Potencianövelõ, vágyfokozó webshop

El Torito kapszula férfiaknak!

Új megoldás a Hard Night kapszula helyett minden korosztály számára nem csak buliból, de szükségbõl is kiválóan alkalmazható!
Speciálisan, a potenciára pozitívan ható gyógynövényekbõl összeállított kapszula.
Természetes alapanyagú, régi bevált kínai recept alapján, különbözõ gyógynövények felhasználásával készült.
Ha nehézségei vannak, javul a szexuális teljesítmény, már egy tabletta bevétele után néhány órával, prosztata gondok esetén is igazi áttörés!
Elegendõ 3 naponta egy kapszula bevétele!

A MEGRENDELÉS MENETE:
A kiválasztott termékeket helyezze a kosarába, majd ellenõrizze a kosár tartalmát és árát. A szállítási lehetõségek kiválasztása után kattintson a „megvásárolom” gombra. Ezt követõen adhatja meg a szállítási és számlázási címet. Az adott megrendelés elküldése után a rendelése nem vonható vissza és tartalma nem módosítható!
A megrendelésérõl ezt követõen, egy automatikus értesítést küldünk az Ön e-Mail címére, hogy rendszerünk fogadta a megrendelését. Ezt követõen 1-2 napon belül kolléganõnk felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott telefonszámon és leegyezteti Önnel a megrendelését és a szállítási címet.
Itt fenntartjuk Önnek azt a lehetõséget, hogy a megrendelésétõl indoklás nélkül elálljon! Erre a késõbbiekben már nem lesz lehetõsége! A megrendelés és szállítási cím leegyeztetése után a csomagokat a futárszolgálat jutatja el Önnek, utánvétes csomagként.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDÕ, FIZETÉS:
A szállítás várhatóan 1-2 munkanap, fizetnie csak a küldemény átvétele után kell a futárnak. Amennyiben Ön nem tartózkodik otthon mikor a futár megkísérli a küldemény kézbesítését, hagy egy értesítõt Önnek, melyen meghagyva a futár a telefonszámát, fel tudja vele venni a kapcsolatot, hogy egy újabb kiszállítási napot meghatározzanak. A csomag újboli kiszállítására az elsõ csomagkiszállítás megprobálása után 5 nap áll rendelkezésre.
A szállítási költség a csomag súlyától és értékétõl is függ!

AZ UTÁNVÉTEL DÍJA: ( a csomag súlyától és értékétõl függõen a futárszolgálat díjszabásai szerint változhat )
0 - 15.000 Ft 850 Ft-tól-1900 Ft ig.


KÖSZÖNJÜK A VÁSÁRLÁST! REMÉLJÜK TERMÉKÜNK AZ EL TORITO MEGFELEL AZ ÖN ELVÁRÁSAINAK!

MediaStore Kft.

Akcis termkeink


2005 - LHP Portlcsoport - Minden jog fenntartva
0.016 s