TERMÉKAJÁNLÓ
TERMÉKAJÁNLÓ

Életmód Shop

Pótlás, feltöltés alkategória

Kalciummal dúsított BAT - biológiailag aktív termék -csoport (Bio kalcium) Ez a csoport olyan készítményeket tartalmaz, mint a Biokalcium, Biokalcium a gyermekek számára, vércukorszint csökkentő Biokalcium, Agyserkentő Biokalcium, Gai Bao, Biokalcium rágótabletta. Ennek a csoportnak minden tagja megőrzi természetes tulajdonságait, nagy arányban kerül felhasználásra a szervezetben, és gyorsan pótolja a kalciumhiányt. Ebben a csoportban ismerkedhetnek meg a Biocink és Cink Plusz, a "Vér és vas" kapszulával,valamint a Spirulinával is.

A kategória termékei 1-6-ig, összesen 6 db.

Flavon Active
Ha talpon akarunk maradni, ha meg akarunk felelni a XXI. század elvárásainak és kihívásainak, ha lépést szeretnénk tartani a rohanó mindennapokkal, akkor mindenképpen tudatosan és aktívan kell élnünk. Ez a kihívás mindannyiunkat érint.
Miért van szükség a Flavon Active-ra?

Gyakran halljuk, hogy ez a felfokozott ritmus valamilyen válaszlépést igényel. Mit tehetünk? Ne szervezetünk kizsigerelésével feleljünk a kihívásokra! Testünknek és lelkünknek egészségesnek kell maradnia, hiszen csak így tudunk aktív életet élni.

A termékcsalád legújabb tagja ismét komoly innováció eredményeként született meg. A termék egyfajta válasz a jelenkor kihívásaira. Segítséget nyújt a mindennapok során ahhoz, hogy az előttünk álló feladatok sodrában a lehető legjobban helyt tudjunk állni.

Tartósítószert nem tartalmaz!

OÉTI notifikációs szám: 7899/2010

Kinek ajánljuk?
- mindenkinek, aki egészséges élénkítésre vágyik

- aki hatékony választ akar adni a XXI. század egyre komplexebb kihívásaira

- aki a ma szuper gyümölcseinek előnyeit szeretné élvezni

- aki egy speciális összetevőkből készült minőségi termékkel kívánja étrendjét kiegészíteni

- aki a gyümölcsök növelt bevitele mellett szervezetének magnézium- és cinkháztartását is javítani szeretné

- aki szeretné szervezete testsúlykontrollját kezében tartani.

A Flavon Active összetevői között megtalálható a világ egyik legnagyobb mennyiségben fogyasztott gyümölcse, az ananász; a beltartalmi mutatói miatt igencsak elismert açai, valamint a hírnevét C-vitamin-tartalmának köszönhető acerola. A Flavon Active komplexitásához a rendkívül sokféle növényi színanyagot tartalmazó fekete berkenye, és az Európa-szerte jól ismert málna is hozzájárul. A gyümölcsök mellett a Flavon Active magnéziumot, cinket és L-karnitint is tartalmaz. A termék további specialitását a benne található fügekaktusz-gyümölcs, a természetes élénkítő hatással bíró guarana és a magas antioxidáns-tartalmú zöld tea biztosítja.

Az itt felsorolt összetevők mindegyike jól illeszkedik a tudatos táplálkozást választók étrendjébe.

- Sokuk zsírégető hatása is ismert.
Ha még kedvezőbben szeretnél vásárolni, hívj fel! 20-9277-600

Régi ára: 11 000 Ft (Megtakarítás 2 000 Ft!) Ár: 9 000 Ft

darabszám:
Flavon green
Mindannyian tudjuk, hogy a zöldségek rendszeres fogyasztása jó hatással van szervezetünk általános állapotára, ellátja az alapvető és speciális tápanyagokkal, élelmi rostokkal és vitaminokkal. Ennek ellenére nagyon kevesen vannak, akik a minimálisan javasolt zöldségmennyiséget nap, mint nap elfogyasztják. Rohanás reggel és este, napközben valami gyorsan és könnyen fogyasztható – friss vagy alig feldolgozott zöldségekre nem igazán jut időnk, még ha szeretnénk is egészségesen táplálkozni.

A mai ember szervezete nagyon sok káros hatásnak van kitéve, melyeket egyedül nem képes leküzdeni, ezért a jó minőségű étrend-kiegészítőknek egyre nagyobb szerepe van napjaink táplálkozásában. Az étrend-kiegészítők olyan termékek, amelyekkel megelőzhetjük a nem megfelelő táplálkozásunk miatt esetlegesen kialakuló hiánytüneteket.

A Flavon Green olyan új, forradalmi módját teremti meg a zöldségfogyasztásnak, amely teljességgel átalakíthatja az eddigi szokásokat. Mindössze egy kanál termék fogyasztásával fedezni tudjuk az ajánlott napi zöldségbevitel jelentős részét. Mindezt tehetjük egy olyan termék fogyasztásával, amely garantáltan minőségi alapanyagokból, válogatott összetevőkből készül, ennek köszönhetően magas ásványi anyag, színanyag és vitamin tartalommal rendelkezik.

Tartósítószert nem tartalmaz!

OÉTI notifikációs szám: 3848/2008.

Flavon Green - Egyen színt az életébe!

Ha még kedvezőbben szeretnél vásárolni, hívj fel! 0620-9277-600

Régi ára: 11 000 Ft (Megtakarítás 2 000 Ft!) Ár: 9 000 Ft

darabszám:
Flavon kids
A gyermekek tápanyagszükségletének biztosítása főként a szülők felelőssége.

Nekik kell gondoskodni arról, hogy a gyermekek megkapják a fejlődő szervezet számára nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat. Ebben nyújt segítséget a Flavon kids, egy direkt gyermekeknek, várandós és szoptatós anyáknak kifejlesztett étrend-kiegészítő.

A flavonoidok, mint természetes eredetű antioxidánsok, nemcsak a felnőtt szervezet számára jelentenek természetes védelmet. A fejlődésben lévő szervezet a gyors növekedés révén, fokozottan ki van téve a környezeti és egyéb káros hatásoknak, nem is beszélve azokról a tényezőkről, melyek az iskolákban, óvodákban és más közösségekben érik őket.

Miért van szükség a Flavon kids-re?
A Flavon kids tartalmazza mindazon tápanyagok nagy részét, amelyekre a gyermekeknek szüksége lehet.

A gyermekek esetén kiemelten fontos a Flavon kids kellemes íze, illata és állaga, hiszen ezt könnyebben elfogadják a mamától, mint a különféle tablettákat, kapszulákat vagy italokat.

A várandós és szoptatós édesanyáknak szintén kiemelt figyelmet kell szentelniük szervezetük állapotára, hiszen ez nagymértékben befolyásolja gyermekük egészségét és megfelelő fejlődését.

Tartósítószert nem tartalmaz!

OÉTI nnotifikációs szám: 1109/2006

Ha még kedvezőbben szeretnél vásárolni, hívj fel! 0620-9277-600

Régi ára: 11 000 Ft (Megtakarítás 2 000 Ft!) Ár: 9 000 Ft

darabszám:
Flavon Protect
A fiatal középkorúak, valamint az idősebbek szervezete már sok megpróbáltatáson ment keresztül. Fontos, hogy minél jobban figyeljünk a különféle jelzésekre, és tegyünk minél többet azért, hogy egészségesen és a káros külső hatásoktól minél inkább védve éljünk. Ennek a védelemnek lehet hatékony része a Flavon Protect.

A gyártás során, hasonlóan a többi Flavon termékhez, megóvjuk az alapanyagokban található értékes anyagokat. A speciális gyártási technológiának köszönhetően ez a termékünk sem tartalmaz tartósítószert!
A Flavon Protect olyan összetevőket tartalmaz, amelyek külön-külön is nagy mennyiségben tartalmaznak különféle polifenolos vegyületeket. A termék összetevői úgy lettek kiválasztva, hogy azok minél nagyobb természetes színanyag, ásványi anyag és vitaminspektrumot fedjenek le.
Fogyasztása: a Flavon Protect egyedi összetétele mellett igazi ízélményt jelent az alapanyagként felhasznált számtalan, finomabbnál finomabb gyümölcsnek köszönhetően. Lekvár állaga jó biohasznosulás mellett természetközeli érzést biztosít minden egyes fogyasztáskor.

Javasolt fogyasztás: napi 1 alkalommal 1 adagolókanálnyi mennyiség. Az adagolókanalat termékünkhöz csomagolva találják meg.

A termék fogyasztását felnőtteknek javasoljuk.

Tartósítószert nem tartalmaz!

OÉTI notifikációs szám: 2486/2012

Régi ára: 11 000 Ft (Megtakarítás 2 000 Ft!) Ár: 9 000 Ft

darabszám:
Flavonmax
A XXI. század emberének életmódja, a megélt napi stressz, a szennyezett környezet, a túlzott gyógyszerfogyasztás, a dohányzás és a helytelen étkezési szokások miatti tápanyaghiány komolyan igénybe veszi szervezetünket.

A Flavon max növényi színanyagot tartalmaz.
Ezek közül különösen a polifenolok, flavonoidok, antociánok, proantocianidinek és karotinoidok jelentősek. Ezek az antioxidáns hatásaiban kiemelkedő növényi anyagok egyre inkább a tudományos kutatások előterébe kerülnek. Több kutatás is bizonyítja, hogy ezek rendkívül fontos szerepet játszanak az egészséges táplálkozásban.

A Flavon max-ot az a speciális gyártási eljárás teszi egyedülállóvá, amely biztosítja, hogy az összetevők ne kivonatok formájában legyenek a termékben.

Tartósítószert nem tartalmaz!

OÉTI notifikációs szám: 1108/2006

Ha még kedvezőbben szeretnél vásárolni, hívj fel! 0620-9277-600

Régi ára: 11 000 Ft (Megtakarítás 2 000 Ft!) Ár: 9 000 Ft

darabszám:
Flavonmax plus
A megélt napi stressz, a nem megfelelő táplálkozás (állagjavítók, emulgeálószerek, színezékek, ízfokozók) túlzott jelenléte egyre inkább probléma. Ezek együttes következményeként esetenként kóros mértékben felszaporodhatnak szervezetünkben a reaktív szabadgyök molekulák. Tovább súlyosbíthatja a helyzetet a dohányzás, a túlzott alkoholfogyasztás, az indokolatlan gyógyszerfogyasztás, a levegő, a víz és a talajok szennyezettsége is.

A szabadgyökök által okozott sejt-, szövet- és szervkárosodások nagyon sokféle betegség kialakulásával hozhatóak összefüggésbe.

A szervezet megfelelő antioxidáns ellátása nagyon fontos, amiben a táplálkozásnak, a megfelelő mennyiségű és minőségű élelmi anyagok bejuttatásának szerepe igen jelentős. Megnövekedett oxidatív stressz esetén, a szabad gyökökkel történő túlzott terheléskor kimondottan javasoltak az antioxidáns tápanyagok.

Az "egy antioxidáns nem antioxidáns" elvet követve egyre nagyobb szerepet kapnak az olyan növények, mint a cékla, a homoktövis, a fekete áfonya, a fekete ribizli, a gránátalma vagy a kékszőlő. Ezek a növények antioxidáns hatásukat legnagyobbrészt a bennük található polifenolos vegyületeknek, flavonoidoknak, antociánoknak és terpéneknek köszönhetik.

A megfelelő antioxidáns anyagokat, vitaminokat, ásványi és színanyagokat ezzel a jól megválasztott, tudatosan összeállított, komplex, minőségi, természetes étrend-kiegészítővel magunkhoz vehetjük.
Tartósítószert nem tartalmaz!

OÉTI notifikációs szám: 1509/2006

Ha még kedvezőbben szeretnél vásárolni, hívj fel! 0620-9277-600

Régi ára: 15 000 Ft (Megtakarítás 3 000 Ft!) Ár: 12 000 Ft

darabszám:

2005 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.021 s