Potencianövelő, vágyfokozó webshop

El Torito kapszula férfiaknak!

Új megoldás a Hard Night kapszula helyett minden korosztály számára nem csak buliból, de szükségből is kiválóan alkalmazható!
Speciálisan, a potenciára pozitívan ható gyógynövényekből összeállított kapszula.
Természetes alapanyagú, régi bevált kínai recept alapján, különböző gyógynövények felhasználásával készült.
Ha nehézségei vannak, javul a szexuális teljesítmény, már egy tabletta bevétele után néhány órával, prosztata gondok esetén is igazi áttörés!
Elegendő 3 naponta egy kapszula bevétele!

A MEGRENDELÉS MENETE:
A kiválasztott termékeket helyezze a kosarába, majd ellenőrizze a kosár tartalmát és árát. A szállítási lehetőségek kiválasztása után kattintson a „megvásárolom” gombra. Ezt követően adhatja meg a szállítási és számlázási címet. Az adott megrendelés elküldése után a rendelése nem vonható vissza és tartalma nem módosítható!
A megrendeléséről ezt követően, egy automatikus értesítést küldünk az Ön e-Mail címére, hogy rendszerünk fogadta a megrendelését. Ezt követően 1-2 napon belül kolléganőnk felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott telefonszámon és leegyezteti Önnel a megrendelését és a szállítási címet.
Itt fenntartjuk Önnek azt a lehetőséget, hogy a megrendelésétől indoklás nélkül elálljon! Erre a későbbiekben már nem lesz lehetősége! A megrendelés és szállítási cím leegyeztetése után a csomagokat a futárszolgálat jutatja el Önnek, utánvétes csomagként.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ, FIZETÉS:
A szállítás várhatóan 1-2 munkanap, fizetnie csak a küldemény átvétele után kell a futárnak. Amennyiben Ön nem tartózkodik otthon mikor a futár megkísérli a küldemény kézbesítését, hagy egy értesítőt Önnek, melyen meghagyva a futár a telefonszámát, fel tudja vele venni a kapcsolatot, hogy egy újabb kiszállítási napot meghatározzanak. A csomag újboli kiszállítására az első csomagkiszállítás megprobálása után 5 nap áll rendelkezésre.
A szállítási költség a csomag súlyától és értékétől is függ!

AZ UTÁNVÉTEL DÍJA: ( a csomag súlyától és értékétől függően a futárszolgálat díjszabásai szerint változhat )
0 - 15.000 Ft 850 Ft-tól-1900 Ft ig.


KÖSZÖNJÜK A VÁSÁRLÁST! REMÉLJÜK TERMÉKÜNK AZ EL TORITO MEGFELEL AZ ÖN ELVÁRÁSAINAK!

MediaStore Kft.

Akciós termékeink


2005 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.014 s