt található a kihagyhatatlan akciók is!!

r: 9 600 Ft

darabszm:
NutriStatine
A NutriStatine egy tökéletesen elõkészített KOMPLETT táplálékkiegészítõ, KALÓRIÁBAN SZEGÉNY, de TÁPANYAGOKBAN rendkívül GAZDAG, amelyek nélkülözhetetlenek a szervezeted számára egy fogyókúrás idõszakban, ahol a vitalításodra és az energiád megõrzésére nagy szükség van. Hála a garantáltan GENETIKAILAG NEM MÓDOSÍTOTT, 100%-ig természetes, LAKTÓZ és KOLESZTEROL MENTES szójafehérjének, egy kitûnõ aminosav ellátásban részesülsz, amelyek MEGÕRZIK az izmaid tónusosságát (megörízheted a dinamikádat a nap folyamán) és beindítják a szervezetedet az igazi tónusos fogyáshoz (csökken a súlyod, karcsúbb és tónusos leszel, nem pedig vékony de hájas, izmok nélkül). A szójafeférje fogja jelenti számodra a kalória felhasználásod forrását. Másképpen mondva az az egyszerû tény, miszerint egy fehérjeforrást szójafehérjével helyettesítünk, ez egy olyan ritmusnövekedésben nyilvánul meg, amelyben a szervezeted FOKOZOTTABBAN "égeti" a kalóriákat, és ezzel egy JELENTÕS ELÕNYT nyújt számodra a fogyásban. A formulát kiegészítették komplex, LASSAN FELSZÍVÓDÓ szénhidrátokkal, ESSZENCIÁLIS zsírsavakkal, VITAMINOKKAL, ÁSVÁNYI anyagokkal és ROSTOKKAL. A NutriStatine-t a nap folyamán használhatod a két fõétkezés közül az EGYIK helyettesítésére, TÍZÓRAIRA, vagy UZSONNÁRA. Az íze CSODÁLATOSAN FINOM, használata egyszerû, és a HATÉKONYSÁGA a felesleges kilók eltüntetésében rendkívül látványos.

A teljes fogyási idõszak alatt, 2 adag fogyasztása ajánlott, amibõl az egyiket (22g, a fõétkezéseken kívül) tízóraira vagy uzsonnára használd, többek között azért, hogy elkerülhesd a borzasztóan csábító nassolást, a második adaggal (44g) helyettesítheted a 2 fõétkezésbõl az egyiket (ebéd vagy vacsora). Azaz naponta 66g NutriStatine fogyasztása javasolt.

Bõvebb információért látogass meg minket a http://www.firstmagazin.hu/ oldalon.
Itt található a kihagyhatatlan akciók is!!

r: 7 900 Ft

darabszm:
Iron Cuts a híres ZSÍRBOROTVA !
Az Iron Cuts-et különösen az endomorf tipusú fizikummal rendelkezõk számára fejlesztették ki, ami igazi megoldást jelent a problémájukra (hatékony küzdelem a már meglévõ zsír ellen, és az újak lerakódásának megelõzése). A formula a ZSÍRÉGETÉS mellett az IZMOKAT is fejleszti, de a mésomorfok számára is lehetõvé teszi, hogy jó ritmusban fejleszthessék a testüket. Minden adag Iron Cuts KOMPLEX tápanyagokkal látja el a szervezetedet, ami képes ÚJ IZOMROSTOK fejlesztésére, és ami tökéletesen képes küzdeni a felhalmozódott TESTZSÍROD ellen is. Ez a KOMPLEX táplálékkiegészítõ por egy CSÚCSMINÕSÉGÛ FEHÉRJE izolátumra épül (Aminosorb), amely aminosav profilja hasonlít az IZMOKAT felépítõ fehérje profilhoz, hogy a hatékonyság MAXIMÁLIS legyen. Minden adag 30g Aminosorb-ot tartalamaz és 15g komplex szénhidrátot. Ez a 2:1 arány az ideális adagolás számodra, aMi az IZMAID fejlesztése mellett a TESTZSÍRJAIDAT is csökkenteni TUDJA, és természetesen mindezt NAGYON GYORSAN. Az Iron Cuts NOsorb-ot (L-Arginine HCl et citrulline) is tartalmaz, ami AKTIVÁLJA az NO felszíbadítását, és javítja a tápanyagok szállítását a szövetekig (nevezetesen az aminosavakat, az oxygént, a kréatint és a cukrokat), és jelentõsen növeli az IZMAID TELÍTETTSÉGÉT. Az Iron Cuts VITAMINOKAT, ÁSVÁNYIANYAGOKAT és különleges ESSZENCIÁLIS hatóanyagokat is taralmaz, hogy a rendszeres fizikai aktivitásod során az IGÉRT eredményeket elérhesd. Az Iron Cuts-ben lévõ KOMPLEX Muscle Razor Max BÁMULATOS HATÉKONYSÁGGAL küzd a TESTZSÍROD ellen : choline bitartrate, cofféin, kolamag kivonat, inositol, zöldtea kivonat, L-Carnitine és bétaïne HCl-t tartalamaz, amelyek CSÖKKENTIK a TESTZSÍROD mennyiségét, és eltávolítják a bõröd alatti fölösleges vízraktárakat. Ennek hatására a TESTED KIRAJZOLTSÁGA gyorsan láthatóvá válik: az IZMAID tökéletesen láthatóak lesznek, különösen a HASIZMOD!

Edzésnapokon : 2 x 55g, azaz 110 g naponta, az elsõ a délelõtt folyamán, a második a délután során (de legkésõbb 6 órával a lefekvés elõtt). Ha az idõ beosztásod engedi legalább 1h30 perccel az edzés elõtt használd, vagy rögtön az edzés után. A cél az legyen, hogy a tápanyagok a legjobban hasznosuljanak a nap folyamán. Pihenõnapokon : ajánlott napi 1x55g. A nap folyamán fogyaszthatod egy adagként, vagy eloszthatod 2 x 27,5g-os adagokra, amibõl az egyiket délelõtt, a másikat délután fogyaszthatod az étkezések között. A gyorsabb eredmény érdekében napi 2 x55g d'Iron Cuts-et fogyassz, azaz 110 g-ot naponta. Az elsõt a délelõtt folyamán a másodikat délután (de legkésõbb 6 órával lefekvés elõtt), mindig az étkezések között. Legalább 5h szünetet hagyjál az adagok elfogyasztása között.

Bõvebb információért látogass meg minket a http://www.firstmagazin.hu/

r: 10 900 Ft

darabszm:
Iron Works, 12 éve a KIRÁLY Magyarországon!
Az Iron Works egy olyan táplálék kiegészítõ por, ami a ZSÍRSZÖVETEK felhalmozódása NÉLKÜL garantálja az IZOMFEJLÕDÉST és a súlynövekedést, mindezt jelentõs erõnövekedéssel. Az Iron Works minden egyes adagja BIZTOSÍTJA a szervezetnek az erõkifejtéshez és izomfejlõdéshez szükséges MINÕSÉGI KOMPLETT TÁPANYAG ellátást. A kiegészítõ elõállításánál szakembereink különösen ügyeltek a 2:1 ARÁNY betartására: 2 egység FEHÉRJE 1 egység KOMPLEX SZÉNHIDRÁT jut. Ez az összetétel biztosítja a mezomorf és az endomorf típusú atlétáknak is a kalóriafelesleg nélküli MAXIMÁLIS IZOMFEJLÕDÉS lehetõségét. Ez a komplex táplálékkiegészítõ por egy KIVÉTELESEN TISZTA, CSÚCS MINÕSÉGÛ fehérje IZOLÁTUMRA épül (Aminosorb), amely aminosav profilja hasonlít az IZMOKAT FELÉPÍTÕ fehérje profilhoz, hogy a HATÉKONYSÁG MAXIMÁLIS legyen, és amit a szervezet KÖZVETLENÜL tud HASZNOSÍTANI: a leghatékonyabban képes az ÚJ IZOMROSTOK építésére és a sérült izomrostok javítására. A Iron Works formulája a Creasorb technológiájával is büszkélkedhet, ami a KREATIN egy SPECIÁLIS formáját jelenti, nevezetesen a hyper-micronizált kréatin- monohydratét, ami 20 szor KISEBB, mint a klasszikus kreatinmonohidrát molekula, tehát sokkal JOBBAN, és KÖNNYEBBEN feldolgozza a szervezet, ezáltal gyorsabban és hatékonyabban hasznosul. A Creasorb JELENTÕS hatást gyakorol az IZOMTÉRFOGAT NÖVEKEDÉSRE, és az edzéseken kifejtett erõnövekedésre. Az Iron Works NOsorb-ot (L-Arginine HCl et citrulline) is tartalmaz, ami AKTIVÁLJA az NO felszíbadítását, és javítja a tápanyagok beépülését a sejtekbe, és szállítását a szövetekig (nevezetesen az aminosavakat, az oxygént, a kréatint és a cukrokat), és jelentõsen növeli az izmok telítettségét. Az Iron Works VITAMINOKAT, ÁSVÁNYIANYAGOKAT és különleges ESSZENCIÁLIS hatóanyagokat is taralmaz, hogy a rendszeres fizikai aktivitás során kifejtett erõ VALÓSÁGOS IZOMNÖVEKEDÉSSÉ transzformálodjon. AZ Iron Works különbözõ aktív hatóanyagainak megfelelõ adagolása a LEGJOBB EREDMÉNYEKET biztosítja SZÁMODRA.


Edzésnapokon : 2 x 55g, azaz 110 g naponta, az elsõ a délelõtt folyamán, a második a délután során. Ha az idõ beosztásod engedi legalább 1h30 perccel az edzés elõtt használd, vagy rögtön az edzés után. A cél az legyen, hogy a tápanyagok a legjobban hasznosuljanak a nap folyamán. Pihenõnapokon : ajánlott napi 1x55g. A nap folyamán fogyaszthatod egy adagként, vagy eloszthatod 2 x 27,5g-os adagokra, amibõl az egyiket délelõtt, a másikat délután fogyaszthatod az étkezések között. A gyorsabb eredmény érdekében napi 2 x55g d'Iron Works-szöt fogyassz, azaz 110 g-ot naponta. Az elsõt a délelõtt folyamán a másodikat délután mindig az étkezések között.

Bõvebb információért látogass meg minket a http://www.firstmagazin.hu/ oldalon.
Itt található a kihagyhatatlan akciók is!!

r: 10 900 Ft

darabszm:

2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.025 s