TERMÉKAJÁNLÓ

Abako - Hőmérők világa webshop

Termékeinket megvásárolhatja személyesen ügyfélszolgálati irodánkban ügyfélszolgálati időben, vagy megrendelheti házhoz szállítással is.
Megrendelését leadhatja E-mail-ben, fax-on, ill. rövid regisztrációt követően webáruházunkon keresztül.
Az utánvétes csomagfeladás költsége mintegy 2,000 Forint. A szállítás utánvéttel történik - a termék árát és a szállítás költségét a futárnak kell kifizetni.

Fizetési Módok

A terméket megvásárolhatja készpénzért (BANKKÁRTYÁVAL TÖRTÉNŐ FIZETÉS SAJNOS NEM LEHETSÉGES!) ügyfélszolgálati irodánkban ügyfélszolgálati időben, a számlát az áru átvételekor kapja meg.
Utánvét esetén a termék árát és a szállítás költségét a futárnak kell kifizetni. A számlát a csomagban találja.
A termék árának kiegyenlítése banki átutalással is történhet. Ezen szándékát kérjük, megrendeléskor jelezze! (Ezt az opciót kérjük, csak adószámmal regisztrált vállalkozások válasszák!) Ebben az esetben e-mail-ben, vagy faxon megküldjük az elkészített számla másolatát, amely alapján teljesítheti a kiegyenlítést, míg az eredeti számlát a termékkel együtt küldjük Önnek.

Köszönjük, hogy ellátogatott WebÁruházunkba, reméljük kínálatunk kielégíti igényeit! Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is vásárlóink között tudhatjuk!

Ha az Ön által keresett terméket nem találja oldalunkon, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a lenti elérhetőségek egyikén ügyfélszolgálati időben, ahol munkatársunk készséggel áll rendelkezésére!


Elérhetőségeink:
E-mail: abako@abako.hu
Cím, ügyfélszolgálati iroda: 1119 Budapest, Andor u. 60.
Telefon/Fax: (06 1) 208-7172

Ügyfélszolgálati idő:
Hétfő: 9:00 - 15:00
Kedd: 9:00 - 15:00
Szerda: 9:00 - 15:00
Csütörtök: 9:00 - 15:00
Péntek: szünnap
Szombat: szünnap
Vasárnap: szünnap

e-mail: abako@abako.hu


2005 - LHP Portálcsoport - Minden jog fenntartva
0.020 s